Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3133208
11 Sep 23
Danas mi je u goste došla drugarica sa mužem i ćerkicom. Odrasle smo zajedno i naše ćerke su rođene u razmaku od par dana. Rastužila me scena kada je njena ćerka prišla tati da joj veže repić jer joj se rasturila frizura. Moj muž se samo poigra sa detetom pola sata i tu se završi celo njegovo zalaganje. Njen sve radi ravnopravno sa njom. Kupa je, presvlači je, stavlja šnalice, igra se. Pomirila sam se sa tim da ja nemam nikakvu pomoć i pažnju od muža, ali mi je žao što moja ćerka neće imati takav odnos sa tatom kao njena. Kad sam se udavala nisam razmišljala o tome, počeli smo mladi da se zabavljamo. A i mama i baka su me učile da su sve te obaveze moje i niko mi nije skrenuo pažnju da treba da tražim muškarca koji se angažuje. Za moju drugaricu su svi pričali da je otresita i da izvoljeva, a zapravo je ona bila pametna i tražila muškarca koje je posvećen kao i ona.
3539
89
83
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#309

Ušla sam u seksi šop na Zelenjaku - i bilo mi je lepše nego u Zari!

odobravam 1250   •   osudujem 66   •   komentari 19
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579341   •   osuđujem 13656   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5444   •   osuđujem 1813   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3169589

Mnogo sam srećnija i mnogo se bolje osećam od kad sam se vratila u rodno selo. 2 godine smo muž i ja bili u Nemačkoj. Inače sam medicinska sestra. Vratili smo se u Srbiju jer je on dobio dobru ponudu ...(više)

odobravam 1784   •   osuđujem 61   •   komentari 0
Detaljnije