Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3157641
20 Apr 24
Kada sam završavao gimnaziju, bila je velika euforija oko toga kao i oko bilo kog da kažem značajnog događaja, otišao sam na matursko veče ali nisam imao para sa kojim ću da prošetam, svako je imao po neku devojku samo sam ja i još jedan moj školski drug išli samo kao solo igrači, pa čak i kada smo stigli u restoran gde se slavila matura, niko nije hteo da se slika sa mnom, ali niko, naravno otišao sam na tu maturu čisto zbog nekog reda, ali se u opšte nisam proveo lepo, ne znam možda sam ja takav da nisam za takve zabave, na godišnjicu mature naravno nisam otišao, to sam sebi čvrsto rekao, sada sam u jednoj sličnoj situaciji i ne znam šta je pametno da uradim da li da odem ili ne na jednu vrstu žurke? Ko zna šta je pametno?
312
52
21
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579220   •   osuđujem 13505   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3160542

Dok su deca bila mala 4 godine sam radila i plaćali smo ženu koja je čuvala decu pored živih svekra i svekrve koji žive jako blizu. Iako nikad nije bila opcija da oni čuvaju već da samo uskoče po neka...(više)

odobravam 1337   •   osuđujem 58   •   komentari 0
Detaljnije