Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3153253
05 Mar 24
Počeli smo da se intenzivno čujemo kada je otišao da radi u inostranstvu. Videli smo da osim prijatelja imamo mnogo toga zajedničkog i da postoji dopadanje... Prešli sa društvenih mreža na kontakt telefonom, pozivi, poruke, lepe reči. Od dana kada je sleteo u Beograd, ja nisam mogla da spavam. Budila sam se na 2h. Bila sam vrlo nervozna u vezi sa našim planovima. Jedva sam smirila živce pre tog prvog sastanka. Nakon još nekoliko sastanaka smo započeli vezu. Sve je delovalo vrlo transparentno, ozbiljno. Ali ja nikako da se naspavam. Stalno sam se budila tokom noći. Jednostavno sam se pomirila sa tim. E onda su krenule da se pomaljaju njegove teške karakterne crte koje je mesecima krio. Velike razlike u pogledima na svet koje su me u najmanju ruku iznenadile. Na kraju je pokazao potpuni nedostatak empatije i užasnu sebičnost. Ni senka onog dobrog, toplog i brižnog čoveka koga mi je reklamirao. Tog dana kad sam raskinula sam se prvi put naspavala. Obratite pažnju na intuiciju.
1861
74
35
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11959   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579190   •   osuđujem 13467   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5438   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3156265

Najboljoj drugarici sam iskeširala 5000e na ruke da sebi kupi auto znajući koliko se zlopatila sa starim, a ispala joj super prilika za skoro novo. Neko bi reko da sam nenormalna itd, a meni ne da je ...(više)

odobravam 5788   •   osuđujem 52   •   komentari 0
Detaljnije