Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3169678
26 Jul 24
On srbin, ja hrvatica. Naš odnos je trajao 6 mjeseci uz mnoge padove ali i sretne trenutke. U rujnu, na plaži u Medulinu, sa suzama na obrazima izjavljujem mu ljubav, nije rekao ni riječ, vratili smo se u hotel i ujutro je svatko otišao svojim putem. 9 mjeseci nakon se javlja, bio je u mome gradu, stigla su ga sjećanja, volio bi da me vidi. 9 mjeseci je bio moje dobro jutro i laku noć, nosila sam ga u mislima, plakala u svoja četiri zida. Odgovorila sam “sve je u životu prolazno moj druže”. Ne dozvoljavam mu da me opet slomi. Poremetio mi je život, pala sam u tešku depresiju, ona vesela i zaigrana djevojčica se zatvorila u stan, prekinula kontakt s ljudima. Tad i nikad više. A bila sam spremna život mu dati.
280
82
27
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#374

Kao mali sam na fizičkom igrao fudbal,ali kad bih dosao kuci uzmem dve stolice i cepam lastis

odobravam 2052   •   osudujem 55   •   komentari 21
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579417   •   osuđujem 13759   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5446   •   osuđujem 1815   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3182040

Čim čujem od nekog da ne želi ići na godišnjicu mature, odma znam kakva je osoba u pitanju. To su tipovi koji smatraju sebe najpametnijima, a drugi su za njih svi budale i nisu vrijedni njihovog vreme...(više)

odobravam 184   •   osuđujem 1414   •   komentari 0
Detaljnije