Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2650419
31 Oct 19
Iz manjeg grada sam. Dok sam bio klinac bio sam gradska faca. Bavio sam se sportom, bio odličan u školi, lepo izgledao, roditelji su mi imućni, tako da čim sam položio dobio sam bmw. Devojke kojima sam se sviđao bile su nezrele klinke. Ponekad su mi te beneficije koje mi je takav život donosio prijale, ali uglavnom mi je bilo dosadno sa takvim devojkama sa kojima ne možeš pričati ni o čemu drugom osim o izlascima i tračevima. Naime, sa 19 godina, 2 meseca pre odlaska na faks imao sam udes. Ostao bez skupog auta, bez prijatelja koji su se družili sa mnom samo iz interesa, bez tih devojaka koje su trčale za mnom, dobio sam desetak kilograma jer sam zbog povrede noge morao da mirujem i nisam mogao da treniram. Tada sam odlučio da promenim svoj život iz korena. Kada sam otišao u veći grad na faks nisam želeo da iko sazna da su moji imućni da bih se ljudima svideo ja a ne ono što imam. I uspeo sam, upoznao sam nove drugare koji su uvek tu za mene i divnu devojku koju volim i koja me voli.
5926
172
47
share
odobravam
osuđujem

#2650679
31 Oct 19
Živim sa svojim mužem i naše troje dece u Pragu, i živim život iz svog sna. Radim od kuće ono što sam od malena učila. Sve je počelo kad sam sa 23 godine dala otkaz u firmi u kojoj sam doživljavala mobing. Tada sam imala podršku svog momka (sada muža) koji nas je izdržavao dok sam se ja trudila da razvijem posao od kuće. Trebalo je par godina ali se sve isplatilo. Tada sam živela kao podstanar, a sada sam toliko zahvalna što sa svojom porodicom konačno putujem, i imamo sve što nam treba. Verujte u sebe. Samo želim da se zahvalim svom bivšem šefu što je od mene pravio budalu jer danas ne bih bila ovde gde jesam.
5497
119
42
share
odobravam
osuđujem

#2649833
31 Oct 19
Vegetarijanka sam, takođe i majka dvoje dece. Ishrana mog muža pre mene sastojala se uglavnom od mesa. Finansijska situacija nam je trenutno stabilna, ali takva nije bila pri stupanju u brak. Posto se ja nisam htela odreći svoje ishrane zbog smanjenja troškova on je prešao na vegetarijanski način života. Sada kada smo stabilni finansijski svi se porodično, uključujući decu, hranimo na moj način. Okolina, a pogotovo svekar i svekrva me osuđuju što decu uskraćujem za meso, ali meni to nije jasno. Pa ja sam im majka ako ja smatram da je meso loše za njih imam pravo i da im zabranim da jedu isto?
829
7089
292
share
odobravam
osuđujem

#2648943
30 Oct 19
Dečko me posle skoro 4 godine ostavio 2 dana pred najbitniji ispit u tom trenutku (anatomija na medicini) i pritom posle nedelju dana nađe novu devojku. Mislila sam da ga nikada neću preboleti, da ću uvek samo njega voleti, da za mene neće postojati ni jedan drugi dečko... Pišem ovo i smejem se sama sebi, tako da, devojke, ako prolazite kroz neki bolan raskid, PROĆI ĆE SVE!
5506
197
82
share
odobravam
osuđujem

#2649613
30 Oct 19
Doktor sam u Urgentnom centru. Prije par dana hitna dovozi čovjeka srednjih godina koji je samo pao na ulici kada je nakon posla krenuo kući. Srčani udar. Čitav tim radi reanimaciju. Nismo uspjeli. Nakon pola sata proglašavamo smrt. A mogao je biti preživjeti. Čovjek je u džepu imao nitroglicerin koji mu je mogao spasiti život. Oko njega po riječima tehničara iz hitne koji su došli na lice mjesta bilo je dosta ljudi koji su samo stajali i gledali. Niko nije pokušao ništa. Niko nije radio reanimaciju. A mogli su. Mogli su spasiti život. Naučimo prvu pomoć, spasimo život!
5446
146
94
share
odobravam
osuđujem

#2649202
30 Oct 19
Upisala sam fakultet, i to pretezno 'ženski'. O momku nisam razmišljala a o budalaštini o ljubavi na prvi pogled tek nisam verovala. I onda ugledam njega. Svaku sredu sam jedva čekala da ga sretnem, jer su nam se predavanja tada poklapala. Posle određenog vremena saznam i da je i on u mom domu. Nikada prvi korak nisam načinila, niti bih, ali saznam ko je i zapratim ga na instagramu. Nije prošlo mnogo od tog vremena, sazna da ima koleginicu (mene), u domu jer je dom jako mali. Ja u pidžami, jedem plazmu i mleko sa punđom na glavi očekujem docimerku da dođe na kafu, kuca neko na vrata, ja onako 'ajde', on na vratima, ja u šoku, čudu... neopisiv osećaj. Saberem se, oduzmem.. upoznamo se, i nakon skoro mesec dana druženja započnemo jednu prelepu vezu. Presrećna sam zaista. Ipak postoji ljubav na prvi pogled.
6464
228
74
share
odobravam
osuđujem

#2649193
30 Oct 19
Moj otac je bio sudija. Penzionisao se pre neku god. I dalje vozi svog golfa2 kojeg je novog kupio još 91. Nikada nismo imali dovoljno para, uvek skromno živeli. Ali u gradu u kojem živim me često zaustavljaju ljudi, rukuju se sa mnom. Kažu mi da mi je tata najbolji pravnik i najpošteniji čovek koje je grad imao. Jednom mi je rekao: ,,Kad si pošten ne bojiš se nikoga". Tata volim te.
5962
112
59
share
odobravam
osuđujem

#2649234
29 Oct 19
Imam dečka koji nije imao bajno djetinjstvo. Roditelji su se rastali, majka je branila njemu i sestri oca, tukla ih je do masnica sve dok nisu "narasli" i uspjeli se postaviti. Kada je napunio 18 godina "istjerala" ga je s donjeg kata, citiram "Dok se mi vratimo s mora da si gore odselio". Dignuo je kredit i napravio cijeli kat. Nakon par godina upoznali smo se i upustili u ozbiljnu vezu. Njegova majka ni tad nije prestala već je htjela gospodariti i gornjim katom jer kako ona kaže "To je moja kuća!" Ulazila je gore dan i noć, sušila veš u našem boravku, sve dok joj dragi nije rekao da mora prestati s time što joj se naravno nije svidjelo i tu je sve počelo. Od prijetnje policijom da ona smije ući kada ona želi, do namjernog ostavljanja ograde otvorene da naš pas od 2 kg izađe van na cestu itd. Umorili smo se od svega toga, dignuli kredit i sagradili svoju kuću! Citiram: "Ti ćeš bez mene crknuti od gladi!" Evo ga u SVOJOJ kuhinji jede i od kad smo se odselili udebljao se 10 kg! :)
6500
166
88
share
odobravam
osuđujem

#2649081
29 Oct 19
Svako jutro muž ide na posao oko 7 a ja ne ustanem iz kreveta prije 9-10 . Tako jedno jutro čujem ja njega vratio se kući otvaraju se vrata na donjem spratu, čujem korake i to, pogledam na sat, 08:35. Pomislim mora da je nešto zaboravio pa se vratio sa posla i probam da zaspem opet. Međutim ne da meni đavo mira, pošaljem mu poruku (pošto je bilo hladno i nije mi se ustajalo iz kreveta da odem dolje i da ga pitam) "Šta si zaboravio to?". On odgivara: "O čemu pričaš?". Ja: "Pa čujem te dolje kako tražiš nešto". Na to me on zove na telefon, ja se javljam a on mi uspaničeno govori da je na poslu i dalje. Ja ustajem iz kreveta kao oparena i zaključavam vrata od sobe i zovem policiju. Ukratko, lopov je ušao kroz prozor, mislio je da nikoga nema u kući. Kada je čuo moj glas vjerovatno je odmah pobjegao bar tako kaže policija.
5652
151
102
share
odobravam
osuđujem

#2649408
29 Oct 19
Došla sam kod ujaka i ujne, dok je neka njihova prijateljica bila u poseti. Sedi na kauču, puši cigaru i pije kafu. Prvi put je vidim. Pozdravim je i rukujem se sa njom. I onda čujem kako govori mom ujaku: "Mićo, lepa ti je sestričina ali bi mogla malo da smrša. Hoće li da ide kod nekog nutricioniste? Je l' ona to može?" Da se razumemo, imam 30 godina. Nisam dete kojem je potrebno da neko drugi priča umesto njega. Objasnim joj to i kažem da sam zadovoljna svojim izgledom. Ona poče da mi priča o zdravlju, kako je ono za nju najvažnije, itd. Fino i kulturno sam rekla: "Lepa Vam je ta cigara. Stvarno najzdraviji izbor koji ste mogli da napravite". Ni reč mi više nije rekla nakon toga.
7051
121
63
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva