Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2509834
16h
Izveo psa u šetnju i prilazi mi neka žena sa detetom i pita da li može da pomazi psa. Rekao sam da ne može jer ne voli druge ljude ali ona ona svejedno pruža ruku prema psu i kada je on zarežao počela je vrištati i onda me napala kako sam neodgovoran vlasnik koji vodi zver po ulici....
2070
107
46
share
odobravam
osuđujem

#2510042
17h
Nemam curu već 2 godine. Prije 5 dana sam pitao jednu da odemo na kafu. Pristala je. Bio sam presretan. Pitao sam je u koliko sati i gdje da se nađemo. Još mi nije odgovorila.
1693
86
52
share
odobravam
osuđujem

#2509372
17h
Mnogo me deprimira činjenica da su mi primanja dovoljna samo za preživljavanje.
2031
47
22
share
odobravam
osuđujem

#2509560
17h
Prije 3 godine na jednoj svadbi na moru upoznala sam dečka koji inače živi tamo, a ja sam iz Zagreba. Satima smo pričali, činilo se kao da se znamo cijeli život. Kliknuli smo na prvu, a to mi se nikad nije dogodilo. Kada sam morala nazad za Zagreb, dogovorili smo se da će on doć kroz mjesec dana da se vidimo i bolje upoznamo. Svaki dan smo se čuli. Nakon mjesec dana, u petak, pričali smo na telefon i rekao je da dolazi u ponedjeljak u Zagreb. Bila sam presretna i već sam smislila di ću ga vodit i šta ćemo radit. U subotu se nismo čuli, a u nedjelju mi se javio prijatelj što je isto bio na toj svadbi. Malo smo pričali, a onda mi je rekao da mi mora nešto reć. Dečko s kojim sam jedva čekala da provedem tjedan je poginuo. Samo tako je nestao. Nisam znala šta da mislim. Plakala sam ko kišna godina jer smo u tih par dana što smo se družili stvarno lijepo razgovarali i proveli divno vrijeme. Sad sam u vezi s dečkom kojeg volim ali fali nešto. Uvijek razmišljam šta bi bilo da je živ...
1853
125
22
share
odobravam
osuđujem

#2510009
18h
Krenuli smo u vezu kao jako mladi, imali divan odnos neke dvije godine, prva ljubav, prva veza, prvi seks... I njemu i meni. Nakon dvije godine veze, postao je željan izlazaka, druženja, kafane, postao je hladniji prema meni, na kraju me i ostavio sa rečenicom kako ljubav ipak nije dovoljna. Ja, kao zaljubljena klinka, nadala se i dalje, trpila što me zove jednom mjesečno na seks, pa se opet ne javlja, sve u nadi da ćemo se pomiriti i da će nam biti kao nekad. Trpila, čekala, molila za razgovor o nama, govorila da će me izgubiti na kraju... i tako još tri godine. I zaista, iako nije vjerovao, izgubio me. Prestala sam se javljati, odgovarati na pozive i poruke, a danas, napokon, čak nisam ni otvorila njegovu poruku. Obrisala sam je, bez da sam pročitala sadržaj. Mislim da sam napokon slobodna, napokon imam nove planove, napokon volim sebe i život!
2653
92
35
share
odobravam
osuđujem

#2510389
18h
Bivši mi je skoro poslao video od 7 sekundi, na kome smo polugoli i "igramo se" (ne vidi se da smo baš mi na snimku). Imam dečka i super mi je s njim, ali nekad i po nekoliko puta dnevno pogledam taj video i zamišljam sebe i bivšeg.
329
2188
24
share
odobravam
osuđujem

#2510315
18h
Postoji ta jedna djevojka zbog koje sam pao u težak oblik depresije nakon prekida. Mislio sam da će trajati par dana, al iz tih par dana postade mjesec, iz mjeseci godina. Molio sam se svakog dana da nestane taj osjećaj praznine, da želim da budem bez osjećaja na sve ako treba. I kroz nepune dvije godine tako i bješe. Prošlo je. Međutim sva ta bol je ubila svaki oblik osjećaja u meni. Danas sam ravnodušan.
1245
84
24
share
odobravam
osuđujem

#2509894
19h
Imao sam težak i stresan život. Djetinjstvo takvo da nikad nije bilo sigurno da li ću sutra imati šta da jedem. U školu sam nosio odjeću koju neko preraste pa iz sažaljenja da meni i zbog toga sam svaki dan doživljavao poniženja od drugova. Tako je bilo i kroz pubertet, a onda i na studiju prava. Nekako sam uspio dobiti stipendiju koja će mi pokriti cijeli studij. Maksimalno sam se posvetio fakultetu i obećao sebi da nema sile koja će me spriječiti da uspijem radi gore navedenih stvari. Rezultat toga je završen fakultet u roku, odmah nakon toga i master, pripravnički u tužilaštvu i sada advokatura. Kažu da najbolji ljudi postaju kada prežive takve stvari. A ja, iako sa debelim bankovnim računom, pun ega, osjećaja nadmoćnosti, osjećaja više vrijednosti, bez emocija prema bilo kome. I ne, nije mi žao, drago mi je da sam postao ovakav. Dobar je osjećaj kada te niko ne može povrijediti. Sve sam postigao sam i to mi niko ne može oduzeti.
1706
379
51
share
odobravam
osuđujem

#2510164
19h
Neko ima mačku neko ima psa, a ja imam patka.
2241
40
50
share
odobravam
osuđujem

#2510384
19h
Sviđa mi se je jedna moja mnogo dobra prijateljica, ali se plašim da joj to priznam, jer ako to uradim, ne samo da ću je možda izgubiti, možda će se i naša mala grupa prijatelja raspasti. Zato držim sve u sebi, možda je tako bolje...
990
143
41
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva