Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3159092
02 May 24
Znam da sam nimfomanka ali ne znam kako da se izlečim.
209
51
13
share
odobravam
osuđujem

#3159018
02 May 24
Trudna sam i nisam srećna zbog toga. Osudite me. Imamo bebu već. Nisam želela tako brzo novu trudnoću, zbog užasnog prvog porođaja. Imam traume i nemam s kim da to podelim.
324
60
51
share
odobravam
osuđujem

#3159047
02 May 24
Ja stvarno ne znam kako agente za nekretnine i vlasnike nije blam da oglašavaju kuće/stanove po svakakvim cenama i još te u oči lažu oko nekih bitnih stvari. 80+% stanova oglašenih po BG skarabudžene nadogradnje, sutereni, lokali, tavani, ostave ili ima baš neki ozbiljan problem kad se obiđe tipa nesnosna buka, smrad iz kontejnera ili lokala blizu, Romi u blizini, lift ne radi za taj sprat ili se često kvari, narkoman komšija, ili je bila poplava/požar, problemi s vlagom, vlasnik mafijaš, dužan Bogu i narodu ili tipa 1/27 vlasništvo (nastavite spisak). Ovi ostali, cena pre-pre-nabijena iako je u relativno ok stanju ili ako je ok lokacija (tipa 3200e/m2 za stan na Banovom brdu). Plus što vas niko ne čeka ako ste kreditni kupac (čak i kad nije hitna prodaja). Pa j**em mu ko može da iskešira 200000+k e tek tako?!
240
24
18
share
odobravam
osuđujem

#3159122
02 May 24
Rekla je da nema hrabrosti da mi vrati odjeću, jer bi to značilo da je definitivno gotovo, a ja da nemam hrabrosti da njoj vratim ključ iz istog razloga. 3 mjeseca nakon prekida i tih rečenica, zatražila je ključ, jer treba drugarici, koja ga je i preuzela. Dvadesetak dana od tog događaja, ja nemam snage da tražim odjeću nazad, ne mogu, vjerujem..
64
245
6
share
odobravam
osuđujem

#3159010
02 May 24
Emocionalna iscrpljenost i lijenost dovela me u situaciju da imam višak kilograma. Jednostavno, za svaki problem, rješenje bih pronašla u jelu. Nažalost, moram priznati, da od najužeg kruga prijatelja nitko nikada nije pristupio s nekim razgovorom kako bi mi pomogao, a svi su vidjeli u što sam se pretvorila (+25kg). Jedino, jedna prijateljica, koja mi je nedavno ušla u život, rekla je da kad odlučim poraditi na sebi, ona je tu ZA SVE. Od ostalih - razočarenje, dala sam sve za te ljude, u svakom trenutku bila tu za njih i uvijek dostupma, a oni za mene, nemaju minutu vremena i to me jako uvrijedilo. Zapamtite, tko nema vremena za vas, nemojte imati ni vi za njega. A ja, od sutra, krećem laganim korakom ka ostvarenju svog cilja, držite mi palčeve ;)
276
70
24
share
odobravam
osuđujem

#3159142
02 May 24
Odselio sam preko radi prilike da radim u svojoj struci, da sam neovisan i slobodan. Upravo sam shvatio da mi to ništa ne vrijedi bez nje. Ne mogu zamisliti život bez nje. Kupio sam kartu, letim za dva dana pravo na njena vrata. Jedan je život!
271
63
20
share
odobravam
osuđujem

#3158876
02 May 24
Kada sam bila u srednjoj, a i danas dok studiram, imala sam drugarice koje sam uvijek nagovarala da nose usko, kratko, provokativno, da spavaju sa momcima, da prilaze prve, da piju, objavljuju svoje fotografije i snimke bez zadrške, u tolikoj mjeri da mi ljudi prilaze i pitaju šta ovako fina djevojka poput mene radi sa njima. U posljednje vrijeme to radim sa starijim curama, udatim ženama, razvedenim, pa ih suptilno nagovaram da varaju muževe, da ju je onaj ili ovaj oženjeni pogledao, nasmijao joj se itd. Tek sad uviđam da to što su starije ne znači da su pametnije i mudrije. 😁 Reći ćete da sam loša, možda i jesam, ali ne mogu pobjeći od toga, to me tako zabavlja.
81
1620
73
share
odobravam
osuđujem

#3159024
02 May 24
Sakupljam stare uređaje, kablove i druge elemente koje sadrže plemenite metale poput bakra, zlata, aluminijuma idrugi. Vadim i topim u leguru. Niste ni svesni šta sve bacate i koliko mi što sakupljamo zapravo izdvojimo grama nekog metala iz tih uređaja što bacite. Tokom cele godine vredno sakupljam da bi na kraju godine to prodao.
222
52
16
share
odobravam
osuđujem

#3158940
02 May 24
Prihvatio sam da imam problema sa kockanjem onog momenta kada sam teška srca potvrdio plaćanje 25 hiljada dinara za dve povratne avionske karte, a 30 hiljada uplatim za tiket da ne trepnem nijednom...
204
69
4
share
odobravam
osuđujem

#3159021
02 May 24
Imam momka već 3 godine i problem sa njegovim kilogramima. Da me ne shvatite pogrešno, on je relativno nižeg rasta, i kada sam ga upoznala imao je koje kilo više, što meni lično nije predstavlja problem. Dok nije počeo da se prilično goji i da "nabija" ogroman stomak. Kada je radio sistematski pregled, jetra mu je masna i uvećana, pankreas izbeledeo i ima rizik ka povišenom pritisku i dijabetesu. Krenuo je da mršavi po preporuci lekara, smršao nekih 8kg do leta, i onda se opustio, pa se ugojio duplo. I sada sam u dilemi da li da ga ostavim, jer je sve počelo toliko da mi smeta i hvatam sebe da mu non stop "prebacujem" da smrša... Ne zbog kilograma, već zbog toga što ne mogu da verujem da neko ko ima 30 godina nije odgovoran prema sebi. Znam da nije sve u fizičkom izgledu, ali to više nije stvar estetike, već zdravlja... Pritom da sam vitka devojka, treniram i donekle vodim računa o ishrani, tako da ima i sa kim. U dilemi sam da li takvi partneri sutra mogu da budu dobri očevi...
902
84
70
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva