Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2601617
09 Jul 19
Imam jednog komšiju, deda od 80 godina, koji je neverovatno perverzan. Svi iz zgrade znaju da ima teleskop na terasi i da mu on ne služi za posmatranje planeta. Iako ga svi pljuju i ogovaraju taj deda je baš zabavan čovek pa tako volim da kupim pivo i odem kod njega. Često mu dođe i unuk koji je nešto malo mlađi od mene pa deda krene da nam mapira susednu zgradu i na kom prozoru mogu da se vide zgodne komšinice. Neko će reći da je ovo što on radi užasno, ali realno gledano niko od toga nema štete. Niti će on da napada žene po liftovima, niti ćemo unuk i ja da jurimo one koje vidimo kroz teleskop. Jednostavno to je zabava za tri mlada momka, dvojicu po godinama i jednog po stanju duha.
1820
4839
99
share
odobravam
osuđujem

#2601687
08 Jul 19
Prošli mjesec me rodica zamolila da joj pričuvam sina na 7 dana dok je ona na poslovnom putu. Upozorila me da je dijete izuzetno nemirno, dala mi spisak hrane koju jede i na koji način da je pripremim, da ga istučem ako ne sluša jer je to "jedini način". Prihvatila sam prvenstveno zato što joj želim pomoći i jer i sama razmišljam o djetetu. Nakon 7 dana ja ga nisam mogla prepoznati, nisam morala da povisim ton na njega, a kamoli da ga udarim. Ispočetka je bilo malo teže s hranom, ali kasnije je jeo sve što sam pravila. Proveli smo kvalitetno vrijeme da sam odmah poželjela da imam djecu. Žao mi je malog jer ga roditelji vaspitavaju pogrešno, nemaju ni živaca ni vremena za njega i sve rješavaju batinama.
6629
175
61
share
odobravam
osuđujem

#2601798
08 Jul 19
Kad bi me kao klinku pitali šta ću biti kad porastem, odgovorila bih muzičarka. Volela sam da muzem krave. Sa babom sam svakog jutra muzla Šarulju i Rumenku. Odavno nema ni babe, ni Šarulje, ni Rumenke. Nema ni "muzičarke". Klinka je postala stomatolog.
5837
156
45
share
odobravam
osuđujem

#2601550
08 Jul 19
Uvek sam želela veliku porodicu sa puno dece na osnovu čega se zasniva moj i mužev posao. Već sa 22 godine, postala sam majka blizanaca, dva dečaka. Nakon što su dečaci napunili 8 godina, zatrudnela sam ponovo i možete misliti, nosila sam dve devojčice. Njih četvoro su pravi mali anđeli, svi su plavi i svi su isti i što je najbolje nikada se nisu posvađali, iako dele i sobu njih dvojica baš vode računa o sestrama i svi su veoma bliski. Kako je prošlo 18 godina od prvi put kako sam postala majka, ostvarujem uspešno svoj san jer smo u međuvremenu dobili i trojke i svi su zajedno rasli dok uskoro slavimo punoletsvo starijim dečacima, dok se ostalih 5 dece spremaju za to, ja najavljujem da sam u 3 mesecu trudnoće i nosim ovog puta devojčicu. Nema srećnije osobe od mene! Uskoro ćemo i da zaokruglimo broj 9 na 10. Jedva čekam kroz sve to ponovo da prolazim!
5481
758
248
share
odobravam
osuđujem

#2601465
08 Jul 19
Ostavila sam momka kojeg sam volela najviše na svetu, a sa kojim sam bila 7 godina, sve zbog njegovog nedostatka ambicija, čime je i mene sputavao. Nakon nekoliko godina sam se udala za ambicioznog, vrednog momka kojeg više poštujem nego što ga volim, ali se prosto nikad nisam pokajala. Lepo živimo, imamo stabilne poslove i karijere. Da vratim vreme, isto bih, jer koliko god da tužno zvuči, od ljubavi se ne živi.
5312
579
114
share
odobravam
osuđujem

#2601038
08 Jul 19
2 i pol godine sam dečku posuđivala novce koje nikako nije vraćao. Skupilo se od toga oko 25000kn i on meni sad priča da štedi za nas da kupi stan u kojem ćemo mi živjeti. Indirektno mi je rekao da nebi trebao vraćati te novce. A ja mu zadnje kune iz džepa davala da može ići s firmom na more, s dečkima na pive, iako ja nisam mogla na kavu da odem. S tim da meni moji uplaćuju svaki mjesec jer imam malu plscu, a podstanar sam. On živi sa svojima. Dakle, moji njemu daju novac, a ja ostajem stalno u stanu jer ne mogu nikud.
567
6218
102
share
odobravam
osuđujem

#2601237
08 Jul 19
Devojka mi poslala poruku da li može da pređe da živi kod mene (imala je nekih finansijskih problema a živela je u iznajmljenom stanu) . S obzirom da je bilo pred kraj vremena, nisam ni stigo da joj odgovorim jer je bila gužva, nego sam direktno otišo po nju. A ona mi otvara vrata sva uplakana, mislila je da nisam spreman na taj korak. Samo sam je zagrlio, nije ona ni svesna koliko je volim. 
7639
142
73
share
odobravam
osuđujem

#2601412
07 Jul 19
Radim u dućanu gde se prodaju narukvice( i još mnogo raznih sitnica al nije važno to) i dolazi pre neki dan momak, predivan, lep kao slika, stoji, gleda narukvice i nikako da se odluči za jednu. Nakon nekog vremena pita me da li mogu da mu pomognem. Ja mu prilazim i on mi govori kako kupuje narukvicu jednoj mnogo lepoj devojci koja mu se na prvu mnogo svidela ali ne zna kakav ukus ima i šta se njoj svida jer se ne znaju dugo i pita me koja se narkuvica meni osobno najviše dopada. Ja mu pokazujem narkuvicu i on se odluči da kupi tu narukvicu. Pita me za cenu ja mu odgovaram, naplatim i dajem mu kutijicu sa narukvicom na sto on meni govori: “ta je narukvica za tebe, puno ti hvala devojko” i samo odlazi iz dućana. I evo već nedelja dana prošla od tada i još ga videla nisam, držite fige da dode opet.
7285
198
97
share
odobravam
osuđujem

#2600753
07 Jul 19
Imao sam lošeg instruktora vožnje koji mi je samo nabijao stres. Kad sam dobio dozvolu nisam hteo da vozim. Moj tri godine stariji brat je izmišljao razne izgovore da ga vozim svuda da bi me namamio za volan. Nikad me nije grdio zbog grešaka ni prigovarao. Vožnja sa njim je uvek bila opuštencija i zezanje. Pustio me da sam učim, svojim tempom i povremeno davao savete i pričao mi čega da se čuvam. Zahvaljujući njemu imam odlične vozačke veštine i samopozdanja. Zahvalan sam mu do neba.
6628
83
35
share
odobravam
osuđujem

#2600627
07 Jul 19
Nazovite me glupim, zaostalim, konzervativnim, kako god hoćete, ali smatram da je poenta braka imati decu. Kada pogledam kako se moji roditelji brinu za svoje roditelje u starosti, tako ću i ja brinuti i za svoje roditelje kad oni ostare i moje dete će brinuti za mene kada ja ostarim. Mnogi će reći da mogu nekoga platiti da brine za mene tokom starosti ili da odem u starački dom, ali to nije isto. Želeo bih da neko brine za mene iz ljubavi, a ne samo zbog para ili zato što je to posao.
3250
3264
162
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva