Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3137008
26 Oct 23
Istjerao sam djevojku iz svog stana. Više se i ne sjećam o čemu je svađa bila, nešto oko para što bi se riješilo odmah, što je onda povuklo sa sobom druge stavri. Svađa je eskalirala na vrisku, plač, izgubio sam svu kontrolu i rekao joj mrš iz kuće. Došla joj je drugarica i otac da joj pomognu oko stavri. Oko godinu dana isprekidano živimo zajedno. Ja nisam bio u stanju da završim vezu kulturno već sam samo želio da povrijedim (naravno ne fizički ali jednako loše verbalno) i udaljim od sebe. Volio bi da mogu reći da smo samo bili neraspoloženi i da je zbog toga prekipilo. Želio bi da popravim stvar ali ne mislim da je pokušaj obnove veze dobra ideja ali sad sam u fazi gdje samo o tome razmišljam. Nemam se nikome obratit.
198
2232
78
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije