Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3138970
11 Nov 23
Te večeri rekao sam joj da je više ne volim. Seks nam je bio odličan ali varao sam je, želeo sam i druge. Shvatila je pa sam hteo pauzu da mi ne drvi. Toliko se lomila oko mene da mi je bilo zadovoljstvo da je gledam kako se pati, da vidim koliko može da izdrži. Znam da je kliše i da ćete me sad razapeti, ali ja zaista nisam znao koliko je volim dok nije izašla. Nije htela da je pratim, samo je ustala, ostavila novac za svoj račun i izašla iz restorana. Nije prošao dan za ove četri godine da mi kroz misli nije prošlo njeno stopalo kako nestaje iza ugla, njeno bledo lice i neverica dok sam joj govorio da je ne volim. Nije prošao dan da se nisam pokajao što sam je toliko povredio, što je svog karaktera nisam poštedeo. I da se radujete još više, da uživate u mom padu. Voleo sam je i nisam podnosio jačinu njene ljubavi. Hteo sam da pati za mnom pored mene. Uživajte, znam da sam mrtav za nju, znam da ne može da oprosti i da ja sebi ne mogu da oprostim. I nikome ovo ne mogu da kažem.
212
2400
159
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije