Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#695785
14 Apr 14
Na mom venčanju najbolji drug mog muža, ujedno i kum, popeo se na sto i uzeo mikrofon. Zamolio je sve za tišinu i onda rekao "Nemanja (moj muž) i ja, kada smo imali 10 godina, kladili smo se. Pošto sam ja izgubio dogovorili smo se da ću morati da nosim košulju i pantalone na medvediće na njegovoj svadbi. Rekao sam da hoću jedino ako mlada bude baš za njega, jer smo u to vreme bili u faozonu da su devojčice bljaks i tako. Naravo to ni jedan od nas dvojice nije zaboravio. Danas je njegovo venčanje i on pored sebe ima devojku koja je jednom rečju savršena. Bolju nije mogao naći i siguran sam da će njih dvoje biti najsrećniji par ikada. Sada sa ponosom mogu da uradim ovo..." stavio je mikrofon na sto i otkopčao kosulju, ispod koje je bila košulja sa medvedićima, i bacio je. Isto to je uradio sa pantalonama. Opet je uzeo mikrofon i nastavio "Sada bih vas zamolio da nastavite sa slavljem, a vas dvoje...haha, pa znate šta očekujemo dogodine" svi su pljeskali, a ja sam ostala bez teksta.
35735
207
84
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije