Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ukrala i prodala sam zlatne zube od pokojne majke mog dečka.... Od tad mi se priviđa i dolazi mi u snove. Mislim da ću završiti ovu vezu... I otići u pakao...
274
1567
40
share
odobravam
osuđujem

Upravo sam bila svjedok nejverovatnog događaja. Sunce sija, ja sjedim i ručam, prozor otvoren da ulazi toplota. Kad uleti ogromna muha i mislim u sebi: jooj ko će je sad ganjati, bolje bi joj bilo da sama izađe. I vrati se ona, izađe kuda je i ušla. Pametna neka muha.
1881
171
32
share
odobravam
osuđujem

Inače sam u svojoj glavi uvek skoro imala plan dana, ne potpuno organizovan, ali ipak nisam bila u haosu. Sada pišem sve što isplaniram, sve u tačno vreme i nema grešaka. Jeste teško, ali navići ću se, želim potpunu samokontrolu i samodisciplinu i nema gubljenja vremena više. Samo ja upravljam svojom glavom i za sve postoji plan B. Zato ne volim drugima da činim usluge i da gubim vreme na nebitne stvari.
940
223
19
share
odobravam
osuđujem

Ne podnosim da moj dečko ide ponekad na kafu sa drugaricom. Nisam ljubomorna, on nju ne gleda kao žensko, ali jednostavno je ne gotivim i uradiću sve da prekinem to prijateljstvo.
510
2059
46
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra me optužila da namerno treniram da bi ona pored mene izgledala loše jer ima 15 kila viška.. Ok
1722
149
32
share
odobravam
osuđujem

Kako lako u stvari shvatiš ko ti je prijatelj. Dovoljno je udati se/oženiti i dobiti dete. Zašto ljudi misle da ako smo se ostvarili u ulozi roditelja nemamo vremena ni za šta? I zašto misle da ako ćemo se i videti, tema razgovora mora biti beba? Zašto se prestanu i javljati, odgovarati na poruke? Pardon, jave se ako im nešto treba. Pa da se razjasne neke činjenice. Dobiti dete uopšte ne znači “zatvor”. Uvek se i nađe vremena za sve, kao i do tada, imali dete ili ne. Pa stižem sve, oko deteta, oko kuće, dvorišta, pa čak ispoštujem i svakog prijatelja. Naravno, ko želi da se vidi sa mnom, jer sam sada majka, nisam više devojka. To dete ima i ostale članove porodice, ne samo majku i oca. Tako da se za prijatelja uvek nađe vreme. Druga stvar je tema razgovora. Svaka majka je ponosna na svoje dete i srećna zbog svake nove stvari koju beba/dete uradi, voli da se pohvali, ali to ne znači da će 2h pričati o bebi? Pa šta je vama ljudi? Zar se ne izlazi sa prijateljima da se odmori glava od deteta i galame?
1190
145
52
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka, zbog obaveza hoće da se viđamo svaki treći dan, preko dana se ne dopisujemo uopšte. Ovo mi sve tako ne izgleda na vezu, stojimo u mestu samo. Volim je i krivo mi je što je tako a ne mogu da utičem da to bude drugačije.
1014
111
51
share
odobravam
osuđujem

Kad počnem da se viđam s nekim dečkom i kad treba da ''odemo kod njega'', ukoliko mi se ne dopadne miris njegovog stana, posteljine, onaj specifičan miris koji se uvuče u svaku poru nečijeg doma, jednostavno ne mogu dalje. Sutradan izmislim nešto i raskinem.
678
833
29
share
odobravam
osuđujem

Izlazim sa faksa i na putu prema stanici vidim devojku kojoj su ispali papiri i knjiga... priđem i čim sam se sagnuo da joj pomognem ona vikne "NE, imam dečka!" Pogledao sam je kako nikog pre nisam, okrenuo se i otišao.
1885
165
52
share
odobravam
osuđujem

Svaki bivši me mrzi nakon raskida. Nisam nikad bila loša prema njima il' nešto tako, nego sam valjda previše naporna. U početku im je to slatko, a kasnije im je pun k****.
1093
56
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva