Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3141990
24 Dec 23
Od prijatelja (množina) sam posudio oko 8 000 eura jer sam bio u raznoraznim problemima finansijske prirode. Očekivao sam taj period krize i imao sam mogućnost podići kredit ranije, a sa druge strane mislio sam da je bolje da se obratim prijateljima jer neću morati kamate plaćati a znajući njih, olakšali bi i produžili mi rok vraćanja. Sve sam dogovorio sa njima, rekao kada ću moći početi vraćati i isto tako da ne garantujem da ću biti u mogućnosti ispuniti obećane termine. 5 prijatelja mi je posudilo, jedan mi je rekao da mu ne moram vraćati a druga 4-ca da se ne brinem, kada budem imao da vratim. Nikada me niko od njih nije zvao da me podsjeti na dug. Nakon godinu dana krize i borbe na svakoj strani, uspio sam stati ponovo na noge i isto tako vratiti oko 7 000 Eura. Ostalo je još malo da im vratim sve. A kriza je prošla i sada sam ponovo stao na noge. Nikada im se neću moći odužiti ali vjerujem u Boga i nadam se da će ih On za to nagraditi. Hvala vam i ovako anonimno.
4056
57
26
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 759   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579148   •   osuđujem 13390   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3152081

Samo želim da moja Mama ozdravi.

odobravam 1561   •   osuđujem 9   •   komentari 0
Detaljnije