Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3155677
20 Apr 24
Imali smo 2 ipo godine ozbiljne finansijske probleme jer je muževa privatna firma propala zbog Korone. Ja sam vlasnica apoteke. Dok se muž čupao iz dugova da bude na nuli, ja sam finansirala sve troškove, benzin, hranu, račune. Umesto da nas teško vreme zbliži, ojača, da budemo jedan tim, zajednica, porodica i da muž vidi kolika sam mu podrška. Kad se iščupao na nulu i doveo investitore i počeo opet dobro da posluje, mene je uzeo zdravo za gotovo. Povredilo me je više nego preljuba. Ja imam do kraja godine da isplatim i ugasim svoju kreditnu karticu i minus u banci. A on se pretvorio u škrticu. Juče mi je bio rođendan, nije mi kupio ništa, ni čokoladu od 300 grama. Kao da mu je zmija u novčaniku. Rekao je da mi ne duguje ništa jer sam prve 2 godine braka, ja živela besplatno i da smo kvit. Kupio je novi auto sebi na kredit, markiranu garderobu. Ne mogu da verujem kolika sam naivna budala ispala, osećam se iskorišćeno ne samo finansijski već i energetski zbog štednje i natezanja. Zatečena sam.
1837
200
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579221   •   osuđujem 13506   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije