Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prisjetimo se moje kolegice koja na kolokviju nije znala odgovorit nijedno pitanje pa je sama sastavila svojih pet pitanja i napisala.
1815
62
18
share
odobravam
osuđujem

#2634331
10h
Jako dobro flertujem. Znam dobro što radim kad razgovaram s muškarcem i već nakon par progovorenih riječi znam na koji ga način mogu privući. Svaki, ali svaki put sam bila u pravu. Mogu skinuti svakog muškarca ako to poželim. No, to nije ono što ja radim. Ja ih samo natjeram da me žele i kada shvatim da je to to, postanu mi dosadni i idem dalje. Nekad igrice traju jednu večer, a nekad malo duže, ako glumi nedostižnog. Ali svaki padne. Svaki.
504
1583
73
share
odobravam
osuđujem

#2634506
10h
Krajnje ljigavim i neogojenim smatram ljude koji, kad pokažem npr. jednu fotografiju na svom telefonu, krenu pregledati ostale i još se bahato raspituju o osobama na njima. Isto mislim o onima koji posude mobilni da telefoniraju, a završe čitajući tuđe poruke.
1150
52
13
share
odobravam
osuđujem

#2634272
10h
Imam problem sa opadanjem kose i to moja drugarica dobro zna, svašta koristim ali mi ne pomaže i baš sam nesigurna zbog toga. Juče smo bili u gradu i sa nama je bilo par ortaka. Nešto smo se šalili i ja sam pričala neke viceve (odmah da napomenem da ništa od toga nije bilo na drugaricin račun). Svi su se smejali i bacali smo fore, odjednom me je moja drugarica prekinula u sred priče i rekla 'Aj ćuti ti ćelava'. Ostala sam u šoku. Mnogo me to povrijedilo. Baš sam razmišljala o tome i čitavu noć nisam ništa rekla što bi je moglo isprovocirati. Ne znam zašto me tako ponizila.
1623
67
54
share
odobravam
osuđujem

#2634276
11h
Imam u dvorištu par vrana koje hranim i mogu sa sigurnošću reći da su pametnije nego ijedan pas kojeg sam imala. Svaki put se oduševim koliko razumiju i kako su domišljate. Prepametne ptice.
1137
74
23
share
odobravam
osuđujem

#2634490
11h
Mrzim kad me mlađe generacije more što se tiče ispita pitanjima kako ovo, ono, šta je tebi bilo na ispitu. ALO BRE SAMI NEŠTO SKONTAJTE!
365
1301
14
share
odobravam
osuđujem

#2634246
11h
Studiram i mi studenti na fejsu imamo grupu u kojoj razmjenjujemo materijal, pomažemo jedni drugima i nekada se šalimo. Posvađala sam se sa jednom koleginicom, cura je luda. Stalno se takmiči sa mnom i jednu profesoricu je na ispitu ubjeđivala da mi ne da desetku jer navodno nisam zaslužila (to valjda profesorka treba da odluči a ne ona). Sjetila sam se da je ta koleginica na facebook grupi napisala neke ružne stvari za tu istu profesoricu. Slikala sam sve te komentare i iskopirala ih na 2 papira. To sam ostavila profesorici na stolu. Niko ne zna da sam to uradila ja pošto sam došla dosta ranije da bi to ostavila. Koleginica sada ima velike probleme zbog stvari koje je tu napisala. Ja se ne kajem.
2064
250
50
share
odobravam
osuđujem

#2634270
12h
Nešto najiritantnije mi je kad legnem da spavam i muva, smrdibuba ili neka druga buba krene da se čuje u sobi.
1307
25
8
share
odobravam
osuđujem

#2634248
12h
Ne razumem zašto ljudi slave rođendane svake godine. Razumem da dete malo slavi jer mu je to zabavno, igra se sa prijateljima, jede slatkiše i dobija poklone. I razumem da osoba slavi velike rođendane kad napuni 18, 30,40,50 itd. Ali da slaviš svake godine rođendan i da to bude neki spektakl...ne kapiram. Moja drugarica slavi rođendan kao Ivkovu slavu. Jedan dan u crkvu, drugi dan kod nje kući, treći dan izlazimo. I znači ja 3 dana svake godine moram da odvojim da dođem kod nje. Dođem samo jednom i ona se naljuti zašto nisam ispoštovala sve dane -.- A ja radim i studiram, jedva imam vremena i za taj jedan dan što dođem kamoli da se posvetim toliko njoj. U mojoj porodici nikad nismo imali tu tradiciju da slavimo rođendane a i nikad ne kupujemo poklone jedni drugima jer imamo sve što je bitno- zdravlje i ispunjen život. A ta drugarica meni nikad se ne seti ni da dođe da mi čestita uživo, nego predveče pošalje poruku i emoji. Neću više da idem na rođendane, svi samo hoće poklone!
856
502
38
share
odobravam
osuđujem

#2634260
12h
Svaki put kad prođem pored policije, bilo u kolima ili peške uvek me preseče u stomaku kao da sam nešto loše uradila.
1165
67
19
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva