Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3142406
14 Dec 23
Ostavila me je žena jer sam preterano brinuo o svojoj porodici, roditeljima i sestri. Brinuo u smislu finansijski pomagao. Uvek je pričala da treba prvo sebi da pomognemo i sebe da zbrinemo pa ćemo sve ostale lako. Ali ja sam mislio da je ona samo sebična. Ja sam mojima pomagao da renoviraju kuću, pomogao da kupe auto, plaćao banje, sestri kurseve, odeću, telefone, izlaske. Sad se sestra udala moji joj dali renoviranu kuću, daće joj i auto. Ja kad pomenem da mi treba novac za stan, kažu štedi. Kad pomenem da bi došao kući na par dana, kažu da vide sa zetom da l ima soba za mene. Sve je bila u pravu. Ja sam sad ostao nezbrinut, bez ičije pomoći i bez jedne divne žene. Kako se kajem sada. Muškarci verujte mi slušajte svoje žene! Jer su one te sa kojima treba da provedete ostatak života! Majka je majka ali neće ona moju kuću da gradi sada! Ne znam kako dalje…
2428
250
132
share
odobravam
osuđujem

#3142706
13 Dec 23
Nakon preko 10 godina provedenih u firmi, pronašla sam drugi posao 😊 Od starih kolega za novi početak nisam dobila ni čokoladu... Nisam očekivala ni novac (rado sam učestvovala u skupljanju za odlazak, useljenje, smrtni slučaj u porodici...rođendan, vozila kolima skoro svaki dan jer što bih sama a nekome znači...) niti bilo šta poput sata ili tako neke skuplje uspomene, samo jednostavno čokoladu... Razočarana sam, ali umesto u suzama iz firme sam izašla sa širokim osmehom, hvala što sam tek na kraju videla kakvi ste... Zbogom i prijatno.
1763
73
46
share
odobravam
osuđujem

#3146722
12 Dec 23
Promatram svog oca maloprije - pakira božićne poklone. Za unučad svog brata. Koliko dana unaprijed. Pola sata ih je birao u trgovini. Pažljivo skida cijene s majušnih igračaka i flomasterom precrtava tamo gdje ih ne može skinuti. Pažljivo bira prigodne vrećice - po boji, natpisu i očuvanosti. Pet malih igračaka, on ih pakira već barem pola sata, a nije da ih umotava u papir. Sve je to jako slatko dok se ne sjetim da je i on otac. I da to nikada nije radio za svoje dijete u toj dobi. Ili kasnije, ako ćemo biti iskreni. Pokloni čisto tako reda radi, kupljeni dan prije, da može reći da mi je nešto uzeo. Nije bitno jesam li dobila istu stvar i prošle i pretprošle godine. Nikad ga nije bilo briga za ostavljene cijene. Ili u kakvoj vrećici/omotu mi daje iste. Jel na vrećici piše sretan božić ili sretan rođendan - ionako ih je polovicu propustio. Koliko je očuvana vrećica ili koliko je zgužvan omot. I nisam prokleta, nek se raduju djeca poklonima. Samo me sve to malo čini tužnom.
1979
72
53
share
odobravam
osuđujem

#3142339
10 Dec 23
Trudna sam i užasno me nervira većina mlađih roditelja oko mene. Svi samo kukaju kako neću više imati odmora, vremena za sebe, sna, para ni za gaće itd. Svi pričaju negativno po pitanju imanja djece i to baš ti koji ih imaju. Ne znam zašto onda prave drugo, treće... Iskreno, ne mislim da išta toliko strašno od poroda do odgoja djeteta. Preuzmeš odgovornost da si sad roditelj i nosi se s tim. Mislim da ako želiš i u dogovoru sa mužem, možeš imati i dovoljno sna i para i odmora i svega.
1559
147
102
share
odobravam
osuđujem

#3142463
10 Dec 23
Napustila sam Bosnu i Hercegovinu prije 15ak godina. Pošto sam imala aktivan kredit u banci, redovito sam slala novac mami da uplaćiva za kredit. Uvijek bih dodala 50ak, 100 eura njoj da se nađe po potrebi, ovisno koliko sam mogla. Prije nekoliko dana sam došla na godišnji kući i rekla mami da kupujem stan uskoro, ona je otišla u sobu i donijela kovertu. Sav novac koji sam slala njoj ona je ostavljala na kamaru, sa željom da mi da kad dođe vrijeme. Isplakala sam se kao malo dijete.
3787
57
51
share
odobravam
osuđujem

#3142461
09 Dec 23
Imamo u ekipi druga, zove se Anđelo (otac Italijan, majka Srpkinja). I desi se da ga devojka prevari sa likom iz Kenije (studira u Beogradu). I od tada mu stalno pevamo "Ne, ti nisi htela anđela, htela si crnog đavola".
1373
295
27
share
odobravam
osuđujem

#3142571
09 Dec 23
Muž i ja kupili stan u Bg-u pre deset godina, mislim da je njegova sestra od kad se razvela provela poslednje dve godine kod nas u tom stanu. Pre par meseci dobijemo ponudu za inostranstvo, i njegova sestra je naravno rekla kako će da se useli tu. Nije mi bilo svejedno, ali sam pristala, misleći da će bar račune da plaća i da održava stan. Na šta se ona silno uvredila, još mislila da mi njoj šaljemo novac za račune, zaboga idemo da radimo u inostranstvo pa imamo para. E sad lepo imamo podstanare koji ne samo da plaćaju račune već nam plaćaju i kiriju, i znam da ona neće ući u naš stan više!
2896
47
29
share
odobravam
osuđujem

#3142338
09 Dec 23
Razbila sam dečku šoferšajbnu od auta, jer je otišao na piće, a nije mi ni javio.
253
2604
84
share
odobravam
osuđujem

#3142174
08 Dec 23
Mojoj svekrvi otkrili parazita na jetri i pije neke lekove za poboljšanje i oporavak jetre već duže vreme. Pre toga imala tanku kosu, opadala. Sinoć perem joj kosu (imamo salon) i rep joj toliko debeo da ja nisam mogla da se načudim. Još jednom sam se uverila da se zdrava kosa hrani iznutra a ne spolja kojekakvim šamponima i preparatima.
1653
52
18
share
odobravam
osuđujem

#3142257
08 Dec 23
Živimo u pograničnim mestima. On u Hrvatskoj, ja u Srbiji. Svaki dan se viđamo, znamo sve ljude na granici koji rade. I sa svima smo se sprijateljili. Rekli su nam kad budemo pravili venčanje da će se ljutiti ako ih ne zovemo <3
1924
47
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva