Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3135544
04 Oct 23
Lako je biti vjeran kada si u kući domaćica, pa nemaš priliku...ili ako radiš u istospolnom kolektivu...ali kada si na poslu svaki dan sa istom osobom koja ti, kako se upoznajete, sve više prija... Uzalud i dobar brak koji imaš, to neće smanjiti uticaj te osobe na tvoje misli i emocije. To što si u dobrom braku je dovoljna kočnica da ništa ne pokušavaš, da ne dozvoljavaš da druga strana išta pokuša, što svjedno znaš da prevaru sebi nećeš dopustiti... ali natjerati sebe da ne misliš na tu osobu, da nekad ne koristiš posao da bi bio u njenom društvu...svako tjeranje sebe na distancu proizvodi kontra efekat- da ti se samo više uvuče u misli. Stoga prestanite lažno moralisati kako ti muževi varaju žene, kako ne vole svoje žene, jer recite ko to može kontrolisati misli, a naročito da upali ono 'ne misli na to'??
372
1898
99
share
odobravam
osuđujem

#3135565
04 Oct 23
5 godina sam u vezi. Lepa, bistra, obrazovana devojka, ali nažalost prevarena 3 puta. Rekla sam mu da sam mu oprostila, ali i dalje imam traume od toga i to ispoljavam kroz konstantne rasprave i ljubomorisanje. On sad želi da raskine jer sam mu naporna ali ne razume moju emocionalnu štetu. Raskid mi ne pada na pamet, a opet sa njim nisam srećna i živim u strahu od prevare.
121
2637
126
share
odobravam
osuđujem

#3135627
03 Oct 23
37 godina i pitam se na što sam potratila život. Radim od kad znam za sebe, crnčim, brinem, odgovorna sam. Kuća, posao i stalno jurim nešto bolje za budućnost. Dosta mi je, ne mogu više. Umorna sam. Nesretna sam. Hoću malo stati i odmoriti. Želim biti sama sebi na prvom mjestu. Osjećati se slobodna.
1566
45
26
share
odobravam
osuđujem

#3135624
03 Oct 23
Ostavio sam curu nakon godinu dana veze jer je dala otkaz na poslu u njenoj struci bez ikakvog razloga a podstanar je ..svake nove poslove koji sam joj nalazio odbijala je da radi.. a meni nervozu nabijala i odgovornost ..ne zna šta će a idu dani al ipak bi da bira posao..ja joj nisam mogao pomoći finansiski jer gradim i radim kuću ona je i to znala.. to je trajalo danima više nisam mogao i pukao sam..
1282
354
81
share
odobravam
osuđujem

#3135741
03 Oct 23
Imam dva prijatelja koji godinama žive u Americi. Jedan od njih je pre polaska promenio i ime i prezime u američku verziju (npr. Umesto “Đorđe” promeni u “George” i slično). Obojica su mi tvrdila da se taj sa američkim imenom i prezimenom dosta bolje snalazi u društvu i da ga manje gledaju sa visine, za razliku od ovoga koji ima srpsko ime i prezime. Nisam im verovala dok to i sama nisam doživela. Preselila sam se u Kaliforniju pre dve godine, imam ime koje je internacionalno ali sam imala i srpsko prezime koje se završava na -ić. Ljudi nisu znali da nisam Amerikanka (znam perfektno engleski i nemam onaj ‘srpski naglasak’) sve dok im ne kažem svoje prezime. Tada bi 80% njih pomalo promenilo svoje ponašanje prema meni. Prezime sam promenila sledeće godine. Umesto “Simonić” sad sam “Simons” (Sajmons) i iskreno, vidim veliku razliku. Za moju porodicu sam i dalje Simonićeva, ali sam za Amere Simons i ne smeta mi uopšte.
958
613
93
share
odobravam
osuđujem

#3135591
03 Oct 23
Prekinuli smo nakon 4 godine veze i sad traži da mu vratim svaki poklon koji mi je dao. Znači sat, nakit za godišnjicu, skoro prazan parfem, robu koju sam iznosila 100 puta i psa! Psa mi je poklonio za rođendan prije 2 godine i obožavam ga. Neka me vodi na sud, ali pas ostaje moj!
2081
90
95
share
odobravam
osuđujem

#3135508
03 Oct 23
Kum je razveden i nekoliko godina je u vezi sa jednom curom. Ona je nenadano završila na manjoj operaciji. Trebali smo ići svi zajedno na izlet, no kako je ona završila na operaciji, pretpostavljala sam da oni ne idu. No, prevarila sam se. Mačak je otišao sam s nama bez nje (nije ništa bilo unaprijed plaćeno te se moglo na vrijeme otkazati). Neka ona sama brine o sebi nakon operacije :) Kada sam mu rekla da je muž meni to napravio, da bi dobio papire za razvod, oboje su me napali. Baš me zanima što bi bilo da je bilo obratno? Onda bi mi bile guje što idemo a oni doma leže nakon operacije.
2491
62
56
share
odobravam
osuđujem

#3135616
03 Oct 23
Imam koleginicu koja se veoma sređuje kada dolazi na posao, često je dolazila u majicama u kojima joj se video stomak i niko joj ništa ne kaže. Pretpostavljam da je to zato što je 99% muški kolektiv pa vole da gledaju i nemam ništa protiv. Ja sam par puta došla u trenerkama i pocepanim farmerkama na kolenima gde mi se jedan od nadređenih drao kako ne smem tako da dolazim, da to krši kodeks oblačenja. Kada sam mu skrenula pažnju na kolegicino oblačenje samo je ćutao na šta sam mu ja rekla da zbog toga što mi se dere imam prava da ga tužim za mobing i da ne kršim nikakva pravila na šta mi nije verovao. Stvarno sam ga prijavila za mobing i kada su ga opomenuli više ni koleginica nije smela da dolazi tako slobodno obučena. Sada ona priča svima kako sam ljubomorna na nju, a ja samo nisam htela da dozvolim da se na moja leđa lome koplja.
2299
139
48
share
odobravam
osuđujem

#3135895
02 Oct 23
Imam 33 godine i već 8 god živim sama. Najbolje strane toga što živim sama su: mogu hodati gola/polugola po stanu nakon presvlačenja/tuširanja, mogu jesti kad hoću, mogu kuhati ili naručiti dostavu, mogu gledati filmove i serije cijeli dan kad hoću, mogu se rasplakati kad mi se plače, plesati kad mi se pleše, smijati kad mi se smije, mogu ići spavati kad hoću i ustajati kad hoću (ako nije radni dan), mogu odlaziti i dolaziti kad hoću, mogu dovesti koga hoću, mogu ostaviti neraspakiran kofer tjedan dana kada dođem s puta, mogu ispolirati cijeli stan ili ga ostaviti u neredu koliko dana hoću, mogu biti budna cijelu noć ili spavati cijeli dan. Želim imati muža i djecu jednog dana, ali dok to ne dođe mogu u svom stanu stvarno što god hoću.. :)
3349
132
100
share
odobravam
osuđujem

#3135888
02 Oct 23
Ja sam najveći kreten što sam dozvolio da se tašta i svastika usele kod nas! U stanu od 70 kvadrata sad smo tu žena i ja, dvoje dece i njih dve. Iako znam da su obe tračare i lenštine, tašta je otišla u penziju a svastika popila otkaz te je ovo trebalo biti privremeno rešenje dok se njihov stan izdaje za to vreme. Međutim, njima se ne da ići, ni govora da se ponude da plate račun sad kad su stale na noge, žena i ja i dalje kuvamo tašta budi sve u ranu zoru, a svaja zvrji do posle 12. Još od mlađe sestre večito žica pare. Još kaže nije zadovoljna poslom a ima samo srednju trgovačku, k'o da možeš sestro da biraš šta ćeš. Večita popovanja oko dece, kako su obučena, kako se ponašaju, dođe mi tačno da sve polupam!
1699
81
73
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva