Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3142571
09 Dec 23
Muž i ja kupili stan u Bg-u pre deset godina, mislim da je njegova sestra od kad se razvela provela poslednje dve godine kod nas u tom stanu. Pre par meseci dobijemo ponudu za inostranstvo, i njegova sestra je naravno rekla kako će da se useli tu. Nije mi bilo svejedno, ali sam pristala, misleći da će bar račune da plaća i da održava stan. Na šta se ona silno uvredila, još mislila da mi njoj šaljemo novac za račune, zaboga idemo da radimo u inostranstvo pa imamo para. E sad lepo imamo podstanare koji ne samo da plaćaju račune već nam plaćaju i kiriju, i znam da ona neće ući u naš stan više!
2897
47
29
share
odobravam
osuđujem

#3142338
09 Dec 23
Razbila sam dečku šoferšajbnu od auta, jer je otišao na piće, a nije mi ni javio.
253
2605
84
share
odobravam
osuđujem

#3142174
08 Dec 23
Mojoj svekrvi otkrili parazita na jetri i pije neke lekove za poboljšanje i oporavak jetre već duže vreme. Pre toga imala tanku kosu, opadala. Sinoć perem joj kosu (imamo salon) i rep joj toliko debeo da ja nisam mogla da se načudim. Još jednom sam se uverila da se zdrava kosa hrani iznutra a ne spolja kojekakvim šamponima i preparatima.
1654
52
18
share
odobravam
osuđujem

#3142257
08 Dec 23
Živimo u pograničnim mestima. On u Hrvatskoj, ja u Srbiji. Svaki dan se viđamo, znamo sve ljude na granici koji rade. I sa svima smo se sprijateljili. Rekli su nam kad budemo pravili venčanje da će se ljutiti ako ih ne zovemo <3
1925
47
27
share
odobravam
osuđujem

#3142241
08 Dec 23
Čujem se sa jednom djevojkom već duže vreme i uskoro treba da se vidimo. Odavno se nisam slagao sa nekim tako dobro ali smeta mi jedna stvar. Naime, ona je, ne mogu da kažem siromašana, ali nema puno novca dok su meni moji roditelji sve obezbedili i navikao sam na lagodan život. Ne znam šta da radim i da li vredi da se vidim sa njom..
98
2536
78
share
odobravam
osuđujem

#3141550
07 Dec 23
Odrasla sam u siromašnoj obitelji. Fakultet sam upisala bez plaćanja jer inače moji to ne bi mogli financirati. Morala sam raditi uz studij da imam za knjige i skripte. Zavšila sam prošle godine i imam osjećaj kao da sam tek sad počela živjeti. Tad nisam imala za izlaske, niti puno vremena za društvo. Sad izlazim, putujem, treniram, našla divnog momka. Koliko je život lakši kad nema finacijskih problema!
2206
32
22
share
odobravam
osuđujem

#3141452
06 Dec 23
Gledam fotografije nove kolekcije jednog butika. Manekenka je top izgleda i prokomentarisah naglas da je zgodna. Moj dečko je bio tu i pogleda slike da bi njegov komentar glasio-ti nikad nećeš tako izgledati. Objektivno- od idealne težine me dele samo 3kg, gde god da se pojavim privlačim pažnju, od njega mnogo bolje izgledam u svakom smislu... Povredio me je zato što to nije tačno i ovo nije prvi put. Smatram da se na sitnicama sve vidi. Uporno se trudi da mi naruši samopuzdanje i da se osećam loše. Kakav je to problem u glavi i kompleks? Ako ne možeš sa mnom, produži dalje. Ja svakako neću nekoga ko stalno ističe moje mane, nikada mi nije podrška I govori da sam luda I da umišljam kada kažem da me loše tretira. Ne pada mi na pamet da ja njega u to ubeđujem jer mislim da su takvi svesni svog ponašanja.
2183
149
126
share
odobravam
osuđujem

#3141340
06 Dec 23
Prije 6 godina bio sam u ozbiljnoj vezi i zaručio sam je, da bi ona poslije mjesec dana od zaruka počela da me izbjegava, ne odgovara na poruke, ide vani i ne javlja se. Jednu noć vidim njeno auto na parkingu shoping centra i odlučim sačekati. Nakon nekog vremena ide ona i njen sadašnji muž i fino je dopratio do auta. Naravno, svijet mi se srušio. Nisam je blokirao, čekao sam da me zove prva i to se desilo. Nakon toga ona se pržila jer sam bio hladan prema njoj a u sebi sam vrišto. Ostao sam ustrajan. Nakon godinu dana upoznam svoju sadašnju suprugu, bili u vezi pola godine i oženim je. Moja bivša me zvala sigurno 100x do sada da se vidimo ali nikada nisam pristao. Savjet svima, budite karakter koliko god teško bilo.
1890
112
31
share
odobravam
osuđujem

#3141262
04 Dec 23
Neću nikad zaboraviti riječi oca kad sam se krenuo muvati sa curama: “Sine imaš sestru, odnosi se prema curi kao što bi ti volio da se netko odnosi prema njoj”. Urezalo mi se to i nikad nisam ponižavao, zavlačio ili varao curu. Nažalost puno roditelja nije sina naučilo kako da se odnosi prema djevojci. Previše sam puta u društvu vidio kako kruže golišave slike koje paćenici podijele od bivših cura pa od nje naprave ku*vu i slično. Uvijek sam imao gole slike od bivših koje bi mi slale u vezi ali bih po prekidu odmah izbrisao jer će ta cura jednog dana biti nečija žena i majka. 27 mi je godina i želim to prenjeti na sina ako ga ikad budem imao. Naučite sebe i sinove da se tako ne ponižavaju i da imaju cijeli život čist obraz.
3265
91
77
share
odobravam
osuđujem

#3141145
01 Dec 23
Imam dečka 8 godina starijeg. Želim da šetam, putujem, isprobavam razne stvari sad kad konačno imam posao i novac, ali to moj dečko ne želi. Život mi se svodi na posao- kuća-dečko. On želi da mu rodim djecu, da se kućimo, a ja bih da partijam i sa njim i sa društvom i da putujem sa roditeljima. Imam osjecaj da me sve guši. Imam 24 godine i imam osjećaj da nisam spremna ni za šta ozbiljnije...čak me je i strah od zajedničkog života. Dođe mi da sve ostavim i otputujem negdje sama.
1959
237
131
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva