Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3131573
31 Aug 23
Bivši dečko me ostavi uz izgovor da mu je neprirodno da bude samo sa jednom devojkom. Fazon, iako je sa mnom imao dosta eksperimentisanja i uživanja, ipak mu nije to-to, jer sam na kraju dana ja i dalje samo ja (neka njegova logika). Nisam napravila nikakvu scenu, čak sam mu i zahvalila na iskrenosti i rekla da ide i radi šta hoće, sa kime god hoće. Pojavio mi se nakon dve čitave godine (bez ikakvog kontakta u međuvremenu) na vratima i rekao: "Probao sam ih gomilu, ali ipak si ti ona prava. Tebe želim za majku svoje dece". Dobio je to da sam mu se nasmejala u facu i zalupila vrata ispred nosa. Ne verujem do kojih granica nekulture i nepoštovanja neki tipovi mogu otići...
3452
123
83
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije