Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3153438
06 Mar 24
Radim u Nemačkoj i došla sam na godišnji odmor kući. Otac me je odmah sa vrata bombardovao pitanjima kad ću da se udam jer imam 33 i po njemu promašen život. Nisam želela da se uopšte pravdam za to, ali bio je toliko napadan i instistirao da sam najzad rekla sve šta imam. Da sam ceo život gledala kako je on grozan otac i muž i užasavam se pomisli na brak. Nije ga zanimalo da nam osnovno pruži, sve je svalio na majku i kada se ona razbolela nas 4 (4 kćerke) od kojih su 2 bile u osnovnoj školi, a ja i sestra u srednjoj smo se brinuli o majci. Mi smo joj držali glavu kad je povraćala, vodile na hemioterapiju i održavale kuću. On se pokupio i otišao kod svoje majke jer je to bilo preteško za njega. Pukla sam i rekla sve što mi je na duši, i izbacila svu mržnju i gorčinu koja se godinama skupljala. Sutradan su mi javili da je preminuo od srčanog udara. Možda to nije normalno, ali mi je drago što sam mu na kraju rekla koliko je grozan bio.
1748
97
65
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11959   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579190   •   osuđujem 13467   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5438   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3156265

Najboljoj drugarici sam iskeširala 5000e na ruke da sebi kupi auto znajući koliko se zlopatila sa starim, a ispala joj super prilika za skoro novo. Neko bi reko da sam nenormalna itd, a meni ne da je ...(više)

odobravam 5788   •   osuđujem 52   •   komentari 0
Detaljnije