Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3139117
09 Nov 23
Dobili smo bebu, a kako i supruga i ja imamo svoje firme, trebala nam je pomoć oko deteta. Ponudili smo i mojoj i njenoj majci da pomažu, za novac. One su u penziji, ali su mlade, vitalne, ovo bi im bio dodatni izvor zarade, platili bismo onoliko koliko bismo platili i nekog sa strane. Obe su bile izričite u tome da ne žele i ne mogu one da se angažuju, to je naše dete, bla bla. Ok, mi zaposlimo jednu divnu ženu koja je tu skoro svakog dana, sa kojom se oko svega dogovorimo, kad god putujemo, ona ide sa nama, stvarno smo imali sreće da nađemo nekog kome verujemo. Sada su naše majke ljute jer mi "tamo neku nebitnu osobu" vodimo na odmore i putovanja, a one jadne nigde nisu bile 10 godina (niko im ne brani, imaju pare). Kad smo rekli da smo prvo njima ponudili to isto, a one kategorički odbile jer neće da čuvaju tuđu decu, mi smo ispali zlikovci koji ih odvajaju od njihovog unučeta. Da nisam sam doživeo ovo, ne bih verovao.
3693
80
114
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije