Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3150069
08 Feb 24
U današnje vreme se od žena stvarno očekuje previše. I da ima karijeru sa kojom donosi zaradu, da ima decu i muža, da bude ujedno i domaćica, da zadovoljava svog muža i njegove potrebe, da udovolji deci... Sve se očekuje od žene, a za muškarce je ok da samo idu na posao sa istog se vrate i sve 4 uvis. Današnja žena je previše rastrzana na sve strane i ne može sve da postigne dok muškarci većim delom uživaju i bole ih uvo. Pošto su očekivanja takva uvek traže mane. Ako si samo domaćica ne valjaš, ako si samo za karijeru ne valjaš, ako si oboje onda ne možeš da se posvetiš jednako svemu i opet ne valjaš. Muškarci sve gori i gori sa ponašanjem i poštovanjem prema ženama. Dokle će ovo ovako da ide nemam pojma. Najbolje izgleda biti sama.
2065
288
129
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1363   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579139   •   osuđujem 13377   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3144814

Moja veza se prekinula jer je bivša devojka ubeđivala mog momka sa kojom je bio 5 godina u vezi da su oni srodne duše i da ne mogu biti srećni sa drugima. Od toga je napravljena tužna ljubavna priča g...(više)

odobravam 1026   •   osuđujem 36   •   komentari 0
Detaljnije