Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Tako bih od*ebala sve šefove i šefiće na poslu da to nije normalno.! Muka mi više od lažnih autoriteta, preuveličavanje "grešaka" i umanjivanje zasluga. O tome da treba da radim za dvoje, vrlo često sama u smeni i da primam platu kao da radim u nadnicu (neplaćeni vikendi na bolovanju i godišnjem, kao i slobodni dani), da i ne pričam. I sve to za ~69000, plafon! Katastrofa!
316
16
18
share
odobravam
osuđujem

Imam 29 godina, i neverovatno koliko me više ne zanimaju devojke. Kad se setim kad sam imao 16-25 godina, koliko sam bio naložen, jedini smisao života sam vidio u onoj stvari. Sad starac moj kad pored mene prođe najbolja riba, ja je jedva primetim. Daleko od tog da me žene više ne privlače, otresem ga ja barem jednom u 10 dana, al to više nije ni 10% onog koliko sam bio naložen dok sam bio mlađi. Da mi je neko pre rekao da me žene sa 29 godina života maltene više neće ni zanimati, rekao bih mu da je lud.
125
138
37
share
odobravam
osuđujem

Žena (sada naravno bivša), je za vreme postupka vantelesne oplodnje konzumirala antibebi pilule i sve vreme se pravila da joj je jako stalo da postupak uspe i jedva čeka da postane majka. Sve ovo mi je sam priznala.
48
286
23
share
odobravam
osuđujem

Samo jedna drugarica je znala da prolazim kroz vantelesnu, da nisam uspela i koliko se raspadam zbog toga. Prva stvar kad sam se malo sredila, bila je da ću doći na rođendan njenoj ćerki (nismo bili tu za slavlje), rekla je da je bolesna. Posle toga par poruka, tehničke prirode, ništa. Nema je. Toliko mi je teško i zbog toga, baš. Da raspravljam sa njom, neću. U celom paklu koji prolazim, izgubim i prijatelja.
147
23
13
share
odobravam
osuđujem

Volim kad muškarci seku nokte do mesa, kad se nimalo ne vidi izrastao nokat.
108
318
12
share
odobravam
osuđujem

Majka je majka. Ali baba je baba ❤❤
272
87
11
share
odobravam
osuđujem

Zanima me kakav je život ljudi koji rade u banci, razumeju se u ekonomiju, rade sa nekim novcem itd… Kako gledaju na svet, na novac. Meni matematika nikad nije išla od ruke, verovatno je problem bio lenjost ali isto tako ako uzmemo genetiku u obzir, jednostavno slabije ide. Ali svakako imam utisak da me život odvlači od tih kako da nazovem (finansijskih stvari) do duše znam dobro da uštedim. Da li vi koji se bavite time, da li je to bila vaša želja ili vas je život usmerio, da li mislite da ste talentovani za to? Takođe mi je želja da se bolje razumem u te stvari, ali ne znam odakle da počnem.
173
44
23
share
odobravam
osuđujem

Koliko je svet samo otišao u nepovrat. Neke vrednosti su nestale i izgubile se totalno. Mladi ne cene ljubav, varaju se i ne cene prave veze i brakove. Ne razumeju da je istinska ljubav mnogo lepša i da će ih više ispuniti nego sex na jedno veče i tome slično. Gledaju se samo pare, ko će da ima bolje od koga. U situaciji sam da imam novca, veoma lepo živimo, ali i da nema tog novca bila bih srećna jer sam i bez njega pre bila zadovoljna. Samo nek su mi muž i deca srećni i zdravi i da se svi slažemo kao što i jeste i meni onda kraja nema. Ljubav, sreća, porodica to su stvari koje donose mir. Ne morate čak ni imati ljubav i porodicu, ali ako imate nešto što vas ispunjava i srećni ste to je prava stvar.
422
76
35
share
odobravam
osuđujem

Muka mi je od toga koliki sam people pleaser, a nikako da se riješim te osobine.
251
43
14
share
odobravam
osuđujem

Bila sam svega dva puta kuma svojim tada najboljim prijateljicama. Vremenom smo se mnogo udajile, sad se ja udajem - razmišljam da li ih uopšte pozvat na vjenčanje.
307
47
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva