Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3146924
28 Jan 24
Pomogla sam siromašnoj porodici, našla sam ženi posao i dala sam im na besplatno korišćenje moju seosku kuću sa voćnjakom i baštom koju sam nasledila od maminih roditelja. Ljudi ja onu zahvalnost u životu nisam doživela, ta žena se čak moli u Crkvi za mene i samovoljno održava grobno mesto mog dede i bake, kosi travu na grobu i pali sveće. Posle dedine smrti plaćala sam rođake da održavaju i kose travu u dvorištu a oni su godinama uništavali uz laži da neće da mi šalju slike da se ne rastužim. Izlomili su deo voća da bi dvorište koristili kao deponiju za auto otpad. prisvojili kao da je njihovo. Živim u inostranstvu, ne mislim čak ni u penziju da se vraćam. Ali mi je puno srce kad vidim tu kuću punu dece, sređeno dvorište i obnovljen voćnjak. Ne slute da smo rešili da im prepišemo kuću. Novac od prodaje mi ne bi ništa veliko značio a emotivno ne bi mogla tek tako da je prodam bilo kome. Hvala Bogu imamo još 2 nekretnine u Srbiji i otplaćenu kuću u inostranstvu.
4546
51
60
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#202

Muški sam frizer i uvek pitam ' je l kao prosli put?', a u stvari nemam pojma kako je bilo nego samo šišam kako mi dune.

odobravam 10874   •   osudujem 1599   •   komentari 29
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579278   •   osuđujem 13582   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1810   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3143815

Dosta poklona kupujem svom nećaku, bratovom djetetu i volim ga. Kupio sam mu dosta didaktičkih igračaka te ga poučavam. Dijete je pametno. Mislim da se ne bih toliko trudio oko sestrinog djeteta jer n...(više)

odobravam 81   •   osuđujem 2177   •   komentari 0
Detaljnije