Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3162638
07 Jun 24
Iako to ne bih priznala, kada dečko u restoranu ne plati račun (ovo se odnosi na prvih nekoliko puta), mogu da ga posmatram samo kao prijatelja. Jako sam uspešna u svom poslu, imam odličnu platu, svoj stan i auto. Nije mi problem za prijatelje da svaki put platim račun ako treba, pomognem, pozajmim ma šta god da treba. Ali kad pomislim na svog životnog partnera, pomislim kako je to osoba sa kojom ću jednog dana imati decu. Kada budem bila trudna i verovatno prvih godina detetovog života uopšte neću moću da radim, budući da je moj posao izuzetno stresan i stalno se događaju nepredviđeni pozivi, sastanci i sl. Isto kada se u nekom trenutku vratim na posao, neću imati ni približno prilika kao sad. Zato jednostavno ne mogu shvatiti ozbiljno osobu koja makar u tih prvih nekoliko izlazaka ne želi da se potrudi i bude džentmen. Kako bi se sutra pobrinuo za porodicu?
1492
257
186
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije