Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3136949
24 Oct 23
Nisam znala da zapravo u životu nisam imala problema sve dok nisam završila u bolnici početkom 7.mjeseca trudnoće jer beba nije napredovala kako treba... Gotovo dva mjeseca ležanja u bolnici ne znajući je li problem u bebi ili u posteljici, tj ne znajući nosim li zdravu bebu ili bebu sa groznim sindromima. Sjećam se da sam gledala kroz prozor i mislila da ću se raspasti te gledala druge živote sa suzama u očima. Nikome na svijetu ne želim da to prođe, vjerujte mi da nema ništa gore nego ne znati je li vam dijete zdravo! Beba je rođena malo ranije, danas ima 5 mjeseci i super napreduje, doktori kažu da je srećom u pitanju očito bila posteljica. Ovim putem želim dati podršku majkama koje su imale/imaju zastoj rasta u trudnoći, nitko ne zna koliko je teško kada se radi o tvom djetetu i kada ne znaš što te očekuje! E, to su pravi životni problemi...
2349
99
45
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije