Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3126057
18 Oct 23
Udata sam coveka koji je 20 godina stariji od mene. Toliko ga volim da ne vidim ništa ispred sebe osim njega. On ima puno dece iz prethodnih brakova i većina je sa nama. Ima i sitne dece 3-7 godina. Ja sam ljubomorna na sve živo i on to zna. Ja sam ljubomorna ako zagrli ili poljubi te dve najmlađe ćerke. Mrzim ih dna duše samo zbog toga. Ako ja vidim da sednu kod njega u krilo poludim i polupam sve po kući i plačem. Posle ih on ostavi i dođe pa me teši... Ljudi ne mogu da se obuzdam. Znam da će biti osuda al šta da radim molim Boga da me izleči da bih živela normalno. Ne mogu da podnesem da ga bilo ko dodiruje i ljubi osim mene. Pogotovo da uzme hranu iz njihovih usta ili stavlja njihove prljave ruke u usta da ljubi... kao što rade bolidi... On to zna i vodi računa da me ne rastuži. Al najverovatnije ćemo da otputujemo negde daleko od svih njih. On se slaže sa tim. Pošaljemo im pare da žive i konačno da ja budem sama sa svojim voljenim. Molim Boga da mi to ostvari.
56
2063
90
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11962   •   osudujem 292   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579338   •   osuđujem 13652   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5443   •   osuđujem 1813   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3169170

Jako mi je žao što ne mogu kćeri platiti fakultet. Muž mi je poginuo pa je sve na meni. Nije dobila dom prošle godine, a cijene najma sobe u tom gradu su po 300 eura, plus dodatni troškovi. Ali ona je...(više)

odobravam 1744   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije