Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2645688
20 Oct 19
Neki dan na dečijem rođendanu u igraonici čujem jednu mamu kako komentariše nešto tipa "Da, i mi smo imali ovaj sto sa slatkišima, helijumskim balonima i specijalnu tortu sa ovakvim i onakvim figuricama, jeste bilo skupo, ali baš je vredelo. Ako to nemaš, bolje da ni ne praviš rođendan!" Na tu njenu poslednju rečenicu sam se baš zapitala: Jesam li ja loša majka ako želim da moje dete ima rođendan kakav sam ja nekada imala? Slobodno smo trčkarali po dvorištu i po kući, bake su nam pravile torte koje nisu bile tako fensi, ali su bile pravljene sa puno ljubavi i mnogo su bile ukusnije, balone smo duvali sami i sa roditeljima spremali tombole za naše goste i sama priprema je gotovo jednako bila zabavna koliko i sam rođendan. Imam i novca i mogućnosti da sve to kupim na gotovo, ali ne shvatam zašto bih? I kada je to postalo standard za dobro roditeljstvo. Shvatam kako to mnogim zaposlenim roditeljima skida teret sa ramena oko pripreme, ali ne shvatam zašto je sve drugačije postalo "jeftino".
6134
150
69
share
odobravam
osuđujem

#2646046
20 Oct 19
Devojku gledam drugim očima od kad sam slučajno upao na njen fejs (nešto sam joj podešavao i ostao prijavljen na lap topu) i iščitao stare poruke sa drugaricama. Ljudi moji ona je mene jurila 2 godine, kakve situacije i događaje je organizovala samo da bi se pojavio, kakve "slučajnosti" su se dešavale, kao kao... Njene dve drugarice su smuvale moja 2 druga samo da bi imala svaku informaciju o mom kretanju, pored svog faksa proučavala je i moj da bi imala teme za razgovor. Tajni agent al uživo, pravi talenat. Prvo sam se šokirao i malo uplašio, a sada se osećam tako vredan i poseban njoj da je volim još više!
6080
542
79
share
odobravam
osuđujem

#2645370
19 Oct 19
Dečko me je ostavio, jer sam drugarici pričala o našem seksualnom odnosu. Ima 27 god. i prilično je potentan, može kad god i koliko god ja hoću, da ne spominjem veličinu (znam, znam.. ni ja ne znam kako je merim, ali se je tresao kad sam ga skidala prvi put). Međutim, ja sam mu prva i još su neke teme za njega tabu. Kroz priču slučajno se izletim da najbolje drugarice i o tome pričaju, te da sam drugarici rekla. Kako se je samo naljutio, mica, meni bilo smešno. Sigurna sam da će mi se vratiti, proćiće ga. Ali da ste videli vi ono sramežljivo lice kad je shvatio da sam pričala o tome sa drugaricom...
564
6736
95
share
odobravam
osuđujem

#2645404
19 Oct 19
Moja tetka predaje na jednom američkom koledžu. Svakog semestra, profesori dosta nervozno iščekuju ocene učinka od svojih studenata, jer im od toga zavisi plata, a nekima čak i posao. Ukoliko ih studenti negativno ocene ili tokom godine prijave za bilo kakvo kršenje poslovnika, bivaju pozvani na veće, rizikuju disciplinske postupke, suspenziju, otkaz. U međuvremenu, na drugoj strani sveta, na brdovitom Balkanu, oni se ponose time da obore celu generaciju na ispitu, ne odgovaraju na mejlove ili se ponašaju kao da su izašli iz rijalitija, a ne iz prestižnih obrazovnih institucija. Pritom, veoma lako zaboravljajući da bez studenta ne bi imali posao i platu.
6701
164
76
share
odobravam
osuđujem

#2645493
19 Oct 19
Dobar dan, živim i radim u Nemačkoj kao radnik u Hitnoj Pomoći. Pre nekih 5 godina sam spasio život jednom dečaku u automobilskoj nesreći. A danas sam na poslu video istog tog dečka kako je došao da se prijavi da radi praksu kod nas, kroz razgovor sam saznao da sam mu idol i da baš zbog mene hoće da radi ovaj posao. Srce mi je puno!!!!
7499
95
32
share
odobravam
osuđujem

#2645708
19 Oct 19
Momak od moje sestre ima čudan smisao za humor.. Uvek kad ga pita gde je, kaže sa nekim curama, iako nije.. Komentira pred njom druge cure, ništa pretjerano ali uvek na granici.. Dobro izgleda pa mu se tu i tamo javljaju na Insta. i onda se hvali i pleše neki pobednički ples pred sestrom, inače ima 30 god. Sumnjala sam da je vara pa sam napravila lažan profil i javila mu se.. Ništa nije odgovorio, ali je odmah rekao sestri i smijao se cijeli dan.. Poslala sam poruku sa istog profila mom momku koji je uvek ozbiljan i fin i koji me uvjerio da sestrin momak sigurno vara. Nakon dva dana dopisivanja poslao je slike svog spolovila..
5798
282
88
share
odobravam
osuđujem

#2645544
19 Oct 19
Radim kao konobar u restoranu i jedna žena je došla sa prijateljicama i djetetom koje je cijelo vrijeme trčalo između stolova i obaralo stvari. Opomenuo sam je par puta da pripazi dijete i ona mi je rekla ''Pa šta da radim, mali ima 4 godine, dosadno mu je''. Ajde iskuliram ja to na kraju, kad jednog momenta kada sam nosio supu za jedan sto to dijete mi se svom snagom zaleti i zakuca u noge i naravno vruća supa se prosula i po meni i po njemu. Dijete počinje da vrišti, zatim njegova majka plače i viče na mene da želim da joj ubijem dijete. Htio sam joj svašta reći ali moj gazda stao između nas i odgurnuo je (jer me udarala) i izbacio je iz restorana, rekao joj je da ugrožava njegove radnike. Sjutradan sam dobio slobodan dan zbog opekotina. Volim svog gazdu.
8609
110
50
share
odobravam
osuđujem

#2645695
18 Oct 19
Vikendom honorarno radim za šankom u jednoj kafani. Poslednji put je tu bio dečko, koji je naručivao neke baš tužne pesme i dao muzici brdo para. Na kraj, kada je novčanik ostao prazan, iz zadnjeg džepa je izvadio verenički prste, ostavio ga na harmonici i izašao. Muzika je prsten ostavila kod mene u šanku da mu vratim. Mislim da teži zadatak nisam u životu dobila.
5556
143
47
share
odobravam
osuđujem

#2645683
18 Oct 19
Bio neki dan kod ljubavnice, malo sex, malo zajebancija. Ogladnili. Kuvam. Noževi joj tupi. Oštrim ih i sprdamo se na njen komentar kako je ovaj njen za ku*ac i nikada nije naoštrio noža. Smijemo se, kuvamo. Ja nešto razmišljam. Ni ja ne oštrim moje noževe, a oni uvik oštri?
2142
4821
81
share
odobravam
osuđujem

#2643938
17 Oct 19
Žena mi je trudna, 4. mesec. Sve ja to razumem, hormoni...ali ona je mene juče u napadu besa (jer sam joj doneo sok od breskve umesto od pomorandže) gadjala staklenom časom u glavu. Hvala bogu, dobro sam prošao, ali ja preko toga ne mogu da prodjem. Znam da će ovo sad zvučati tolko otrcano, ali bukvalno želim da se razvedem. Ovo je nasilje i bezobrazluk i nikakvi hormoni to ne mogu opravdati.
6705
586
191
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva