Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3143634
29 Dec 23
Imamo tu jednu kolegicu koja je stalno online i na fejsu, a uvijek ima najbolje rezultate i uvijek joj je referada čista, a mi koji nemamo tu brzinu ili nam se često puta ne da ostajati duže na poslu da si očistimo referade, mi smo uvijek u zaostatku. Pokušala sam šefici reći da ta kolegica i u radno vrijeme bude na internetu i komentira gluposti po fejsu, a šefica mi kaže da nju ne zanima tko je gdje, nju zanimaj red, rad i disciplina, zanimaju je rezultati. Još mi kaže da ta kolegica žrtvuje svoje vrijeme radeći prekovremeno da sve stigne i da si uvijek počisti referadu pa kad bi se mi ostale ugledale na nju umjesto da gubimo vrijeme tračajući i gledajući tko je gdje na mobitelu i okolo da bi i mi ostale imale čiste referade kad bi se brinule za sebe, a ne gledale druge. Evo ne znam šta da kažem.
366
1587
71
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 759   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579148   •   osuđujem 13390   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3152081

Samo želim da moja Mama ozdravi.

odobravam 1561   •   osuđujem 9   •   komentari 0
Detaljnije