Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3130455
23 Aug 23
Frustrira me činjenica da svekar i svekrava nemaju para, tj da očekuju u starosti da ih moj muž izdržava, jer eto ona nije radila, on ima malu penziju. Za sada je situacija oke, muž im ne pomaže finansijski, kućimo se, čekamo bebu, ali nedavno se potegla priča, kako svekrva brine o svojoj mami, jer je baka imala operaciju i kako tako trebaju djeca da se brinu o roditeljima koji nemaju, a pri tom baka ima penziju jer je radila (pomoć je fizičke prirode, jer traje oporavak), a gospođa svekrva nije. Najlakše je biti besposlen čitav život, pa očekivati od djece da te izdržavaju. Mnogo mi se gadi takva priča i ne bih voljela da mi budu razlog zbog kojeg bih se sutra razvodila.
1423
202
115
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije