Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2570810
25 Apr 19
Od kad sam bila mala mama me uči da moram da budem negovana i sređena u svakom momentu, od srednje škole moj dan izgleda tako što ustanem ujutru okupam se skinem sve dlake sa tela (kojih nikad nema jer ih skidam svaki dan), pa onda dnevne kremice, feniranje, šminkanje i tek onda kafa doručak i počinje dan, uveče isto sto gluposti, bubuljica ako mi izađe moja mama dobije fras, umorila sam se od toga, hoću nekad da idem čupava, nesređena, u trenerci, a ne da non stop moram da budem pod pritiskom da sam žensko i da ne smem da nisam pod konac..
4857
1031
119
share
odobravam
osuđujem

#2571116
25 Apr 19
Ima jedna djevojka u teretani koja se oblači previše provokativno i jeftino po mom ukusu. Ne bi mi to smetalo da se ne mota oko mene i ne pokušava sa mnom da priča. Ja imam djevojku i ne želim da me iko vidi kako razgovaram sa takvom curom u teretani. Juče mi je prišla njena drugarica i rekla da se dopadam toj djevojci. Rekao sam da se ona meni nimalo ne dopada i ta drugarica je izgledala kao da je to naljutilo. Danas mi je prišao radnik teretane i rekao mi je da prestanem da proganjam djevojke jer su se njih dve žalile da ih seksualno uznemiravam. U šoku sam.
7180
239
131
share
odobravam
osuđujem

#2570752
25 Apr 19
Dobijem ja otkaz, njima je trebao neko iskusniji dok sam ja bio na početku karijere. Rekao sam im da mi daju malo vremena i da će sve doći na svoje, kategorično su odbili. Dve godine kasnije, postajem vođa jednog projekta u firmi u kojoj sada radim i kaže mi šef kako treba otići u firmu sa kojom ćemo sarađivati kako bismo se dogovorili oko pojedinosti. Kad ono, baš ta firma u kojoj sam dobio otkaz. Ljudi moji, šteta što neko nije snimao, kakve su to izbezumljene face bile kada sam im se pojavio na vrata. Pita me posle razgovora šef da li je i meni nešto bilo čudno, ili je on loše procenio, objasnim mu kako je i šta bilo. Slatko smo se smejali obojica i on je dodao da je još na razgovoru za posao znao da mi je znanje slabo, ali da ću kroz par godina biti čovek na koga će on moći da se osloni. Poruka za ljude koji počinju svoju karijeru, ne postoji radno vreme, ne postoji ne mogu i ne postoji ne znam. Dakle jedan kontinuiran višegodišnji rad i sve se može!
6328
238
50
share
odobravam
osuđujem

#2570452
24 Apr 19
Sretno oženjen, karjera na vrhuncu i dijete na putu. Javi mi se bivša djevojka koja me ostavila kao psa prije 10 godina s pričom kako si hoćemo na kavu. Odjeb lansiran kao raketa za Mars.
7738
186
63
share
odobravam
osuđujem

#2570133
24 Apr 19
Nisu mi jasne žene kojima je spavanje s vlastitim mužem problem, da ih muž mora dosovno moliti da imaju odnose, a onda se čude kad ih muževi varaju. S mužem sam već nekoliko godina i svaki dan jedva čekam da imamo vremena na samo. Oboje smo zaposleni i imamo malo dijete i svaki dan nađemo vremena da barem 2 puta vodimo ljubav, i opet je sve obavljeno kuća čista, ručak skuhan, dijete nahranjeno okupano i veselo, a bračni život predivan.
5122
941
192
share
odobravam
osuđujem

#2570429
24 Apr 19
Drugarici koja nas jako nervira u poslednje vreme smo za rođendan kupili tek rođeno prase. Baš je bilo malo i objasnili smo joj kako treba da se brine o njemu. Prase polako raste i ona shvata da nije patuljasto prase. Znali smo da će se vezati za njega. Sad nas proklinje, jer svinja ima 5 meseci i već je velika za stan, a ne može da zamisli da je da nekom. Kad hoćeš da bude đubre prema svima eto ti sad.
1288
6515
97
share
odobravam
osuđujem

#2570718
24 Apr 19
Predajem hemiju u osnovnoj školi. Želim da moji učenici zavole ovaj predmet i da nauče što više jer vjerujem da je budućnost u prirodnim nauka, i sama sam željela da upišem psihologiju, kriminalistiku ali sam odustala jer sam znala da to niau nauke koje se traže kod nas. Trudim se da svaku lekciju učinim što zanimljivijom, radili smo periodni sistem i kako bih djeci pružila malo zabave napravila sam muffine od kojih sam napravila tabelu elemenata i kupila štapiće i tako smo povezivali elemente, ponovili gradivo i na kraju pojeli mafine. Prošli čas smo imali test i evo nema niže ocjene od 3, a veći dio razreda je dobio 5 moram reći da sam ponosna na svoju djecu i vjerujem da sam i ja jednim djelom zaslužna za ove njihove ocjene.
7071
193
88
share
odobravam
osuđujem

#2570421
23 Apr 19
Bili smo nešto kratko zajedno, nije mi se svideo fizički, ali se lepo ponašao prema meni. Svako veče, celo leto smo blejali, svako veče čokolada ili neki poklon. Ja našla drugog, boljeg, lepšeg, prosto savršenog za mene. On uporan posle toga, zvao, pisao poruke, ja ga odbijala.. Evo 5god kasnije.. ja sam i dalje sa dečkom u vezi, ali me interesuje i gde je on .. Zapratim ga na insta, on kači slike sa devojkom, jako mi je drago zbog njega, da je napokon srećan. Ali samo bih da mi se javi, želim da znam kako je❤.
1182
6557
94
share
odobravam
osuđujem

#2570423
23 Apr 19
Izađem ja sa jednim dečkom. Pokupio me, počeo je da odmah priča o kolima i koliko ih je platio i o košulji iz Italije. Zatim je rekao da me vodi u jedan preskupi restoran (ovo preskupi je on sam naglasio). Sve vreme je pričao o nekim ciframa i novcu. U restoranu je prvo tražio najskuplji viski, onda je tražio da nam donesu šampanjac ili neko najskuplje vino.. Pre nego što sam uopšte smislila šta ću da jedem, on je već umesto mene naručio, naravno najskuplje jelo sa menija iako ja to ne volim. Ja sam se šokirala, nisam mogla da verujem. Bukvalno sve vreme je pričao o sebi i bio je nevaspitan prema konobaru. Nikada mu se više nakon toga nisam javila.
6389
195
85
share
odobravam
osuđujem

#2570382
23 Apr 19
Sutra se nakon 8 mjeseci života u Irskoj prvi puta vraćam doma... Nitko ne zna.. Spremam iznanađenje svojoj obitelji dok mi je majka danas plakala na telefon srce mi se lomilo ali eto me majkoo...
6008
112
46
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva