Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#1008
09 Apr 13
Кад видим мушкарце који бријају ноге и чупају обрве, прднем и подригнем ради баланса у универзуму.
42523
3414
170
share
odobravam
osuđujem

#193650
04 Sep 13
Djevojka mi poslala u SMS poruci: "Napali me. ;)", a ja joj vratio: "Ko te napao ?" :-/ Kako je lijepo biti glup.
42278
799
97
share
odobravam
osuđujem

#1209335
16 Dec 14
Prije 5 godina skužio sam da mi je auto počeo nenormalno trošit. Nisam shvaćao zašto pa sam počeo pratit. Pomislio sam da mi netko krade auto. U početku nije imalo smisla jer je auto uvijek ujutro bio pred kućom, uredan i čist. Nakon još mjesec dana, bio sam uvjeren u svoju tvrdnju. Čak sam shvatio da ga vozaju samo subotom uvečer. Ostavio sam poruku "molim vas, samo ga vratite ujutro da mogu na posao jer nekad radim nedjeljom". Odgovorili su da se ne brinem. Tako sam im ostavljao upute kad ga ipak ne bi mogli dobiti zbog nekog mog posla. Uvijek su poštivali dogovor. Nisam imao pojma o kome se radi. Nakon određenog vremena su počeli sami da toče gorivo. Nakon 5 godina zajedničkog korištenja jedno me jutro dočekao šok: nove gume s felgama, presvlake i kazetofon uz poruku: "Dragi gospodine......! Hvala vam jer ste nam posuđivali auto i niste nas prijavili. Završili smo faxove i imamo svoje poslove. Danas je zadnji od nas kupio auto. Ovo je mali znak zahvalnosti. Nas četvorica"
42083
405
192
share
odobravam
osuđujem

#232524
24 Sep 13
Da sam dobivao marku svaki put kad bi mi neko reko da sam lijep, do sad bih imao jednu marku. Hvala mama.
41422
396
62
share
odobravam
osuđujem

#330766
08 Nov 13
Imala sam 19 god. kad smo se upoznali, izlazili smo 10 dana, a on je pošao u vojsku i ja sam ga čekala. Bio mi je prvi. Živjeli smo u gradovima udaljenim 170 km. Ipak smo održavali vezu. Onda sam se ja razboljela od lupusa, neizlječive bolesti. Raskinula sam s njim zbog toga, ipak on je bio uz mene. Doktori su mi rekli da nikada neću moći imati djece. Bila sam na terapiji 3 godine. On je onda došao da živi u moj grad. Nismo imali ništa, kupili smo dva tanjira i dve kašike i uselili u prazan iznajmljen stan. Nisam htjela da se udam za njega dok ne ostanem trudna. On je počeo da se bavi keramikom, i danas ima svoju građevinsku firmu. Danas, imam 34 godine, imamo veliku kuću, jednu manju kuću, stan u gradu, dva auta, i najvažnije imamo DVOJE divne djece, kćerku i sina, a ja sam upravo u 8 mjesecu trudnoće, opet nosim dječaka. Nikada se ne treba predati, ljubav pobjeđuje sve. Ima Boga pa sve to nagradi.
41203
275
73
share
odobravam
osuđujem

#779117
20 May 14
Zdravo, želim sa vama da podelim jednu stvar. Meteorolog sam. Pre svih ovih vremenskih neprilika ja sam imao problema u svojoj vezi, doduše bili smo pred raskidom. Kad sam otišao na posao, uočili smo veliki ciklon koji se približavao našem poluostrvu i celi dan smo pratili situaciju. U međuvremenu moja svađa sa devojkom je kulminirala, jer sam saznao da me je varala. Ciklon se sve više približavao i nije nas napuštao dok sam ja ostao napušten. Kako su počele oluje i sve nepogode koje su zadesile moju voljenu zemlju moja mržnja prema devojci sada već bivšoj, je sve više rasla. Tražili su od nas da imenujemo ciklon koji je izazvao ove katastrofe. Naravno, ja sam odmah znao koje ću ime staviti. NAJBOLJA OSVETA: CIKLON SE ZOVE TAMARA. P.S. Kad te ja već mrzim jer si mi srce pojela neka te mrzi i ceo Balkan.
40088
912
256
share
odobravam
osuđujem

#454539
04 Jan 14
Prije par godina imao sam prometnu. Neki pijani vozač je išao pretjecat i zabio se u nas, sa mnom u autu su bile moja tadašnja djevojka i moja najbolja prijateljica. Završili smo u bolnici, na svu sreću nitko s težim ozlijedama, ja sa slomljenom nogom i rukom, prijateljica s posjekotinom na ruci i glavi, nabijenim rebrom, a djevojka s odsječenom kosom jer se zapetljala u dio ulupljenog automobila. U bolnici dolazi moja djevojka do mene i dere se kako će ona izaći bez kose, što ako je sad uslika netko, da će mi poslat račun za ekstenzije i da je gotovo s nama, 10-ak min nakon njenog odlaska moja prijateljica uplakana trči s krvavom rukom iz koje viri konac i iglica vrtišteći moje ime, isplakala mi se na ramenu pitajući me 10 puta jesam li dobro. Tog trenutka sam shvatio kome je stvarno iskreno stalo do mene i ko će biti moja supruga, naš brak traje već šest godina.
40056
220
78
share
odobravam
osuđujem

#228006
21 Sep 13
Odlučila sam da priznam mami da imam dečka i kada sam joj rekla koji dečko je u pitanju poludela je. Baba je sve to slušala sa strane i pitala me: "Je l' zgodan?" Rekla sam- jeste baba, mnogo zgodan. Okrenula se prema mami i rekla joj: "pusti je, neka ona bude sa lepotanom kad već ti nisi uspela."
39947
275
65
share
odobravam
osuđujem

#667365
29 Mar 14
Skoro sam kupio psa, mnogo je sladak i čupav, večeri kada sam ga i kupio otišao da ga nahranim, spavao je sklupčan u lopticu, pozvao sam ga i nije se okrenuo, povisio sam malo glas ali opet nema reakcije, na kraju sam mu prišao i pomazio ga po glavi, odjednom je skočio okrenuo se, pogledao me slatkim okicama i počeo da maše repom, tada sam shvatio da je gluv, steglo mi se srce u trenutku umalo nisam zaplakao, naravno da sam ga zadržao i sada mi je najbolji prijatelj.
39427
176
181
share
odobravam
osuđujem

#213503
15 Sep 13
Posvađam se s dečkom, odem sledeći dan na more, za 3 dana neko me gađa kamenčićima na plaži, dignem glavu i imam šta vidjeti, on s ruksašićem stoji. Došao da se izvine, pošto nije imao para došao je stopom, 3 dana su mu trebala, ali ipak došao je.
39397
435
115
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva