Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3154333
22 Mar 24
Rodila sam prije 6 mjeseci. Volim svoju bebu najviše na svijetu. Ali ne prepoznajem sebe, ne znam osobu iz ogledala, ne znam čije je to tijelo, uz sve to pucaju me i hormoni. Opadanje kose, stomačić, višak kilograma. Kao da nisam ja. Svjesna sam da te stvari primjećujem samo ja ali ne mogu si pomoći. Kada prođe to sve? Hoću li se ikada osjećati kao ja?
291
25
30
share
odobravam
osuđujem

#3154671
22 Mar 24
Vidim malo, malo pa opet krene ono famozno “ko treba da plati kafu na dejtu”. Kratko i jasno — muškarac. I ovo kažem kao žena koja i sama super zarađuje. I u vezi sam i više nego korektna, volim da mu kupim neki lep poklon, spremim lep ručak/večeru, pripremim iznenađenje i tako to. Ali volim i ja kad je muškarac džentlmen, a ne kad krene da se svađa oko neke pišljive kafe, koju je on (u 99% slučajeva) inicirao. Volim kad pokaže da mu je stalno i da je zainteresovan, volim kad mi kupi buket, bombonjeru, kad mi otvori vrata ili pridrži kaput, iako oboje imamo ruke, jelte…Nikad mi se nije desilo da neki momak predloži da na dejtu svako plati svoje piće, hvala Bogu, ali kad bi se to dogodilo znam da posle toga drugog dejta ne bi ni bilo.
440
57
109
share
odobravam
osuđujem

#3154644
22 Mar 24
Mrzim kada se na poslu ljudi bave time šta ko jede. Mani me se čoveče, svi smo odrasli, hoću da dva dana jedem sendviče i pice, ne moram kuvano svaki dan. Imala sam loš dan juče i danas i tešim se brzom hranom, već od sutra se vraćam na staro, ali ne treba da mi komad pice zastane u grlu jer je neko rešio da glumi policiju za hranu. Pritom baš ti ljudi, koji me komentarišu, ne žele mi dobro, to je zasigurno, znam iz 100 nekih postupaka, seju zlobu na sve strane, a glume brigu tu gde ne treba.
320
15
11
share
odobravam
osuđujem

#3154623
22 Mar 24
Sama sam posle razvoda već tri godine. Živim sa dvoje dece. Imam svoju kuću, svoj posao, svoj auto, mogućnost da deci obezbedim normalne uslove za život, bez obrzira na to što njihov otac slabo, skoro nikako ne učestvuje u njihovom životu. Deca su raspoložena, zadovoljna, napreduju u školi, imaju sve što im treba. Pomalo sam usamljena iako sam retko sama, imam osećaj da mi treba partner a prosto se ne usuđujem da se upustim u bilo šta. Izgovor mi je najčešće da nemam vremena ni prilike za nove ljubavi ni poznanstva i samim tim se i ne trudim. A opet osećam da mi treba pažnja muškarca, emocija ...i zbunjena sam želim a ne želim.
297
24
21
share
odobravam
osuđujem

#3154505
22 Mar 24
Kad ja uopšte nisam htjela seks, momci su htjeli sa mnom. A sada kad se konačno nenormalno palim na svog nmomka koji će da me ženi, on tradicionalan ni ne razmišlja o seksu uopšte! Užas.
71
227
38
share
odobravam
osuđujem

#3154524
22 Mar 24
Šta mislite, da li treba podilaziti ljudima, prelaziti preko nekih ispada i inicirati nastavak druženja/razgovora samo kako ne bismo bili sami? To je možda patetično, a opet nekada nemaš izbora. Ili ćeš se prilagoditi i popustiti ili ćeš biti otpisan.
68
127
21
share
odobravam
osuđujem

#3154503
22 Mar 24
Danas sam na parkingu slučajno udarila u automobil koji je nepropisno bio parkiran van označenih mjesta. Još mi lupa srce i nije mi dobro jer sam samo pobjegla nakon što sam vidjela da sam mu napravila manju ogrebotinu pored postojeće.
170
67
11
share
odobravam
osuđujem

#3154628
22 Mar 24
Moj ujak nije dobar čovek, to mogu da kažem mirne duše nakon toliko godina. Moju jadnu majku ceo život tretira kao niže biće koje sve mora njemu da podredi. Jednom ju je i grubo uhvatio za nadlakticu jer mu se nije dopalo nešto što je rekla. Pun je neke suštinske agresije, uglavnom glumi finoću i uglađenost ali ne daj bože da nešto nije po njegovom. Tada ispliva primitivna strana ličnosti, tako ružno ponašanje retko viđam. I prema meni i ocu se od mog ranog detinjstva postavljao bahato, ali ne toliko kao prema majci. Kao da smo mu svi za nešto krivi pa nas kažnjava. Kontakt sa njim održavam i dalje jer ga majka i pored svega voli.
176
40
26
share
odobravam
osuđujem

#3154666
22 Mar 24
Uvek sam joj se javljao kada dođe u grad. Svaki put sam menjao plan u poslednji čas kada se ona javi, da bih se video sa njom. Uvek smo bili drugari. E, jednom se nisam pojavio na nekoj žurci. Nije mi se išlo na žurku, već sam hteo da pričam sa njom uz neku kafu, jer se dugo nismo videli. Ali ona nije imala vremena, bar tih pola sata, već sam je vozio posle kod neke njene, očigledno bitnije face u životu, gde su zaglavile na vinu, pa posle žurka. Pre par dana kada je opet došla iz Beča - nije se javila da je tu. Verovatno se više neće ni javljati kada dođe. Eto. I to sve zbog one jedne žurke... A bila mi je draga.
152
76
9
share
odobravam
osuđujem

#3154573
22 Mar 24
Preko 15 godina sam zaljubjlen u svoju najbolju drugaricu, ali nikada nisam imao hrabrosti da joj to kažem. U međuvremenu smo i ona i ja imali po nekoliko dužih veza. Trenutno imamo po 28 godina i slobodni smo već nekoliko meseci. U dilemi sam da li da pokušam nešto i rizikujem da je zauvek izgubim ili da ostanem samo najbolji drug...
196
68
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva