Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3160666
23h
Tokom studiranja bila sam dosta mršava pa su mnogi sebi davali za pravo da me nazivaju anoreksičnom. Jedna devojka koja je vidno imala višak kilograma nije propuštala priliku da mi nešto ružno dobaci kad god me vidi. Ona je bila popularna, najglasnija pa su i ostale kolege krenule za njom. Kulirala sam, jer sam shvatila da ne vredi da se raspravljam. Nakon završetka faxa ugojila sam se, doterala liniju, mogu slobodno da kažem da sam baš zgodna. Sretnem tu istu devojku, mršavija nego ja što sam bila tada. Iz čista mira mi je dobacila da sam debela. Nasmejala sam se i odgovorila da poradi na sebi jer njoj nisu problem bili moji kilogrami ni tada a ni sada.
579
25
20
share
odobravam
osuđujem

#3160129
23h
Ne mogu više da tolerišem bezobrazluk starijih generacija. Kada neko kaže ,,prije je bilo bolje", meni se želudac okrene. U porodici mojih roditelja ne postoji niko normalan. Guranje noseva u tuđe živote, zavist, pakost, gledanje poprijeko, dok glume da su fini je njihova osobina broj 1. Moja majka živi da udovolji drugima, i ljetos nije znala da kaže ne tetki, njenoj polusestri, da ide s nama. Ta tetka nam je uništila ljetovanje. Po cijele dane se žalila kako je daleko smještaj, kako je skup (mi smo taj smještaj izabrali za sebe, neplanirajući nju, jer je ona naknadno uskočila; i nije uopšte bio skup). Na mene se izderala i opsovala mi Boga, majku (pred mojom majkom) jer sam joj rekla da ako misli da negdje ima bolje, neka slobodno ode. Mojoj majci je rekla, aludirajući na mene "Šta si ovo rodila?", dok je sve što sam joj ja rekla bilo upravo to da ne kvari nama svojim kukanjem putovanje, jer sam u pet godina prošle prvi put otišla.
413
28
13
share
odobravam
osuđujem

#3160338
24h
Imao sam priliku da prevarim devojku i nisam, odbio sam tu što mi se nabacivala, jer sam zauzet. Rekao sam to devojci jer smatram da nema šta da krijem u vezi. Prvo mi nije poverovala a onda je proverila i došla meni plakajući. Prvo sam se uplašio i pitam je šta je bilo, kaže da ne može da veruje da je nisam prevario kad sam mogao. A ja za ovo ne očekujem nikakvu medalju, jednostavno kad si u vezi tvoja je dužnost da budeš veran/na i ćao. Sad bukvalno devojka me gleda kao da sam neki svetac, ispunjava mi sve želje, kao da sam uradio nešto veliko za nju, a ne nešto što je normalno u vezi.
354
59
32
share
odobravam
osuđujem

#3160181
16 May 24
Sjekao vene zbog nje, udata ima dijete. Oženjen imam dijete živim u drugoj državi. Kući poslije posla idem ženi koju ne volim, dijete koje najviše volim me drži u životu. Trpim, ne znam gdje udaram. Muškost se u meni slama. Nemam snage, dan po dan ide, godine idu.. a ja ni mrtav ni živ. Legnem u krevet i pitam se jel moglo drugačije odgovora nema .. sanjam o njoj. Prevarila me oženio se sa prvom koja je bila. Život je nepravedan. Muškot ili napraviš do dvadesete ili dopustiš da te slome i onda postaneš hodajući mrtvac.
66
1025
56
share
odobravam
osuđujem

#3160584
16 May 24
Loži me činjenica da su se sve djevojke koje su me oralno zadovoljavale udale. Radile su to meni, a sada istim ustima ljube svoje muževe. Osjećam se superiorno nad njima zbog toga, naročito što sam to dobijao od njih u kombinacijama, a muževi su morali da ih ožene i opet u braku obično manje dobijaju seks.
58
1253
81
share
odobravam
osuđujem

#3160556
15 May 24
Idem u srednju školu i ne mogu da verujem koliko se moji vršnjaci razlikuju od mene. Možda ja imam konzervativna razmišljanja, ili sam možda staromodna, ali ne mogu da poverujem da postoje ljudi kojima u životu nije ništa bitnije od izlazaka sa kojih se vraćaju pijani (ne sećaju se ni kako su se vratili). Okej razumem, mladi smo, puni energije i života, treba da živimo, ali opet ne razumem kako se ceo tvoj život može svesti na čekanje vikenda da izadješ u neki klub. Besmisleno. Ja sam promašila univerzum.
898
210
81
share
odobravam
osuđujem

#3160430
15 May 24
Curama sa većim grudima svaka majica, svaka haljina, svaki kupaći dobro stoji. Eh, šta bi dala da ih imam i ja.
319
472
66
share
odobravam
osuđujem

#3160302
15 May 24
Dobila sam odbijenicu za posao. Pretvarala sam se da to dobro podnosim sve dok nisam došla kod svoje najbolje prijateljice i isplakala dušu 🥺. Prijatelji zlata vrijede! Volim te♥️
825
38
11
share
odobravam
osuđujem

#3160395
15 May 24
Kad se posvađamo partner mi oduzima pravo raspolaganja zajedničkim novcem, oduzima mi stvari kupljene tim sredstvima, regulira hranu, duhan i slično ako je zajedničko, isto radi s prijevozom i drugim stvarima u kojima se oslanjam na njega. To radi jer ja ne vozim i zarađujem manje a i meni je više stalo da ostanemo u vezi. Odlučila sam početi štedjeti i naći bolji posao, ulagati u sebe i urediti si kutak u stanu gdje mogu biti bez njega, bez stalne agresije i kritike. Uspjet ću.
278
1296
100
share
odobravam
osuđujem

#3160159
14 May 24
Zabavljala sam se s dečkom, 3 i po meseca smo se viđali samo napolju, išli na pića i šetali. Nijednom nije predložio da odemo kod njega ili da iznajmimo neko mesto. A kao je bio zagrejan za mene. Nije mi to bilo normalno i raskinula sam. Ne treba žena da inicira tako neke stvari...
359
919
193
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva