Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2509400
11 Dec 18
Nekad izađem u grad sama. Kad nemam živaca da se preganjam ko bi u klub, ko u kafanu, ko čeka da ga još petoro ljudi moli... Ili kad mi prosto u neko doba padne na pamet da bih izašla i malo plesala u gužvi, spremim se i odem. Odmorim malo mozak, posle lagano kući i to je to. S obzirom na to da ne pijem, nemam nikakvih problema ni peške da se vratim ako je lepo vreme. U svakom slučaju, svima koji su razmišljali da ovo nekad probaju, slobodno. :D
2058
67
31
share
odobravam
osuđujem

#2509523
11 Dec 18
Odemo muž i ja da kupimo biljku za stan. Od svih koje su bile izložene on je insistirao da uzmemo Bonsai. Donesemo je kući, postavimo na mjesto, i počnemo da čitamo uputstvo za održavanje. Sve u svemu, mogli smo uzeti i psa za kućnog ljubimca. Došlo bi nas na isto, osim što biljku ne moramo šetati.
2545
61
18
share
odobravam
osuđujem

#2509502
11 Dec 18
Drugarica otišla da radi u bolnici u Abu dabi. Komšiluk krenuo da priča da je momak arapin zatvorio u podrum i da ne može nikome da se javi. Istina je da su viber i društvene mreže blokirane tamo od strane države.
2446
79
77
share
odobravam
osuđujem

#2509406
11 Dec 18
I tako jedno vreme nisam mogao da je izbacim iz glave ni na 5 minuta, pa sam odlučio da svakog dana odvojim pola sata razmišljajući o njoj, kako ne bih izgubio zdrav razum. Kao kada odvojite svakog dana pola sata na gledanje neke serije, čitanje neke knjige, tako sam ja odvojio za nju. Posle nekog vremena smanjio sam na 15 minuta, jer mi je ostalih 15 i dalje visila u mislima tokom dana. Zatim na 10. Potom i na 5. I znate šta? Nije vredelo. Bila je to naizgled najbolja taktika za zaboravljanje nekoga, međutim ona se i dalje smucala po glavi tokom dana ne želeći da ode. Kako zaboraviti nekoga, koga ne želite da zaboravite? Nekoga, za koga znate da vam je srodna duša, nekoga, ko je sve ono što tražite od žene u životu i više od toga, sa kime vidite sebe srećnim, kada znate da ste vi, jednostavno savršeni jedno za drugo. Ima li išta gore od toga, kad nešto ne želite, a morate..
1618
156
75
share
odobravam
osuđujem

#2509440
11 Dec 18
Pre možda mesec dana, drugar slupao automobil (njemu ništa). I naravno da sam ga zajebavao zbog toga, kako je loš vozač, kako baš pod autobus da podleti itd itd. I upravo mi je život vratio istom merom, pre dva sata sam vadio svoj automobil iz kanala nakon prebrzog ulaska u krivinu....toliko o tome.
1587
174
31
share
odobravam
osuđujem

#2509447
11 Dec 18
Nema lepšeg osećaja od onog kada legneš pored svoje voljene osobe, zagrlite se, srca kucaju kao jedno, blagi osmesi na licu i lagano tonete u san, znajući da vas neko voli kao što i vi volite njega. :)
3655
116
78
share
odobravam
osuđujem

#2509362
11 Dec 18
Ne razumijem stvarno kako neko može voljeti snijeg, zimu.. Kakve zimske radosti Boga vam, najljepši su mi praznici bili one godine kad snijega nije bilo. Šta vam to odgovara, snijeg za vrat, ledenice, led, vrat polomit, čistit snijeg na ulazu, zatrpana auta, crven nos, hladnoća, mokre noge.. Daj Boga vam, ne glumite.
2019
3066
161
share
odobravam
osuđujem

#2509438
11 Dec 18
Imam tog jednog druga koji jedini uspe da nas sve u društvu nasmeje do suza čak i kad nam nije do smeha, jedinog sa kojim osmeh ne silazi sa lica. Život ga nije ni malo mazio. Ostao bez oca sa 3 godine, bio na korak od reprezentacije ali nije uspeo jer mu je neko blizak bio jako bolestan i 2 godine proveo uz tu osobu spavajući 3 sata dnevno. Ipak uspeo da upiše fakultet i kupi auto sa 19 godina radeći najteže poslove. Kad sednemo na piće uvek krišom pogleda šta je najjeftinije i to uvek uzima. Nikad se ne žali i uvek kad treba pomaže i da se cepaju drva i bilo šta drugo. Sad 2 godine kasnije ima zaliske i izgleda dosta starije. Pre neki dan sedimo i pričamo i samo odjednom mu vidim suze na licu. Pogodilo ga je to što su ga zezali što nema devojku ali je sa smehom podneo sve. I onda ja pogledam sebe i kažem da mi nešto fali... volim ga mnogo.
6120
67
44
share
odobravam
osuđujem

#2509436
11 Dec 18
Fale mi njezine poruke za dobro jutro i laku noć, fali mi njezin smisao za humor, fale mi naše vožnje autom u večernjim satima, fali mi način na koji prevrne očima kada ju naživciram, fale mi odlasci u kino i jedva čekanje da završi film jer gorim od želje da ju poljubim, fali mi njezin glas, fali mi kada se svažamo radi gluposti, fali mi kada se zajedno napijemo, fali mi svih njezinih 160 cm u visinu i svih njezinih 52 kg težine, fale mi njezine oči i osmijeh, fale mi naši razgovori, fale mi poljupci, fale mi dodiri, fali mi ona. Nisam znao da će faliti, a sada fali. Nikad neće saznati, a meni će i dalje faliti.
1814
215
68
share
odobravam
osuđujem

#2509676
11 Dec 18
Radim u maloj firmi i kroz moj ured se prolazi do garderobe. Jedna mlađa kolegica je malo kasnila na posao pa je u žurbi uletila u garderobu, ostavila vrata otvorena i krenula se presvlačiti u radnu odjeću. Kad je ostala samo u gaćicama i grudnjaku, shvatila je da je vidim. Meni je vidno bilo neugodno jer me "uhvatila" da je gledam. Nasmiješila se i rekla: "Ah, da smo na plaži vidio bi puno više nego sad. Tamo ionako nosim trodjelni bade-kostim.” Zbunila me pa sam pitao kakav je to. Ona se samo nastavila oblačiti do kraja, nasmijala se od uha do uha, namignula i rekla: "Japanke, sunčane naočale i šešir." Ostao sam bez riječi, a ona s golemim osmjehom otišla na posao. Kakav početak dana!
4102
168
55
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva