Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3160481
14 May 24
Vlasnik firme u kojoj radim je imućan čovek ima veze za šta god mu zatreba. Ja sam kod njega radio kao običan radnik. Jednom prilikom zaustavio me je u hodniku kancelarije i pitao dal imam vrmena da mu nešto prenesem tj izbacim napolje iz njegove vile u neki kombi posle radnog vremena na šta sam rekao da imam. On me je posle radnog vrmena odveo do vile ja sam posao odradio brzo satičak vrmena posla. Pitao me je koliko košta na šta sam rekao ne treba ništa tu sam da pomognem i da mi nije do para. Kad već nisam hteo da uzmem novac pozvao me je da popijem sa njime kafu i piće na šta sam pristao, a onda je počeo da mi priča kako je sav taj posao čime se on bavi zapravo cela kancelarija težak. Pričao mi je i o svojim problemima nema kome ni da kaže jer svi od njega beže a kaže da je sve to zbog toga što ja imućan čovke a on želi da je sasvim drugačije. Posle 2 nedelje pozvao me u kabinet na razgovor dao mi je veću platu, drugo radno mesto u znak zahvalnosti.
1910
40
28
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579221   •   osuđujem 13506   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije