Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2880669
19 Apr 20
Pozdrav za sve momke kojima je mališa zakazao kad je bilo najbitnije. Razumijem vas. Dešavalo mi se se jedno vrijeme i fakat je užasno koliko može smrdat čovjeku psihu. U većini slučaja je to samo problem u vašoj gornjoj glavi koji samo trebate ignorirati jer problema uopće i nema nego ste ga sami sebi napravili. Uostalom, većini djevojaka bude simpatično ako ih prije sexa upozorite da ste malo nervozni i da vam treba malo više vremena da se opustite. A i vas djevojke molim da ako se nađete u sličnoj situaciji ni slučajno ne prebacujete krivicu na sebe ali i ne pravite momcima pressing jer smo mi muškarci na tu temu jako osjetljivi. Ovo pišem nakon što mi je frend priznao da otkako mu se to desilo nikad više nije probao spavati s nekom curom (4 god). Momak je psihički otišao skroz zbog nepostojećeg problema kojeg je sam sebi stvorio. Lp i sretno u krevetu!
5298
365
193
share
odobravam
osuđujem

#2880467
19 Apr 20
Žena gleda u mene kao u Boga, a razlog svemu tome je što sam ostao uz nju kada smo dobili rezultate nalaza koji kažu da je ona neplodna i da neće moći da ostane u drugom stanju. Po saznanju molila me je da je ostavim, da nastavim dalje, da zaslužujem porodicu i potomstvo, čak je bila ona mene napustila jer ja nisam htio nju ostaviti pa sam išao njenim roditeljima da je vraćam i urazumim. Živimo sada zajedno i nekako smo prebrodili to, ona opet ima osmijeh na licu i pažnja koju mi pruža i snaga njene ljubavi su nevjerovatni. Nikad nisam bio sretniji. Pitam vas, jesam li zao čovjek što osjećam olakšanje zbog njene neplodnosti jer ja nikada nisam imao ni najmanju želju za djecom ali bio sam spreman i na taj korak jer znam koliko bi je majčinstvo učinilo srećnijom osobom i koliko bi je to ispunilo. Nisam joj nikad govorio ništa na tu temu jer sam se borio ko lav dok je nisam osvojio i nisam želio da je izgubim zbog toga.
6537
304
120
share
odobravam
osuđujem

#2880069
19 Apr 20
Aktivni sam biciklista iako imam novca i dobar auto. Počelo je kada sam rešio da smršam. Sad svuda idem bajsom, osim na posao. Moja supruga takođe. Imam svoju firmu i nekada moram ići autom zbog klijenata. Danas smo žena i ja bili u nabavci biciklama i na pešačkom prelazu (za bicikliste, ona posebna isprekidana) video sam da se moja supruga iscimala (bio sam dosta iza nje). Kada sam ja bio na pešačkom video sam jednog od mojih zaposlenih u automobilu i uljudno mu mahnuo. Pitao sam suprugu šta joj je pošto se prilično uznemirila. Pogađate- isti onaj zaposleni joj se drao i izvređao je jer zaboga ima prednost prelaza koje on nije bio svesan izgleda. Razmišljam da ga otpustim posle praznika. Svo vreme mu isplaćujem punu platu iako ne radimo jer želim da zadržim i zaštitim svoje radnike. Takvog čoveka u svom kolektivu ne želim - prostačinu koja se dere na žene.
4940
913
103
share
odobravam
osuđujem

#2879852
18 Apr 20
Kad sam bila tinejdžerka lokalne babe iz komšiluka su pričale svašta o meni. Da se drogiram, da menjam momke, da sam napustila školu i ko zna šta radim. Ništa od toga nije bilo tačno naravno. Ne znam čime sam zaslužila to. Sada, nekoliko godina kasnije, te iste babe traže od mene da im pomažem, idem u prodavnicu, apoteku, bacim smeće... Tačno ću da ih pitam kako smeju da daju novac propaloj narkomanki.
5538
114
69
share
odobravam
osuđujem

#2879745
18 Apr 20
Ne mogu da vjerujem da me u 2020. godini neko pljuje jer sam zadržala svoje prezime. Pa i meni je glupost što se druge odriču svoga, kojeg su nosile cijeli život, pa šutim i ne pada mi na pamet da nekoga vrijeđam i pametujem zašto je to za mene loše, i ne zanima me ta tema.. Ok, imaš pravo na svoje mišljenje, svi mi osuđujemo jbg, ali da ti je to mišljenje tako važno da me moraš pljuvati i pričati neke glupe teorije o porodicama i prezimenu i budućoj djeci i prošloj tradiciji.. Svašta!
4732
1006
181
share
odobravam
osuđujem

#2879790
18 Apr 20
Inače sam usvojena, ali sam svoje roditelje upoznala kasnije u životu i čula celu priču. Iako ih poznajem manje od 3 godine, volim ih najviše na svetu i drago mi je što smo bili u situaciji da se napokon pronađemo. Volim svoje usvojitelje, ali mi oni nikad neće biti kao biološki majka i otac. Za par meseci treba da se preselim kod roditelja i jedva čekam da nadoknadimo sve što smo propustili ♥
860
7711
180
share
odobravam
osuđujem

#2880005
17 Apr 20
Muško ženska prijateljstva postoje ali u sitnim komadićima. Zbog dvije veze, dva kretena sada imam problem ljubomore kao i sve žene koje osuđujete jer vam brane “drugarice”. U prvoj vezi je moj momak izlazio i provodio više vremena sa drugaricom nego sa mnom. Pričala sam sa njim ali govorio mi je da izmišljam. Ostavila sam ga i nakon par tjedana oni završe zajedno. U drugoj vezi momak isto imao najbolju drugaricu koja je kad je saznala za nas njega prisilila da bira nju ili mene na što je on odabrao nju s izlikom da mu je ona najbolja drugarica (kasnije sam saznala da su se je**vali tijekom naše veze). Dragi ljudi objasnite mi kako da u sadašnjoj vezi ne budem ljubomorna i kako da ne branim sadašnjem dečku takve iste droljaste “drugarice”, kako ? :(
5154
449
213
share
odobravam
osuđujem

#2880104
17 Apr 20
Preselio sam se u Njemačku, prijatelj mi je pomogao tako što sam preko njega dobio posao, stao sam na svoje noge, našao stan, uzeo i auto pa kakav je da je. Onda je moja mama došla kod mene, na gotovo. Sve ju je čekalo, i posao, i namještena soba u stanu, i prije toga sam joj 7 mjeseci slao novac za tečaj njemačkog. Ona se uklopila i imali smo ok odnos dok moja mlađa sestra nije došla. Eno, 4 mjeseca sjedi u stanu, nije niti jednom još nešto skuhala, niti počistila, uzme moj auto bez pitanja i ode švijati po gradu, a ja recimo radim 2. smjenu i ne mogu ići autom nego busom. Niti na jedan razgovor za posao nije htjela, a mogao sam ju na 4 mjesta ubaciti, ona želi na blagajnu, a ne zna ni 2 rečenice na njemačkom. Usput, jezik ne uči, nego gleda mobitel cijeli dan. Objasnio sam mami da to tako neće ići, na što mi kaže: traži si onda drugi stan. Ja da si tražim stan?! Dao sam im 2 mjeseca rok da se isele. P. S. Sestra ima 25god, nije balavica.
8991
175
91
share
odobravam
osuđujem

#2878792
17 Apr 20
Kad sam bila mlađa, dala sam tadašnjem dečku neke svoje fotografije, nikakve kompromitirajuće, na svim sam bila normalno obučena. Nismo bili dugo skupa i nisam htjela da ih netko od njegovih vidi. Jednom prilikom kad smo se dopisivali, slala sam mu poruke s maminog mobitela i na moje pitanje “Jesi ih dobro sakrio?”, odgovorio je “Ne brini, nitko ih neće vidjeti.” Mama je slučajno te dvije poruke pročitala, i kako nije znala o čemu se radi, zaključila je da nas dvoje ilegalno prevozimo ljude preko granice.
5718
245
26
share
odobravam
osuđujem

#2878841
17 Apr 20
Razveo sam se od žene jer ne može da ima decu.
969
6895
232
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva