Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3139613
24 Nov 23
Snaja i brat žive na spratu. Kod njih odem jednom nedeljno i to bukvalno na min da uzmem ili ostavim nešto. Sa bratom imam odlične odnose ali sa snajom ne baš. I tako ona meni kroz neku uvijenu priču kaže da ne želi da dolazim kod njih gore. Ok, mislim se u sebi, no problemo. Sad zove da joj pričuvam decu ili da ih spusti kod nas, kažem ne mogu, i idem do grada. Sad se žali mom bratu kako sam loša tetka. Mrs u pm!
2183
93
84
share
odobravam
osuđujem

#3140395
24 Nov 23
Prisustvovao sam porođaju žene i iskreno me je bilo sramota koliko je vrištala i bila glasna.
145
3455
153
share
odobravam
osuđujem

#3140307
23 Nov 23
Pitam majku zašto plače, kaže ne može da veruje da moj otac neće da opere tanjir za sobom dok njoj nije dobro, još je iznenađen što mu je uopšte skrenula pažnju na to. A ja kako sam odrasla i uvidela neke stvari uporno govorim da nije trebalo toliko da ih uljuljka, ni njega, a ni mog brata. Sve ovo danas posledica je onoga što je celoga života sve sama radila i nikada tražila pomoć nije. Ona mora da spremi, ali i da postavi sto, jer inače neće ni jesti, ona mora da raspremi taj sto jer inače ima da stoji satima, i sve ona i uvek ona i tako već 30 godina njihovog zajedničkog života. Sada kada polako gubi snagu i zdravstveno nije dobro ona se sekira. Ako je muž već imao neke stečene navike od kojih nije mogla da ga odvike, mogla je da promeni muža. Sina je svakako mogla bolje da vaspita. Ja se trudim maksimalno da joj olakšam sve što mogu, ali u kući je toliko posla i toliko obaveza da mi se čini da ni pet ženskih ruku ne bi sve postigle kada imate ovako dva nemarna muškarca u istoj.
1857
66
87
share
odobravam
osuđujem

#3140353
23 Nov 23
Prije nekog vremena bila sam na spoju s jednim dečkom koji se preko poruka činio ok. Prvo što mi je bilo čudno je što je očekivao da nešto skuham za prvi spoj. Kad sam mu rekla da nemam namjeru kuhati jer sam jedva našla vremena da se vidimo usred radnog tjedna, otišli smo u obližnji restoran koji poslužuje pizze, lasagne i tjestenine. Kada je stiglo jelo (koje je bilo jako ukusno), ali i prije toga, on je konobara toliko ugnjavio pitanjima oko j.bene tjestenine i vina podučavanjem kako se što treba napraviti da mi je prisjelo i jelo i spoj. Vrhunac je bio što je kad sam se ponudila platiti večeru, jer je kao u mom gradu, naglas zaključio da je to ok budući da je on putovao do mene (njegov grad je 40 km dalje). I onda me pita poslije spoja zašto ne želim dalje i zašto sam se ohladila. Neki dan čujem da po gradu odakle smo oboje priča da nije uspjelo jer sam laka i da me zanimaju samo novci (zarađujem 3x više od njega). Ako su svi ovakvi kreteni, nikad se neću udati.
2155
79
110
share
odobravam
osuđujem

#3140212
22 Nov 23
Mama mi je ostala invalid zbog pijanog vozača kada sam imala 10 godina. Tata nas je nakon toga napustio, deda i baka odgojali sestru i mene, brinuli za mamu. Molim vas, nikad ne vozite pijani, nemate pojma koliko to promijeni živote, dok se ne desi vama..
1896
23
38
share
odobravam
osuđujem

#3139961
20 Nov 23
Kada sam upoznao svoju suprugu nisam imao ništa. Živio sam sa roditeljima, prosječan posao, nisam imao ni položen vozački. Dok smo još bili u vezi predložila je da odemo skupa na sezonski posao na more kako bismo uštedili neki novac, na šta sam ja pristao. Danas, 6 godina poslije, gledam je kako spava i zahvaljujem Bogu što je poslao baš meni i što me gurala naprijed sve ove godine. Na istom tom sezonskom poslu sam postao šef svog odjela, radim posao koji stvarno volim, kuća u Sarajevu nam je skoro završena i ove zime planiram kupiti prvi auto za moju ženu i mene.
3648
66
43
share
odobravam
osuđujem

#3139712
19 Nov 23
Kad sam se zaposio u trenutnu firmu, rekli su mi da je pauza za doručak 30 minuta, i poslije imamo pauzu za kafu 15 minuta. Pošto ne pijem kafu, pitao sam šefa da li mogu nekad da produžim prvu pauzu, a on mi je tad rekao da ju slobodno produžim kad izlazim iz firme, ali i da drugu koristim. Tokom ovih 5 godina sam se trudio da pauza bude tih 30 minuta, ali i dalje nisam koristio pauzu za kafu. Prošle godine je došao novi kolega u tim. Njemu smo isto tako rekli pravilo. Ali on je sam sebi uzeo za pravo da prvu pauzu produži i na 45 minuta, čak i više, a uredno koristi i drugu. Izlazi u 15:00, ni slučajno da ostane minut duže. Pošto šef tima više ne bude sa nama u kancelariji, on to i ne zna. Dolazim do zaključka da je on pametan, a ja budala, jer on maksimalno koristi sve, a ja se trudim da radim po pravilima, a na kraju dana, mjeseca, isto nam je...
1667
144
39
share
odobravam
osuđujem

#3139654
19 Nov 23
Imam sestričinu od 2 god koja obožava mog supruga, tj svog teču. Uvek kad treba da je pričuvamo, ona traži samo da se igra sa njim i da je on uspava. Kad dolazi kod nas, uvek trči njemu u zagrljaj, mene ni ne primeti. Ja se svaki put topim kad ih vidim, i ne mogu da dočekam da imam dete sa tim čovekom. On mi uvek kaže da je zavoleo kao da je njegovo dete, i da ne može da dočeka svaki put da je vidi. Mnogo ga volim i zahvalna sam Bogu na tako divnom čoveku, koji kako voli mene, voli i poštuje i moju porodicu.❤
2167
32
48
share
odobravam
osuđujem

#3139700
19 Nov 23
Stan u kom živimo je u vlasništvu mog supruga, njegove majke i brata. Tako je kupljen... za slučaj da se razvede da snajka nema ništa na insistiranje njegove majke. Pre par meseci sam nasledila zemlju i nekretninu koje sam prodala i kupila kuću na svoje ime koja se renovira. Gospođa svekrva je puna ideja kako da sredimo kuću šta i kako ćemo. Od sobe viška pravim garderober. Gostinjsku sobu nemam. Kad mi je za to prigovorila rekla sam joj da kuću pravim za sebe i da mi gosti na duže ne trebaju za dan dva mogu im platiti hotel. Ona je mislila da će to biti njena soba. Mene je to sa stanom toliko uvredilo da joj nikada neću zaboraviti. Eto joj stan eto joj sve i da je što dalje od mene!
3493
220
123
share
odobravam
osuđujem

#3140027
18 Nov 23
Odemo u salon automobila da kupimo nov auto svekru i svekrvi a da ga i mi koristimo kad dolazimo godišnje na mesec dana u Srbiju. Muž gleda neke manje, meni zapao neki sa 7 sedišta suv gde možemo i mi i oni i naše troje dece zajedno da idemo nekud. Zovem muža da pogleda taj, prodavac me odmeri od glave i pete i kaže TO JE VIŠA KLASA NIJE ZA VAS nemojte džabe gledati. Gledam i ne verujem kolika nekultura.
2012
108
49
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva