Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3132434
03 Sep 23
Moj pokojni muž i ja smo kupili stan zajedno. Kad je on poginuo njegova majka je tražila da prodam stan i dam joj njezinu polovicu stana, ali njoj ništa zakonski ne pripada, niti je ikad nešto uložila u njega. Ja i dalje plaćam kredit, ovjde žive i moja djeca, a ona bi nas izbacila na ulicu iz mojeg stana. Čak je išla na sud, naravno izgubila i morala platiti svoje i naše sudske troškove. To je bilo prije 16 godina i okrenula je muževu rodbinu protiv nas. Sad je odjednom sjetila da ima unuke i želi biti dio njihovog života. Moji sinovi su odrasli i sami su odlučili da ne žele ništa s njom. I sad ona priča kako sam ih krenula protiv nje. Uvijek sam joj ja bila kriva. Ne zarumijem takve ljude, niti znam što ima protiv mene. Bitno je da nemam takvu toksičnu osobu u životu.
3355
40
45
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije