Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2572912
30 Apr 19
Moj teča je celu profesionalnu karijeru proveo kao vozač autobusa i to na relacijama po Evropi i maloj Aziji. Od najranijeg detinjstva me vukao svuda sa njim jer je mnogo voleo decu, a on i tetka dugo nisu mogli da dobiju svoje dete. Sa njim sam bio skoro u svim gradovima od Lisabona do Ankare i sa njim imam neke dogodovštine koje ću pamtiti dok sam živ. Normalno volim i poštujem svoje roditelje, a u tom rangu volim i poštujem i teču jer mi je on često bio kao drugi ćale i pazio me kao da sam mu najrođeniji. Juče je proslavio sedamdeseti rođendan, a ja mu želim da živi još najmanje toliko jer retko ko ima takvog kralja za tetkinog muža kao što imam ja.
6378
78
28
share
odobravam
osuđujem

#2573264
30 Apr 19
Radim u jednoj firmi u Sarajevu. 8h dnevno uključujući subotu rintačimo ko crnci za relativno nisku platu. Jednom sedmično dođe vlasnik firme da nas obiđe. Tako je jednom došao u čistoj bijeloj košulji, (taj dan smo se ubili od rada I ostao je prljav alat) uzeo jednu alatku, provukao je kroz dio košulje I rekao: Ne plaćam vas da ostavljate prljav alat iza sebe. Očitao nam lekciju da smo svakakvi itd. Sljedeći put prije nego je došao mi smo odlučili da očistimo alatke I tako konačno dobijemo neko priznanje. I opet je došao vlasnik u čistoj I bijeloj košulji, provukao neku alatku kroz košulju, ali gledaj čuda ništa nije ostalo na košulji. Tada reče sljedeće: Pa vi očigledno ništa ne radite, sve vas treba otpustiti. Njemačka eto me!!!
6494
155
60
share
odobravam
osuđujem

#2572904
29 Apr 19
Devojka koja radi u kiosku preko puta moje zgrade mi je toliko delovala nadrndano i oholo da sam samo jednom tamo kupio novine i u širokom luku izbegavao taj kiosk. Jednom se vraćam kući, a sprema se neko nevreme i vetar kako je krenuo da duva počeo da nosi onu štampu sa kioska, razletele se novine svuda unaokolo. Ja pritrčao da pomognem da ih sakupimo, u to počeo i jak pljusak i onako mokri nekako uspemo da sakupimo sve. Otrčim do stana, skuvam čaj i u dve šolje donesem do kioska da se ugrejemo malo. U tih pola sata koliko je trajalo nevreme žive duše nema na kiosku, a ona i ja se tako dobro skontamo i već smo nekoliko meseci u vezi. Nije mi samo jasno zašto sam je na prvu procenio tako pogrešno.
6317
140
64
share
odobravam
osuđujem

#2572737
29 Apr 19
Muž me zaprosio na vrlo zanimljiv način,da tako kažem.Jedan dan se pojavio sa prstenom na ruci.Odmah sam ga pitala zašto nosi prsten na tom prstu gde se nosi inače burma.A on mi reče "hoćeš li i ti da nosiš burmu?",i izvadi zaručnički prsten.
5649
225
27
share
odobravam
osuđujem

#2572685
29 Apr 19
Prekinuo sam dvoipolgodišnju vezu sa djevojkom sa kojom sam mislio provesti ostatak života, jer se u vrlo kratkom roku raspalo sve. Naime, nakon što mi je priznala da je prije nego što smo se upoznali bila silovana, ne samo da su polako prestajali svi osjećaji koje sam gajio prema njoj već mi se i zgadila. Nisam mogao nastaviti vezu spoznajom da je bila tako obeščašćena, da je netko njeno tijelo imao tek tako jer mu se prohtjelo a ja sam se za nju morao mnogo potruditi osvajajući je. I to mi je onda hvala, da mi tako nešto taji preko 2 i pol godine...  
383
20148
488
share
odobravam
osuđujem

#2572306
28 Apr 19
Zaljubio sam se u relativno debelu devojku. Svi mi sole pamet oko toga. Ja ne vidim problem, ako bude htela smršaće, ako ne, ja je volim i ovakvu.
5863
154
98
share
odobravam
osuđujem

#2572528
28 Apr 19
Imam kći koja je nedavno završila fakultet. Svi u našoj obitelji su obrazovani, naravno nisu svi završili fakultet, ali nije fakultet jedina daljna škola. Živimo sasvim normalno i super nam je. Ne želim da se hvalim, ali ovo je anonimno i imam pravo reći sto želim, no imamo zaista dosta novca. Nikad nam ništa ne fali. Rekao sam svojoj kćeri da nađe negdje posao i ako želi da se i osamostali (ali da nam ne bude mnogo daleko, želim da znam da ju mogu nekad i posjetit) ali ona to ne želi. Ona želi da napusti Hrvatsku u kojoj nam je svima (u našoj obitelji) odlično i ode u meni lično najodvratniju zemlju ikad- AMERIKU! To je svijet pun zla i stranaca, nitko nikom ne želi i neće pomoći, zemlja koja napada svaku moguću državu od koje ima neku korist. Uništila je čak i Srbiju, naše susjede. Pričajte i osuđujte me koliko želite, ali Ameriku nikad voljeti neću. Pored svih lijepih i naprednih država izabrala je bas za njih da radi. Zašto uopšte živim!    
4678
1744
156
share
odobravam
osuđujem

#2572095
28 Apr 19
Imam devojku koja je i dobra, i lepa, i fina ali ima jednu manu koja me sve više odbija od nje. Otkako je ostala bez posla leže u šest ujutru, a ustaje u tri popodne. Dok ne legne gleda filmove, sluša muziku, čita knjige i bukvalno posle toga prespava najlepši deo dana. Sa druge strane ja sam navikao da se budim oko 10 ili 11 kada sam slobodan dok za posao ustajem skoro svakoga dana u šest i nezamislivo mi je da neko od skoro trideset godina može da spava do tri popodne. Do tri popodne nisam spavao ni dok sam radio treću smenu.
4240
1658
93
share
odobravam
osuđujem

#2571780
27 Apr 19
Dečko kojeg volim i kojem sam bila kreč varijanta godinu dana me je ostavio iste večeri čim je upoznao neku devojku i zaljubio se. Kako smo u istom društvu vikendi su mi se pretvorili u agoniju pošto je ona upala u to društvo. Gledam ga kako trči za njom, a ona bezvezna, bez šminke sa tim njenim krivim nosem, samo se kliberi i sva pažnja je usmerena ka njoj i svi balave za njom. Svi mi kažu da sam lepša od nje i zgodnija, da sam fina, imam posao u banci, a on me je šutno zbog možda neke mogućnosti da bude sa njom. Kada sam ga pitala šta to ona ima što ja nemam osim očigledno krivog nosa, rekao mi je OVO i otišao od mene i podigao je i zajedno se skotrljali sa zemljanog nasipa, ona ustala i rvala se sa njim dok ga nije ubacila u vodu i skočila za njim, a zatim kao u nekim treš filmovima su se vijakali tuda okolo bacajući pesak jedno na drugo, pa kao ponovo u vodu da skidaju pesak sa sebe. Svi hoćete fine devojke, a ovamo za vezu birate seljančure. 
887
7122
234
share
odobravam
osuđujem

#2571737
27 Apr 19
Moj bivši muž je oženio ženu zbog koje smo se i razveli . Dobili su i dete . Naše magično dobro i vaspitano dete i ja živimo kako živimo, a njega to ne zanima mnogo. Ja sam dobra i posvećena majka , a ni on nije loš otac našem detetu.Viđa ga i pruža mu sve što jedan tata treba da priži svom detetu(jer je u mogućnosti). Ja ga me mrzim ali mu jako zavidim što je srećan i ispunjen kao muškarac i otac. Ja nisam. Ja sam samo srećna majka. Ali kao žena sam jedno veliko ništa. Mislim da se nikada neću oporaviti u tom smislu.
5349
391
98
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva