Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3154077
04 May 24
Narod je poludeo od ovih društvenih mreža! Gledam svi dele slike s posla, stalno se slikaju, samo posao, posao... Onda mene pitaju što ja ne delim slike s posla. Što bih? Idem tako da radim, ne da se slikam, ali ja nemam čak ništa protiv ovih koji ih objavljuju. Svašta, čime se ljudi bave... Sad ispade ako nemaš sliku s posla, onda ne radiš nigde.
247
33
10
share
odobravam
osuđujem

#3153977
04 May 24
Bivši sa kojim sam bila 5 godina u vezi posle par meseci našao novu devojku koja se kako kaže ludo zaljubila u njega. Mi smo ostali u kontaktu jer mi je ostao dužan par hiljada eura za kredit koji smo podigli i vraćao mi je u ratama. Na početku je pričao da je ona divna prema njemu ali da je ne voli. Kada sam ga pitala zašto ne raskine sa njom govorio je da mu je žao. U jednom momentu je podigao kredit i odjednom mi vratio sav novac. Posle sam čula da su kupili auto koje on sa 36 godina nikada nije imao. Čula sam i da mu ta devojka pomaže da vraća kredit i da dele sve troškove. Kada smo se nedavno čuli posle godinu dana rekao mi je da će je oženiti jer ja ne mogu da se poredim sa njom zato što sam očekivala da me izdržava a ona sve deli sa njim i da je zahvaljujući njoj kupio auto, išao na more i putovanja i da ga uvek čeka spreman ručak a ja sam sve to očekivala od njega.
468
256
67
share
odobravam
osuđujem

#3153960
04 May 24
Bila sam u dosta kratkom odnosu koji je započeo krajem ljeta. Bilo je kao iz bjake, isto razmišljanje i pogled na svijet, isti smisao za humor, ista neka čistina i nevinost u karakternom smislu, seks odličan. Nakon tri mjeseca viđanja taman kada je trebalo da pređemo službeno u vezu, bum prekid zbog učenja za faks i sto izlika zašto taj odnos ne bi uspjeo, a bez da smo pokušali za stvarno. I nakon skoro četiri mjeseca nisam se oporavila, a mislim da nikada ni neću jer kao da čekam svaki dan da mi se vrati i da osjećam to, a znam da nije realno. Svakog novog kog upoznam odbijem jer nije kao ta osoba. Na poslui sve ostalo u životu mi cvate i trebala bih biti sretna ali ja ne mogu kad nisam s tom osobom i svaki dan patim.
140
85
13
share
odobravam
osuđujem

#3153975
04 May 24
Kada sam bio u srednjoj školi, shvatio sam da od moje porodice nema ništa. Lažni odnosi su tada postali očigledni, a i znao sam da sa sestrom neću biti blizak jer je 6 godina starija od mene, a takav je tip da je uvek imala neki hladan odnos prema meni, kao da je moje rođenje poremetilo njen status u porodici. Tada sam imao cilj da završim fakultet što pre i da budem samostalan. Kada sam počeo da studiram, kao da sam prodisao. Živeo sam sam, tako da sam se fokusirao na studiranje jer sam imao ogromnu motivaciju da diplomiram, ali sam istovremeno počeo da živim opuštenije i da više uživam u životu. Danas u 28. godini živim u inostranstvu. Imam super posao, kupio sam stan, imam hobije i putujem. Nemam stalnu vezu, već su to prolazne avanture s devojkama raznih nacionalnosti. Ne znam kada ću se smiriti i da li ću jer imam osećaj da sam zbog svoje porodice izgubio poverenje u ljude i mislim da nikada neću moći nekome da se prepustim do kraja.
192
56
9
share
odobravam
osuđujem

#3153971
04 May 24
Kao gastroenterolog vas preklinjem da redovno kontrolište zdravlje organa za varenje. Sve mlađi i mlađi pacijenti oboljevaju ne samo od autoimunih zapaljenskih bolesti creva, već i od kancera. Svake nedelje imam pacijente u tridesetim, čak i dvadesetim sa polipima, kao predkancerno stanje, na debelom crevu. Toga ranije nije bilo. Juče nam je preminula pacijentkinka od 28 godina od kolorektalnog kancera koji se proširio na jetru i kosti, lepa kao sa piste, obrazovana, puna života. Pazite na ishranu i budite fizički aktivni. Redovno se kontrolišite. Posle 40e na svake tri godine uradite kolonoskopiju pod obavezno! Genetski screening već sada uradite, da li imate genetske predispozicije za polipe. Test nije skup, svako može da ga priušti. Isto tako sa dijabetesom. 40% stanovnika Srbije ima dijabetes ili predijabetes. Zdravlje kada izgubite, gotovo je, svi vaši snovi i nade zauvek nestaju.
1082
34
68
share
odobravam
osuđujem

#3154135
04 May 24
Imam 32 godine i stara sam. Lice mi izgleda umorno i opada tonus kože, kao da lice ide na dole. Primjetila sam kao da mi se oblik glave promijenio. Ne znam da li je to stvarno moguće ili umišljam. Isto i crte lica su drugačije. Razumijem da postoji puno većih problema u životu ali kada nisi zadovoljan sa sobom i svaki dan plačeš zbog izgleda veliki je problem.
244
38
24
share
odobravam
osuđujem

#3154026
04 May 24
Nisam bivšeg vidjela odavno. Ima 2 godine sigurno. Sve ovo vrijeme ja nisam i ne mogu osjetiti ništa za nikoga, iako se trudim. Pokušavam. Introvert sam, pa i ne pokušavam koliko bih trebala, ali hej, svaki napredak je napredak. Sanjala sam noćas njegovu curu. Srela sam ju i popričale smo. Čudno kako joj se sjećam očiju i glasa iako ni nju ne viđam više. U mom snu je bila sve ono što bih ja htjela da je. Topla. Puna razumijevanja. Rekla mi je da su dobro i da im je lijepo. Ona je bila normalno sređena i imala je planove za sebe. Prije nije bilo tako. Rekla je neke bolne stvari. Koje ja u snu sigurno nisam htjela čuti. Rekla je da je dobar prema njoj i da su sretni. Probudila sam se plačući. U stvarnosti je bila... Samo ću reći u vrlo lošoj fazi svog života. Čudno kako kad voliš nekog želiš mu da mu i ta druga bude najbolja što može. Htjela sam osjetiti nešto za nekog novog. Mozak je rekao "Uno reverse".
62
142
7
share
odobravam
osuđujem

#3154141
04 May 24
Od raskida sa jednim dečkom pre 7 godina nisam potpuno srećna..
62
167
3
share
odobravam
osuđujem

#3154095
04 May 24
Moj brat, živi van zemlje, a sada saznajemo da je zadužen više od 10 000 evra, droga ili kocka je odgovor... Laže stalno, ništa ne priznaje. Zaduživao se gde stigao. Raspitivali se kod poznanika koji ga znaju i tamo žive pa tako saznali strašne stvari. Situacija izmiče kontroli. Svi imamo svoje porodice, kredite i obaveze, i on je naš naravno. Ali isto čujem da pominje dužnicima da ovde ima stan koji je od naših živih roditelja gde oni žive. Ajde dajte neki savet, šta bi vi, prodavali redom i time i svoje porodice uvukli u još gore ili da li je greh ne uraditi ništa jer svi kažu jednom ovaj porok uvek problem i ide u nedogled...
296
36
36
share
odobravam
osuđujem

#3154080
04 May 24
Ne mogu se samo sa jednom dopisivati jer brzo se zaljubim i onda ne mogu normalno razmišljati. Ovako sa dvije, tri istovremeno mozak ti je opušten, ne daješ sebe cijelog, sa svakom pišeš razlicite teme, nije ti dosadno i pokazuješ svoju mačho tehniku u najboljem svijetlu. Ko osudi nema pojma o dejting svijetu.
47
312
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva