Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Najgore je kad vas ni krivog ni dužnog upletu u raspravu romskog bračnog para.
259
36
10
share
odobravam
osuđujem

Od malena volim Boku Kotorsku i volela bih tamo živeti. Mlada sam, nisam doživela nikakve ratove, tako da me to ne zanima. Htela bih se preseliti u Crnu Goru, jako sam zaljubljena u priobalne krajeve. Ne znam kako bih otišla, imam još vremena za razmišljanje, ali hoću definitivno. Mogu samo da zamislim koliko će lepo biti... Selila bih se sama doduše, ali to me ne sprečava... 
249
36
29
share
odobravam
osuđujem

Kad god sam neraspoložena kod kuće obučem jednu šljašteću majicu i stavim svetle naočare za sunce. Uvek mi vrati volju za radom.
291
21
6
share
odobravam
osuđujem

Eksterni menadžer u firmi je dobio 7000 bonus da me mobinguje dok ne dam otkaz.
43
358
16
share
odobravam
osuđujem

Ostavio mi je kad sam se unervozila oko operacije. Umesto da bude tu za mene, njemu je smetalo što sam mu tražila da bude tu uz mene.
313
43
12
share
odobravam
osuđujem

Počela sam da štedim, skoro da mi je to postao hobi!
419
16
14
share
odobravam
osuđujem

Ne bih htjela da ispadnem površna, ali moda uopšte nije pravljena prema ženama. Ideal ženske ljepote se stalno mijenja, a za to su krive same žene (ne isključujem sebe iz toga). Kad pogledam slike iz 2012, a tek one iz 2005. godine pomislim kako smo bile ružno obučene i našminkane. U to vrijeme mi se ta moda baš sviđala. Kad pogledam muškarce nema mnogo razlike. Onda mi neko kaže kako su muškarci ljepši od žena i da su oduvijek lijepi. Nisu oni ljepši, nego je ideal njihove ljepote uvijek isti, praktičan i lak za održavanje.
417
40
57
share
odobravam
osuđujem

Ako sretnete dobru djevojku potrudite se upoznati je bolje prije nego zaključite da joj ne želite dati priliku zbog neuobičajenog ponašanja pred vama ili toga što je ne možete odgonetnuti, nemojte učiniti grešku kao ja. Ne morate je odmah muvati, za početak krenite lagano i prijateljski, ne mičite se skroz. Ja sam se makao od nje, odlučio na totalni ignore da bih je spletom okolnosti nakon par mjeseci počeo bolje upoznavati i od čudne, zbunjene cure počeo vidjeti predivnu osobu s kojom imam puno zajedničkih stvari i koja mi se ne svakim mjesecom, nego svakim danom sve više sviđa. Ne sudite knjigu po koricama, prvo je počnite čitati, pa makar na oko djelovala kao da ima puno stranica do razumijevanja.
281
65
22
share
odobravam
osuđujem

Imam 25 godina, živim u Londonu, završio prestižan univerzitet pa odmah nakon bachelora (3 godine) našao posao u investicionoj banci. 184cm i 85kg, širokih sam shvatanja, marljiv, pažljiv, veran, džentlmen, kulturan, zdrav život, namerno preskačem onu reč dobar jer me podseća na negativne osobine muškaraca koji tu karakteristiku uporno ističu a koje nemam (dakle nisam dosadan, monoton, mutav itd...) skupio sam već 4 godine iskustva na kompetitivnom poslu i zarađujem dobro (200 000 funti poslednja godišnja plata, velike šanse da bude preko milion za 7-10 godina). Moj problem je što ne mogu da nađem devojku. Trenutno zbog virusa i manjka kretanja, a pre toga kao kombinacija malo slobodnog vremena, malo slobodnih devojaka i društvo kod kuće sa kojim sam izgubio kontakt/postao sam stranac tamo. Kod devojke mi je bitan karakter (50%), fizički izgled (25%) i da je doterana i sređena (25%). Radiću za oboje, ona ne mora, može se posvetiti porodici uz pomoć spremačice/dadilje, gde naći devojku?
123
414
99
share
odobravam
osuđujem

#2992469
10h
Želim da se obratim svim osobama koja prolaze kroz nešto loše(koliko god da to traje). Želim da vam kažem da je tako meni bilo godinama i nisam ni sanjala da će odjednom sve to potpuno neočekivano da se promeni i to u svim sferama života. Zato molim vas ne gubite nadu, sigurna sam da i vas čeka isto ovo! Ne moguu da poverujem da sam konačno srećna jer sam živa, presrećnaa!
471
10
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva