Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3165411
05 Jul 24
Imam 17 prijatelja sa kojima sam blizak. Imam 28god, ženu i dete, i pored obaveza i svega, održavam kontakt sa svima podjednako. Ne viđam se sa svima svaki dan, imam sad mnogo više obaveza nego kad sam bio srednja škola, ali sa svima se viđam povremeno sa vremena na vreme, i tačno znam da mogu da se oslonim na njih za dosta stvari u životu. Kad god nisam mogao, oni su na smenu vozili moju ženu i dete kod lekara, kad sam renovirao kuću, svu su dolazili kad je ko bio slobodan, svako je radio šta je znao, ni jednog majstora nisam platio. Kad sam imao saobaćajku u 3h ujutru svi su se pojavili do jednog da mi pomognu. Bilo je hiljadu situacija još. Naravno i ja sam svakom od njih pomagao za šta god da je trebalo. Ali niko ne može da poveruje da se nas 17 toliko dugo drži na okupu. Svi su zavidni i kažu kad tad će se društvo raspasti, ali ništa od toga se nije desilo. I nadam se da neće.
2801
108
70
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1176   •   osudujem 6451   •   komentari 35
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579411   •   osuđujem 13745   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5446   •   osuđujem 1815   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije