Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3160247
09 May 24
Ne znam da li je ovo “normalno”, ali meni je sasvim dovoljno da se sa partnerom viđam jednom-dvaput nedeljno. Imala sam 3 veze i tako mi je bilo u svakoj, a najduža je trajala 2 godine. Prosto nemam potrebu za čestim, a kamoli svakodnevnim viđanjem, nebitno koliko ja njega volim. Imam i svoje obaveze, posao, hobije, prijatelje i porodicu i nikad nisam bila tip osobe kojoj se ceo život svede na vezu, ali se plašim da ću u budućnosti imati problema zbog ovoga. Pogotovo ako budem sa nekim i ta veza postane ozbiljnija i vodi ka zajednickom životu i braku.
848
289
88
share
odobravam
osuđujem

#3159609
09 May 24
Bilo je leto 2011. godine i bio sam sa devojkom na moru. Pošto su njeni imali vikendicu u tom mestu, navratile su njena starija sestra i mama da budu 7 dana sa nama. Iz revolta zato što sam sam sa njih 3 harpije, svakoj sam u šampon za kosu "podario" svoju semenu tečnost.
104
1299
25
share
odobravam
osuđujem

#3159649
09 May 24
U inostranstvu živim i radim kao advokatica na brakorazvodnim parnicama i svaki put se dodatno potrudim da žena koju zastupam dobije što više bračne stečevine, posebno ako je muž našao mladu ljubavnicu ili je izvršio emotivnu prevaru u braku. To je omen mojoj majci i svim ženama koje su muževi prevarili i izbacili na ulicu bez igdje ičega.
1275
152
28
share
odobravam
osuđujem

#3159825
08 May 24
Otac me nikad nije podržao u ničemu.. Cijeli život me je pokušavao pretvoriti u budalu koju će svi gaziti, a ja ću šutjeti i biti dobra. Na starom poslu sam trpjela sr*nja, mobing i šta sve ne i odlučila otići.. Pronašla sam sad novi posao, uvjeti su top, plaćaju mi i smještaj i evo mi sad ubija volju govoreći kako će mi tamo biti užasno i sad me odmah hvata panika.. Ne pada mi napamet da trpim sr*nja pa makar pala na dno.. Ajde me bar vi podržite jer mene ovo ubije u trenu. Imam 27godina..
1298
43
75
share
odobravam
osuđujem

#3159831
08 May 24
Zanima me jel postoji prava ljubav? Ne u smislu onih filmskih gluposti, nego da jednostavno sa jedne i druge strane vlada poštovanje, trud, pažnja. Da ste jedno drugome oslonac, da branite jedno drugo itd itd. I naravno vjernost. Da osobe ne pate za onim šta je danas popularno, površno, za prolaznim stvarima. Jel postoji muška osoba kojoj se ne treba objašnjavati što je fer a što nije? Da ono što ne bi volio da se njemu radi da ne radi ni on. Nekad mi nije jasno jel puno tražim i postoji li to... Ali evo samo da mi neko kaže da postoji, da sam mirna, iako ne moram nikad naići na to...
903
60
134
share
odobravam
osuđujem

#3159918
08 May 24
Uveli smo plaćanje propuštenih termina u salon. Rezultat - otišle su klijentice koje su neodgovorne, rasprava za svaki euro i svađalice. Napokon mir u salonu, sa ženama koje su opuštene i nakraju zadovoljne. Preporučam kolegice! Cijenite sebe i svoje vrijeme! :)
1155
84
83
share
odobravam
osuđujem

#3159818
08 May 24
Bolje imati i ružnog muškarca nego nesigurnog. Zamisli taj pakao od života kada moraš nekome da stalno ulivaš samopouzdanje i nemaš na koga da se osloniš.
722
65
66
share
odobravam
osuđujem

#3159663
07 May 24
Ja i moj dečko smo godinu ipo dana u vezi. Od otprilike pre 5 meseci smo non stop u svađi, ne podnosimo se nimalo. Jedva izdržimo i kad smo sa nekim u društvu da se ne posvađamo... Mnogo me zanima da li priča svojim drugarima o nama i našoj svađi, ja ga pred svojim drugaricama nikada nisam ponizila. Do sada bih se odavno rastala od njega jer ne mogu da ga trpim, ali ono što me drži da i dalje budem sa njim je seks. Prosto ne mogu da opišem koliko je to dobro sa njim. On mi nije prvi, pa znam da dobro je*e zato što sa prošlim dečkom sa kojim sam bila 6 meseci u vezi nije bio tako dobar. Imam neki osećaj da je i on sa mnom samo zbog toga, jer sam provalila da uvek tokom i posle seksa mi govori kako si dobra i neverovatna. Rekao mi je par puta i da najviše voli kad mu plešem na njemu. Ovako sam takođe provalila da i on više jedva trpi naše stalne svađe.
116
820
81
share
odobravam
osuđujem

#3159586
07 May 24
Prvi album sa sličicama USA 94 (Panini) kupio mi je tata. Tad situacija nije bila bajna, ali se album skupio. Zajedno smo otvarali paketiće i ljepili sličice. Prije nego je počelo zadnje SP u Kataru sam iz fore kupio album i 3 boxa sličica (150 paketića). Jedno cijelo poslijepodne smo ponovili sve to. Čokolada, napolitanke, čips i sokovi baš kao nekad + sličice.
666
21
4
share
odobravam
osuđujem

#3159879
07 May 24
Raskinula sam vezu sa dečkom koji je strašno lagao o svom karakteru. Glumio je da je osećajan, odgovoran, pristojan, čestit. Ispostavilo se da ima empatiju traktorske gume. Trebalo je da mu dam nogu još kad mi je listajući novine na naslov o postporođajnoj depresiji podsmešljivo prokomentarisao: ,,Vidi je ova tužna što je rodila dete haha" i nastavio da lista. Smeće. Savetovala bih i žene i muškarce da dobro obrate pažnju na detalje ove vrste. Otkrivaju mnogo više nego što mislite. Samo ste zaljubljeni pa ste voljni da previdite i ono što ne treba.
900
69
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva