Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#106965
18 Jul 13
Kad mi neko kaže da se izblamirao ko niko i da hoće u zemlju da propadne od stida, ja mu ispričam svoje prvo seksualno iskustvo i potvrdim da uvek ima gore... Imali smo 17 god, bila sam užasno nervozna i posle škole smo otišli kod njega...I lepo je počelo kad je shvatio da ne može da izvadi penis. Uhvatio me je grč. Vaginalni. Jel možete da zamislite da vas uhvati vaginalni grč tokom gubljenja nevinosti?! E pa mene jeste, od nervoze i straha.Hmm onda smo lepo pozvali hitnu, pošto mora da se primi inekcija da se opusti mišić i došla je... Ne znam, jesam li spomenula da mi tata radi u hitnoj? Tako da se tešite od sad.
19264
289
160
share
odobravam
osuđujem

#284303
18 Oct 13
Najboljeg druga sam zamolila da mi pokaže kako se ljubi jer sam kao trebala da se vidim sa nekim dečkom. Evo sad će godinu dana od kako smo zajedno. Jesam ga prešla, on će meni "drugarica".
19260
189
76
share
odobravam
osuđujem

#131385
02 Aug 13
Moj mali sinčić od 3 godine, ljubi ga tajo, 7 dana je proveo kod deke i bake na selu, pošto ja radim dan noć i ne stižem ništa, a mamu smo nažalost izgubili na porođaju :(. Dolazim ja danas po njega, a on mi trči u zagrljaj, ja mu pružam lizu i bananice, a on se toliko obradovao i zvekno mi poljubac i kaže: "taju i deku vojim naviše". Ja reko što deku, a on meni zato što mi je kupovao 2 sladoleda na dan i davao piva kad baba ne vidi, i kupio papagaja. Sit sam se ismejao. Mali moj, jedina snaga i jedini razlog zbog koga sam nastavio dalje sa životom, ljubi tajo svog macana. Nadamo se da ćemo i mamu naći i proširiti porodicu. :)
19260
376
73
share
odobravam
osuđujem

#2203163
13 Jun 17
Studirali smo skupa, nas petorica klipana i ona. Uvijek nas je znala dotjerati u red, uvijek je bila dežurni policajac. Izlazila s nama i vozila nas kući kad se napijemo, gurala s nama Golfa kad nije htio upaliti. Poštovali ju kao majku i čuvali kao sestru. Našla dečka, uredno smo mu zaprijetili da ćemo ga polomiti ako joj ikad padne dlaka s glave. Ali fin momak, dobro je izabrala. Još smo joj obećali da ćemo ju mi predati kad dođu svatovi po nju. Evo, udali smo ju u subotu, ne znam tko je od nas petorice više plakao.
19250
128
192
share
odobravam
osuđujem

#227604
21 Sep 13
Mama je kupila premale štikle jer tata nije imao strpljenja da je čeka da isproba. Evo sad joj ih on razgazuje.
19235
199
45
share
odobravam
osuđujem

#232883
24 Sep 13
Priču, koja je na mene ostavila najveći utisak, mi je ispričao drug, kako su se uzeli njegovi roditelji. Bili su na nekoj svadbi gde su se prvi put u životu sreli, ceo dan su proveli zajdeno pričacujući o svakodnevnim temama, poslu i slično. (nisu se ni jednog trenutka pobljubili niti zagrlili). Kada se slavlje privelo kraju on ju je pitao da je prebaci kolima. Ona je rekla kako nema potrebe jer ne živi daleko, ali on ju je ipak ubedio jer je bilo prilično kasno. I kada su stigli ispred njene kuće ona mu se zahvalila i krenula da izađe, a on njoj iz čista mira: Sjedi da te pitam još nešto, hoćeš li da se udaš za mene ili nećeš? Ako hoćeš hoćeš, ako nećeš izađi iz kola kao što si i krenula. Ona ostala bez teksa, i rekla "e hoću, baš da te vidim" :D Evo ih i danas srećni, uživaju u životu...
19229
194
27
share
odobravam
osuđujem

#191031
04 Sep 13
U autobusu sedim, kucam poruku i izvalim lik čita sve što napišem. Nastavim da pišem on opet bleji u telefon. Pošto mi je to dosadilo, napišem ŠTA GLEDAŠ KOJI K**** ?! Narednih 20 minuta je gledao u prozor, a ja sam promašio stanicu, jer sam gledo njega kako gleda u prozor.
19228
168
41
share
odobravam
osuđujem

#183890
01 Sep 13
Sinoć je u mom gradu bila Crvena jabuka. Moja mama je već duže vremena planirala da ide na koncert sa mojim ocem. Izašla je ranije sa posla da bi išli, a on je kasnio kući nekoliko sati i kada je došo nije bio baš u dobrom stanju (verovatno je išo u kafanu ili negde). Možete samo da zamislite kako je njoj bilo. Ja sam joj reko da se spremi, da ću ja ići s njom i otišli smo. Bilo nam je prelepo, a kad smo se vratili ispred kuće me je samo zagrlila i oči su joj bile pune suza, samo što nismo oboje zaplakali. Nikad pre nisam izveo majku negde tako, a tek sada vidim koliko joj je značilo i koliko je ustvari volim.
19225
154
71
share
odobravam
osuđujem

#621542
07 Mar 14
Od mene se očekuje da budem domaćica, da ručak čeka na stolu, da su prozori besprijekornog sjaja, da kuća miriše na cimet, da ja mirišem na Chanel No. 5 i da nisam tužna, da sam raspoložena, stabilna, da uradim sa djecom zadatke, da na sudu iznesem sve prave dokaze i argumente, da objasnim djeci da tata više nije živ, da mi kosa nikad nije prljava, da operem veš, da prostrem veš, da odvedem djecu na plivanje i balet i dovedem sa istih, da prisustvujem svakom živom sastanku, da svakodnevno zovem mamu i tatu, da budem nasmijana načitana počupanih obrva i našminkana, da odem u kupovinu, da mislim 100 na sat ko je na šta alergičan, da zabavim šestoro djece, da odem poslom u Lisabon, da se brinem hoće li djeci biti dobro sa bakom dok ja nisam tu. Imam pravo na malo samoće i tugovanja. Živim brzo ali ću za njim polako i ja umrijeti.
19222
246
132
share
odobravam
osuđujem

#237917
26 Sep 13
Ćale i mama su se upoznali u Bg 89', u bolnici na psihijatriji.Mama je bolovala od šizofrenije, zbog trauma iz dijetinstva, a stari je bio na liječenju jer je odjednom počeo da se boji svega i svačega, i to u neracionalnim količinama.Ljubav na prvi pogled, čim su se upoznali stari je znao da je ona ta.Kad je došao kod maminih da traži njenu ruku, upozorili su ga da je ona bolesna i da nije za udaju.Stari je ipak ostao pri svome i oženio je.Nakon jednog pobačaja i jednog umrlog dijeteta, dobili su mene.Stara je nakon 2 ili 3 neuspjela pokušaja ipak uspijela da izvrši samoubistvo 2000.Mene je uzela mamina porodica da me odgaja jer stari nije bio sposoban zbog bolesti.Danas smo u ok odnosima, iako je uvijek tmuran, tih i povučen, udovac koji više ne gleda žene kaže kad bi mogao da bira opet, uradio sve isto.Poenta:ljubav prevazilazi sve, i bez obzira na sve ne odustajte od onog koga volite. Ja sam živi dokaz upornosti, strpljenja, razumijevanja i ljubavi.Hvala mama.Hvala ćale!!
19216
206
57
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva