Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3138663
08 Nov 23
Jako sam tužna, jer sam saznala da muževa rodbina svima redom priča kako mi je prljavo u kući. Imam malo dete i stvarno se trudim da sve bude uredno. Desilo se par puta da dođu nenajavljeni i da bude nered u smislu pobacanih igračaka, prosut smoki na podu i slično, ali nisam štrokava. Samo par puta sam legla u krevet a da nisam spremila i kuhinju i dnevnu. Trudim se i sve održavam, ribam, perem, čistim i zato me to toliko povredi, jer znam koliko premorena budem kad uveče legnem, a znam da mi se sve sija. Ne boli me što će drugi ljudi misliti da sam prljava, nego što oni koji mi ulaze u kuću ne vide koliko se trudim i olajavaju me bez nekog konkretnog razloga. Naravno da nikada ne bih mužu zabranila kontakt s njima, ali ih on sam previše ne gotivi, uvek kada je pričao protiv njih, ja sam ih branila i onda ovo čujem. Ne bih volela da mi više ikad dođu.
2101
85
125
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije