Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3130494
22 Aug 23
Uskoro sam u 30-toj (28 mi je). Gledam tinejdžere kako uživaju i žalim za svoje godine. Što ja nisam uživala u tim godinama. Nisam imala ni djetinjstvo, prerano sam odrasla. Roditelji mi nisu ni dali pravo na izbor. Majka mi je rodila brata u 40-tima. Ja sam bila treći roditelj. Imala sam 15 godina. Zabranili su mi izlaske i sve. I "uvalili" mi brata. Više sam mu ja bila roditelj nego oni. Svu odgovornost sa sebe su skinuli i uvalili meni. Bila sam rob njihov. Dok moj drugi brat je imao slobodu. Žalim što nisam mogla uživati, u tim godinama. Niti birati koju ću školu završit. Kontrolirali su me skroz. Bili su baš toksični. Udaljila sam se od njih. Oni su sad odlični roditelji prema mojoj braći, a ja sam izrod. Ne vide što su napravili od mene. Nikad se nisam mogla na njih osloniti. A voljela bih da sam mogla. Oduzeli su mi jedan dio sreće. Zauvijek će mi ostati ta neka praznina u srcu. I ja sam tad bila djete. I meni su trebali roditelji, a ne da ja budem u tim godinama.
2246
86
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije