Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3137246
21 Oct 23
Pre nekih 7-8 godina moj sin upoznao je jednu devojku. To je bio period u našim životima kada su se dešavale neke teške stvari i on je već neko vreme bio u depresiji. Pričao mi je kasnije kako se ona njemu svidela 5 godina ranije, ali je bila u vezi i nikada mu nije ni odgovorila na poruku. Uglavnom upoznali su se i zavoleli. Prošla je taj period sa njim i saobraćajnu nesreću kad su bili samo par meseci u vezi. Nije se znalo hoće li on više hodati, a ona se nije ni pomakla od njegovog kreveta. Zavola sam je kao kćerku, znala sam kako je težak život imala i svi smo je prihvatili kao našu. Onda je njoj nastupio loš period, moj sin nije bio tu za nju i raskinuli su, a ona se odselila u drugu državu. Znam koliko je patio za njom, a i svi mi. On se prošle godine oženio i dobio sina sa drugom devojkom. Iako volim svoju snaju, pratim i dalje na fb-u sinovu bivšu. Od raskida nijedna slika sa drugim dečkom. Postala je jako uspešna i cenjena i srce mi je puno zbog nje, želim da bude srećna.
2966
110
34
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 762   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579334   •   osuđujem 13645   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5443   •   osuđujem 1813   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3168218

Usvojen sam kada sam imao 5 godina. Porijeklom iz Romanie. Usvojio me par koji je već imao djete ali je htjeo i usvojiti. U Hrvatskoj je bio težak proces pa su otišli gore. Imam 19 godina i najbolju f...(više)

odobravam 1331   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije