Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kad su se vjenčali, moj djed je baku dovezao na biciklu iz drugog sela, na guvernalu. Ona nije ni znala gdje ide, a vec su 53 godine u braku, čak se i svaki dan drže za ruke :) Htjela bih doživjeti takvu ljubav :)
11808
157
15
share
odobravam
osuđujem

Bila sam na sastanku (ne volim da koristim izraz ''dejt'') sa jednim dečkom koji mi se, do tada, bas baaš baaaš sviđao... Otišli smo u šetnju na Adu i tokom šetnje je on konstantno pljuvao... A ja to stvarno mrzim.. . Bila sam iznenađena, a i pošto ga nisam dovoljno poznavala, bilo mi je glupo da mu direktno kažem da mi to smeta pa sam krenula izokola u fazonu: "Ti bas voliš da pljuješ, a vidim možeš i baš daleko da pljuneš?!", na šta mi je on oduševljeno odgovorio: ''Daaa, nije teško, hoćeš da te naučim?''
11079
521
37
share
odobravam
osuđujem

Imam jako male grudi, ali zato imam čarobno dupe.
12167
719
108
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio mali, sestra bi svaki put kad bi kupila novu šminku prvo našminkala mene, da bi vidjela kako to sve stoji. Ali to mi se svidjalo, pošto svaki put dok bi me šminkala ja bih zaspao...
10457
189
15
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je što sa svojom rođenom sestrom nemam nikakav odnos. Uopšte se ne slažemo, a volim je više od svega.
10072
392
61
share
odobravam
osuđujem

Uključim aparat za komarce tek kada me izbodu i stave do znanja da su prisutni.
9913
169
14
share
odobravam
osuđujem

Zanima me kako bi mu bilo da zna da sam 7 meseci čekala da me ponovo poljubi? Da sam u tom čekanju samo spavala, plakala, bila na hitnoj, skoro izbačena iz gimnazije dva meseca pred maturu. Zanima me šta bi bilo kad bi znao da sam čekala 4 godine da se bilo šta desi? Zanima me kako bi se osećao da mu neko priredi sve šta je on meni, a da ga još uvek voli? Hoću sve ovo jednom da mu kažem i nadam se da će me proći. Evo, još malo cu postati diplomirani pravnik, on klošar iz kraja kog ću voleti dok ne umrem!
12052
2340
94
share
odobravam
osuđujem

Djevojka me ne zadovoljava u intelektualnom smislu. Ubija me to. Nemam o čemu više pričati sa njom jer se sve svodi na smiješne situacije koje je ona doživjela ili njena prijateljica. Razgovori nemaju smisla.
10536
493
63
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio mali, plakao sam jer kamen nije živ. Kad je to moj tata video, nije mi se smejao, nego mi se pridružio i onda smo zajedno plakali. Volim te tata!!
9645
110
19
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala igrala sam se s bratom koji me udario u međunožje, odmah sam potrčala mami i rekla joj da me brat udario u jaja.
9665
85
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva