Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3139250
12 Nov 23
Nakon duge i teške borbe s rakom, majka je preminula. Prekinula je kemoterapiju i željela zaspati u svojoj kući. Na 5 mjeseci sam totalno zaustavila život, vratila se kući i brinula o njoj 24 sata do zadnjeg. Umrla mi je na rukama u našem domu, svjesna svega. Koliko god da je sve bolno i traumatično i koliko mi nedostaje, ponosna sam na nas - kakav je čovjek ona bila i kakvog je čovjeka odgojila. Naučila me što je oproštaj, strpljenje, požrtvovnost i mir. Sve ono što je ona prakticirala i čemu sam se divila; dala mi je posljednju lekciju. Poslije ovoga, znam da ljubav stvarno nema granice i uvjerena sam da će me jednog dana ponovno dočekati nasmjesena raširenih ruku. Bila mi je čast imati ju za Majku. ❤️
4158
38
29
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije