Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3160326
14 May 24
Imam komšinicu koja slavi Bajram i uvek kad joj je praznik ona nama pošalje veliku činiju kolača i još veću slanih jela. Družimo se dosta često već 5 godina. Žena je preljubazna i puna je razumevanja. Voli i da me sasluša i posavetuje. Neretko mi priča i o islamu i pravilima koje oni poštuju, a mene to ne da ne smara nego je toliko uspela svojom lepotom da deluje na mene, da mi je postalo dosadno da izlazim u kratkim suknjama i razgolićena, od kad sam počela nositi duge haljine mnogo više komplimenata dobijam od mojih prijatelja i mog muža. Pored odeće, uticala je i na moje ponašanje, mnogo sam više vezanija za svoje roditelje i imam mnogo više strpljenja za sve. Hvala joj :)
1734
259
87
share
odobravam
osuđujem

#3160481
14 May 24
Vlasnik firme u kojoj radim je imućan čovek ima veze za šta god mu zatreba. Ja sam kod njega radio kao običan radnik. Jednom prilikom zaustavio me je u hodniku kancelarije i pitao dal imam vrmena da mu nešto prenesem tj izbacim napolje iz njegove vile u neki kombi posle radnog vremena na šta sam rekao da imam. On me je posle radnog vrmena odveo do vile ja sam posao odradio brzo satičak vrmena posla. Pitao me je koliko košta na šta sam rekao ne treba ništa tu sam da pomognem i da mi nije do para. Kad već nisam hteo da uzmem novac pozvao me je da popijem sa njime kafu i piće na šta sam pristao, a onda je počeo da mi priča kako je sav taj posao čime se on bavi zapravo cela kancelarija težak. Pričao mi je i o svojim problemima nema kome ni da kaže jer svi od njega beže a kaže da je sve to zbog toga što ja imućan čovke a on želi da je sasvim drugačije. Posle 2 nedelje pozvao me u kabinet na razgovor dao mi je veću platu, drugo radno mesto u znak zahvalnosti.
2270
54
28
share
odobravam
osuđujem

#3160486
13 May 24
Užasno mi smeta što se sin (16) druži sa, najblaže rečeno, džiberima. To su momci koji po 100e po osobi znaju da stuku u jednom izlasku, neki čak i skuterima dolaze u srednju, firmirana odeća, nova devojka svaka 3,4 meseca, i "Š'a e bre bilo"/"Š'u k**ac" stav prema drugima kojima zasmetaju, pa i autoritetu. Smetaju mi, jer pričaju ribolovačke priče, boli ih uvo za školu i bilo kakav rad, popularnost stiču na konto tatinih i maminih para i veza, da ne spominjem da za neke od njih provereno znam da su direktorske/kvazi-preduzetničke lopine, koje vrdaju svaki mogući porez u dilu s lokalnim uhlebima, čiji su preci silom otimali imovinu po promeni vlasti 90ih. Sinoć je popio takvu šamarčinu kad je pripit krenuo da se k*robeca s pričama (pre toga saznala da beži s časova, ima 5 jedinica i opomenu) i kaznu od mesec dana bez izlazaka dok ne sredi ocene. Jeste da nam nije lako, živimo samo of mog rada (samohrana majka) u stančiću pokojnog oca, ali neće mi dete izrasti u mufljuza!
2861
70
66
share
odobravam
osuđujem

#3159985
13 May 24
Sutra je mužu 32. rođendan, zahvaljujem Bogu svaki dan što mi ga je podario. Marko, volim te najviše i sretan ti rođendan !🥰
1370
79
19
share
odobravam
osuđujem

#3160650
13 May 24
Na kredit sam kupila svoj prvi auto. Nije bio preterano skup, ali je meni bio dobar kao početniku. Kredit sam isplatila, htela da prodam taj i da uzmem malo veći zbog deteta. Otac hteo da prodam njemu ali da mi pare da za par meseci. Prošlo par meseci, on i dalje odlagao a auto je koristio dok jednom nisam uzela auto i oglasila ga za prodaju. Hteo da me prijavi za krađu, a on je imao samo ovlašćenje, nije bio vlasnik. Auto sam na kraju prodala nekom drugom a on mi i dan danas prebacuje što nisam poklonila njemu. Kad sam ga pitala šta je on meni kao otac obezbedio da bih mu bilo šta poklanjala još više se uvredio. Ceo život tuđa usta hranio, dok su moja gladovala, sad na sve to zaboravio i zna da se ljuti što ga ne doživljavam više kao oca i što sam mu u lice rekla da nemam nameru da ga finansiram pod stare dane.
1943
41
19
share
odobravam
osuđujem

#3160564
12 May 24
Imam samo jednu želju, a to je da moj tata pobijedi karcinome, i da više ne vidim majčine suze na licu....
2835
24
24
share
odobravam
osuđujem

#3160582
12 May 24
Došli smo do razvoda, jer je postalo nepodnošljivo svakodnevno toksično ponašanje i vređanje od ranog jutra, mrzovolja, uvrede. Uzmem godišnji 2 nedelje da se sredim psihički i premotam naš chat na viberu od momenta upoznavanja do danas da vidim šta sam to propustila i kad se toliko promenio. Vidim da sam bila zaljubljena i slepa kod očiju, naivna na sitne red flags. Dok smo živeli sa svekrvom bio je normalan, ljubazan, preseljenjem u inostranstvo je pokazao svoje pravo lice. Prvo gubitak trudnoće, umesto podrške i zagrljaja, pritisak da smršam i da nađem posao što pre da me ne izdržava. Nađem posao, napredujem, bolje sam plaćena od njega, kreću napadi i vređanje da mi spusti samopouzdanje. Nije to postalo preko noći već postepeno se razvijalo, kao što babe kažu da će žaba iskočiti iz vrele vode ali postepenim grejanjem će se skuvati i neće znati šta je snašlo. Pitala sam se zašto se nismo zbližili već udaljili dobila sam odgovor.
1470
43
27
share
odobravam
osuđujem

#3160304
12 May 24
Kakav je čovek, vidi se po njegovoj ženi. Ako vidim da je žena nesređena, loše obučena, nenasmejana i nervozna - znam tačno o kakvom se čoveku radi.
1369
213
55
share
odobravam
osuđujem

#3160095
12 May 24
Naježim se kada vidim socijalne slučajeve koji imaju po petoro djece. Nemaju novca za tri obroka dnevno, čistu odjeću i kupatilo, ali bitno da imaju petoro djece. Sram ih bilo! Koliko sebično i pokvareno, namjerno dovoditi djecu u siromaštvo! Jedno je kada se desi pa porodica ostane bez primanja, drugo je svjesno rađanje djece i pravljenje socijalnih slučajeva od iste. Bez veze!
1500
81
61
share
odobravam
osuđujem

#3160519
12 May 24
Počela sam izlaziti s dečkom koji mi je vrlo brzo dao do znanja da mu se sviđam i da želi biti sa mnom. Kratko smo izazili i imala sam dojam da je to ono finalno, i s moje i s njegove strane. Rekao mi je kako želi da napravimo pauzu jer ima puno poslovnih obaveza (što je istina) i važno mu je da se često viđamo što on trenutno ne može, ali bi volio. Rekla sam mu široko ti polje i prestala se čuti s njim. Da mu se stvarno sviđam ne bi to rekao nego bi se potrudili oboje da se uskladimo. Vjerovatno mu je naišao netko drugi, a mene je želio držati u rezervi. Ja nisam rezerva.
2512
103
48
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva