Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3135591
03 Oct 23
Prekinuli smo nakon 4 godine veze i sad traži da mu vratim svaki poklon koji mi je dao. Znači sat, nakit za godišnjicu, skoro prazan parfem, robu koju sam iznosila 100 puta i psa! Psa mi je poklonio za rođendan prije 2 godine i obožavam ga. Neka me vodi na sud, ali pas ostaje moj!
2083
90
95
share
odobravam
osuđujem

#3135508
03 Oct 23
Kum je razveden i nekoliko godina je u vezi sa jednom curom. Ona je nenadano završila na manjoj operaciji. Trebali smo ići svi zajedno na izlet, no kako je ona završila na operaciji, pretpostavljala sam da oni ne idu. No, prevarila sam se. Mačak je otišao sam s nama bez nje (nije ništa bilo unaprijed plaćeno te se moglo na vrijeme otkazati). Neka ona sama brine o sebi nakon operacije :) Kada sam mu rekla da je muž meni to napravio, da bi dobio papire za razvod, oboje su me napali. Baš me zanima što bi bilo da je bilo obratno? Onda bi mi bile guje što idemo a oni doma leže nakon operacije.
2492
62
56
share
odobravam
osuđujem

#3135616
03 Oct 23
Imam koleginicu koja se veoma sređuje kada dolazi na posao, često je dolazila u majicama u kojima joj se video stomak i niko joj ništa ne kaže. Pretpostavljam da je to zato što je 99% muški kolektiv pa vole da gledaju i nemam ništa protiv. Ja sam par puta došla u trenerkama i pocepanim farmerkama na kolenima gde mi se jedan od nadređenih drao kako ne smem tako da dolazim, da to krši kodeks oblačenja. Kada sam mu skrenula pažnju na kolegicino oblačenje samo je ćutao na šta sam mu ja rekla da zbog toga što mi se dere imam prava da ga tužim za mobing i da ne kršim nikakva pravila na šta mi nije verovao. Stvarno sam ga prijavila za mobing i kada su ga opomenuli više ni koleginica nije smela da dolazi tako slobodno obučena. Sada ona priča svima kako sam ljubomorna na nju, a ja samo nisam htela da dozvolim da se na moja leđa lome koplja.
2301
139
48
share
odobravam
osuđujem

#3135895
02 Oct 23
Imam 33 godine i već 8 god živim sama. Najbolje strane toga što živim sama su: mogu hodati gola/polugola po stanu nakon presvlačenja/tuširanja, mogu jesti kad hoću, mogu kuhati ili naručiti dostavu, mogu gledati filmove i serije cijeli dan kad hoću, mogu se rasplakati kad mi se plače, plesati kad mi se pleše, smijati kad mi se smije, mogu ići spavati kad hoću i ustajati kad hoću (ako nije radni dan), mogu odlaziti i dolaziti kad hoću, mogu dovesti koga hoću, mogu ostaviti neraspakiran kofer tjedan dana kada dođem s puta, mogu ispolirati cijeli stan ili ga ostaviti u neredu koliko dana hoću, mogu biti budna cijelu noć ili spavati cijeli dan. Želim imati muža i djecu jednog dana, ali dok to ne dođe mogu u svom stanu stvarno što god hoću.. :)
3350
132
100
share
odobravam
osuđujem

#3135888
02 Oct 23
Ja sam najveći kreten što sam dozvolio da se tašta i svastika usele kod nas! U stanu od 70 kvadrata sad smo tu žena i ja, dvoje dece i njih dve. Iako znam da su obe tračare i lenštine, tašta je otišla u penziju a svastika popila otkaz te je ovo trebalo biti privremeno rešenje dok se njihov stan izdaje za to vreme. Međutim, njima se ne da ići, ni govora da se ponude da plate račun sad kad su stale na noge, žena i ja i dalje kuvamo tašta budi sve u ranu zoru, a svaja zvrji do posle 12. Još od mlađe sestre večito žica pare. Još kaže nije zadovoljna poslom a ima samo srednju trgovačku, k'o da možeš sestro da biraš šta ćeš. Večita popovanja oko dece, kako su obučena, kako se ponašaju, dođe mi tačno da sve polupam!
1701
81
73
share
odobravam
osuđujem

#3135858
02 Oct 23
Volela bih da mogu da vratim vreme i ne udam se za svog muža. U poslednjih par puta mi je baš zaparalo srce: ja bolesna, pod temperaturom, malaksala, celo me telo boli, a on me izbegava kao da sam šugava. Ni da mi pipne čelo, da me pomazi, da me pokrije ćebetom... Ništa. Što smo duže u braku sve vise sam ubeđena da nećemo opstati. 😭
1683
90
65
share
odobravam
osuđujem

#3126508
02 Oct 23
Momak me ostavio početkom 6og meseca trudnoće, sad sam 9ti mesec, zbog kako kaže moje promene ponašanja, koja je prouzrokovana njegovom izdajom i udvaranjem drugim devojkama za šta sam saznala u 2.mesecu trudnoće i preko koje sam bila spremna preći ali tek kada se izvine. Nije učestvovao u troškovima trudnoce niti se javlja već 3 meseca. Radi na brodu, skoro je kupio i najskupljim stvarima opremio stan, meni je rekao da je u finansijskoj krizi i smatra da je izmanipulisan iako je on predložio da radimo na bebi. Ne treba mi ništa od takve nemoralne osobe koja govori da je vernik, ali smatram da dete ima pravo na sve nematerijalno i materijalno od njega.
1723
112
105
share
odobravam
osuđujem

#3135063
02 Oct 23
Ne znam šta se desilo ljudskom mozgu. Nekada je bilo velika stvar kad shvatiš da ste jedno drugome prvi. Danas sasvim normalno ženi da bude sa nekoliko njih i sa svima sve radi. I onda bi se ona kao udala a oni kao stoka ne cijene je kao ženu. Ne radite sebi to, bolja je netaknuta jabuka nego ogrizak od kojeg je samo patljac ostao.
320
1782
140
share
odobravam
osuđujem

#3128220
01 Oct 23
U vezi sam sa dečkom koji živi u drugoj državi i naša veza je veza na daljinu, problem je u tome što je on mnogo ljubomoran. Dozvoljava mi da izlazim sa drugaricama (drugare nemam) ali pod uslovima da obučem ono što je on rekao (trenerke, široke majice itd..) i da se vratim kući tačno na vreme koje je on odredio (do 10 sati uveče je plafon). Pokušala sam da razgovaram s njim ali nije hteo da me posluša i razume, nervira me to što sa tolike razdaljine ima veliku kontrolu i moć nada mnom, rekla sam mu da mi se ne sviđa što je on dominantan u našoj vezi ali nije hteo da me sasluša i uvek gura po svom. Govori da me samo voli i da me tako stiti ali njegovo ponašanje me ubija psihički, razmišljala sam da raskinem ali ja njega mnogo volim i ne znam šta da uradim.
99
2377
118
share
odobravam
osuđujem

#3134970
01 Oct 23
Sve sam svom sinu praštala i nestašluke i loše ocene i njegovo kasno dolaženje kući, nemarstvo za majku, što je upisao klavir, pa fakultet, vukao mi se dugo finansijski na grbaču, pa što se kasno oženio i to nekakvom čudnom ženom koja pije pivo, puši dve pakle dnevno, ne vodi računa o svom fizičkom izgledu, čita neke čudne knjige koje ja u životu nisam videla ali mu definitivno neću nikada oprostiti kao ni njoj što mi snaha nosi unuku umesto unuka.
111
5794
197
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva