Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3139315
16 Nov 23
2015. godine sam raskinula sa dečkom jer sam znala da nisam za njegovu familiju. Ja potičem iz disfunkcionalne, siromašne porodice. Ne bih nikada mogla upoznati svoje roditelje sa njegovima od sramote. Ne bi nikada mogli da nam dođu u goste jer me sramota starog nameštaja i stana koji se raspada, u kome je sve nabacano tek tako. Nikada mu to nisam rekla, čak nisam ni upoznala njegove - samo sam raskinula nakon godinu dana prelepe veze. Danas smo oboje uspešni visokoobrazovani ljudi. Nedavno sam ga videla i kada je krenuo prema meni da me zagrli samo sam okrenula glavu i izgubila se u masi. Nisam ga vredna ni posle toliko godina. Pokušao je da ostvari kontakt preko FB ali sam ga odbila. Ja sam našla sebi ravnog, a za njega ne znam. Verujem da će biti sretniji sa nekom drugom.
152
2828
106
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije