Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3130749
24 Aug 23
Ljude koji se zadovoljavaju nekim prosečnim životom i prosečnim primanjima, ono tipa žive po principu 9-5, posao-kuća i smatraju da je uspeh jednom godišnje otići na neko letovanje od 10 dana, smatram propalim slučajevima i životnim neuspesima. Ne razumem kako neko može tolikooo da nema nikakve ambicije da živi bar malo iznad tog proseka, da bude u mogućnosti da priušti sebi ili porodici neke stvari… Da bar malo proživiii taj život umesto što samo preživljava i pušta da mu vreme i godine odlaze u vetar. Ja stvarno nisam kompleksaš i ne jurim pare i karijeru iz nekog kompleksa, nego iskreno želim da mogu sebi da priuštim te neke “luksuze” i uživanja. Da radim ali i da PROŽIVIM, što je, budimo realni, nemoguće ako se ostane na tom “prosečnom” načinu života.
468
1331
128
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije