Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3162686
07 Jun 24
Komšinica se nikad nije udavala, već 30 godina ima svoju zubarsku ordinaciju. Nasledstva se odrekla u korist brata i sama otplatila i sebi stan i lokal za ordinaciju. Ima 60 godina i upravo se posvađala sa bratom, koji ne želi više da je vidi zato što njenu imovinu neće ostaviti njegovoj deci (jer ona nema svoju). Odlučila je posle njene smrti da se njena imovina proda i sav novac uplati u zvaničnu fondaciju za obolelu decu, za koju prikupljamo novac SMS porukama. Kad već nije dala život svom detetu jer nije imala muža, da bar neko dete pokuša da spasi i na taj način da mu šansu za život. Brat kaže da je luda, samoživa i neuračunjiva što neće da ostavi sve njima. Nemam reči koliko zatucani Balkan očekuje da žena koja nema nikog nema pravo da odlučuje o svojoj imovini.
3920
74
98
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije