Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#1350175
04 Mar 15
Dopisivala sam se određeni period sa njim, kada je trebalo da se vidimo napisao mi je da je gluhonem. Bilo mi je teško da ga počnem ignorisati zbog toga, zato sam ipak otišla mislivši da budem prijateljica sa njim. Međutim, srce je biralo nešto drugo. Zavolelo ga kao nikog nikada. Boli pomisao da nikada neće čuti moj glas, pomisao na taj svet tišine, pomisao da nikada neće čuti moje "volim te", ali će to moći da osjeti, u to sam sigurna. Nikada ga neću napustiti ma koliko mi različiti bili.
24516
181
212
share
odobravam
osuđujem

#206703
11 Sep 13
U mojoj vezi se zna ko je muško! Kad devojka gleda seriju, a počinje fudbal, samo lupim šakom od sto i posle dva sata kazne mi dozvoli da vidim golove na vestima.
24244
565
62
share
odobravam
osuđujem

#263219
10 Oct 13
Jednom dok sam se kupao ušao mi je šampon u oči i to me je peklo, pa sam zažmurio. Kakva slučajnost, baš u tom trenutku je nestalo struje i kada sam opet otvorio oči bio je potpuni mrak. Nisam znao šta da radim pa sam počeo da vrištim, da preturam po kupatilu sve pred sobom ... a onda sam slučajno pogledao kroz prozor i skontao mjesečinu! Mislim da nije bilo srećnijeg čovjeka od mene u tom trenutku.
24197
173
52
share
odobravam
osuđujem

#571589
13 Feb 14
Moj dečko na poslu radi u radnom odijelu, bude oznojen, prljav.. Znala sam šta radi, ali ga nikad nisam vidjela u odjelu. Jednom je radio u ulici kroz koju ja prolazim na posao i sreli smo se. Kako sam prilazila, vidjela sam da mu je strašno neugodno i kolege su ga zezale kako je sav nikakav i da sam ja predobra za njega. Iznervirali su me strašno. Ja sam mu prišla i onako sređena jako ga zagrlila i poljubila i rekla im da je on meni u svakom trenutku savršen.
24177
128
109
share
odobravam
osuđujem

#87347
01 Jul 13
Umesto ''Opraštam ti Zlatiborske zore'',moj dečko je čuo: ''Opraštam ti slatki morski stvore''. To sam ispričala drugaricama, i od tad, kad god izadjemo negde, iz sveg glasa pevamo: ''Opraštam ti SLATKI MORSKI STVORE''.
24096
1160
1125
share
odobravam
osuđujem

#1053673
28 Sep 14
Vaspitaciča sam. Kod mene u grupu išao je dečak iz Zvečanske. Na dan njegovog rođendana, sa decom i koleginicama, organizovali smo mu proslavu u vrtiću. Jedna koleginica je svirala na klaviru, a deca iz celog vrtića pevala "danas nam je divan dan" ...on je bio toliko uzbuđen i zbunjen da me je sve vreme stiskao rukama oko vrata i nogama oko struka a obraz je zalepio uz moj da ne bi gledao u decu. Imao je osmeh od uva do uva. Ne znam kako sam preživela....A onda, na moje pitanje "šta želiš da ti kupim za rođendan" (iako to inače nije praksa da vaspitači rade, ovo je ipak malo dugačija priča) on je odgovorio "žvaku"!! Ne dve , ne šest....jednu jedinu žvaku! Samo su mi kroz glavu prošle slike dece koja lome svoje igračke od par hiljada dinara....i ne žele ih jer su stare....e tad nisam izdržala više, i plakala sam kao nikad u životu.
23936
110
138
share
odobravam
osuđujem

#273091
12 Oct 13
U osnovnoj školi je sa mnom u razred išla siromašna devojčica...Deca kao deca, uglavnom su je izbegavala i zbijala šale na njen račun. Ja sam bila jedna od retkih koja se s njom družila i pamtim je kao izrazito dobru dušu koja je, i ono malo što je imala, uvek delila sa drugima i uvek bila spremna da pomogne. U sećanju mi je ostalo da su joj stvari uvek čudno mirisale...da bih posle puno godina shvatila da su mirisale na detrdžent za sudove kojima je njena majka usled tog siromaštva nastojala da je drži čistom. Nakon nekoliko godina ona se odselila u drugi grad...izgubila sam svaki kontakt sa njom, iako sam se često pitala gde je i šta radi. Pre određenog vremena stigla mi je poruka na fb...od nje... U životu se nisam više i iskrenije obradovala kada sam joj pogledala slike...danas je srećno udata, zaposlena, živi u inostranstvu, i nije izgubila ni delić one dobrote kojom je plenila pre 20 godina...porukom mi je ulepšala ne dan, nego ceo život!
23841
110
43
share
odobravam
osuđujem

#193192
05 Sep 13
Muško sam i sto se tiče obrva čupam one između da ne bih imao jednu obrvu, i mislim da je to ok.
23838
422
73
share
odobravam
osuđujem

#203819
10 Sep 13
Čvrsto sam uvjerena da Kinezi kod kuće jedu viljuškom, a da sa onim štapićima, za*ebavaju ostatak svijeta.
23487
291
42
share
odobravam
osuđujem

#1633614
14 Sep 15
Moja sadašnja žena i ja imamo petoro djece. Ja imam dvije djevojčice iz prvog braka, ona isto, i imamo zajedničkog sina. Ja radim oko 14 sati dnevno da bih uspio sve nas da prehranim i obezbijedim im sve što treba. Moja žena je doktor nauka, ona se brine o djeci i o kući. Sinoć sam, poslije 16 sati rada, došao kući. Sva djeca su spavala, okupana, sita i čista. Roba je bila ispeglana djevojčicama za školu i za vrtić, užine spremne, knjige spremne, večera spremna. Kuća kao muzej, sudi oprani, čisto, mirisno, roba oprana, usisano. Uz to, skuvala je ručak i odnijela mojim starim roditeljima. Sačekala me kući, sa večerom, uredna i mirisna i nasmijana. Ja sam počeo da plačem, jer mislim da joj smeta, da joj je stresno, da ne treba da bude toliko vezana svim tim obavezama, a ja se osjećam nemoćno. Plakao sam jer ne mogu više vremena da provedem sa svima njima. Ona me zagrlila i TJEŠILA, kako ona ne bi to mijenjala ni za šta. Ja riječima ne mogu da opišem koliko ja samo nju volim!!!
23452
212
229
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva