Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#2964073
11h
U poslednje vreme sam neodlučan po pitanju osoba koje mi se sviđaju. Čak i dok sam bio s devojkom uvek me je privlačilo nešto drugo. Nikad nisam mogao dugo da budem s devojkom i uvek sa ostajao dugo sam. 
220
87
17
share
odobravam
osuđujem

#2963608
12h
U vezi sam sa devojkom 6 mjeseci. Različiti smo, imamo drugačije poglede na svet, ali nam je u ovom periodu sasvim lepo bilo i mislim da smo oboje srećni. Međutim čim se pojavi neko malo neslaganje ja želim da raskinem, nikada joj to nisam rekao, uvek zadržim to za sebe. Više puta sam hteo raskinuti ali nikada nisam joj rekao, međutim problem je čim pomislim da nisam sa njom ili da će ona mene ostaviti automatski se katastrofalno osećam, dobijem napad panike i ogroman stres. Nismo deca, oboje završavamo fakultete.. Ne znam da li trebamo raskinuti i rešiti to zauvek ili ostati u ovakvom stanju
105
246
15
share
odobravam
osuđujem

#2963799
12h
Mojoj krivicom smo prekinuli pre 3 meseca. Ona već ima novog dečka a ja se raspadam. Tri godine smo bili skupa. Kako dalje molim za pomoć? 
266
71
14
share
odobravam
osuđujem

#2963680
12h
Bivši mi je povisio standarde za fizički izgled koje tražim kod dečkiju. Sad niti ne odgovorim dečkima koji fizički nisu moj tip. Prije bih barem dala priliku da odemo na kavu iako nije skroz moj tip dečka, ali više ne. Ne znam je li to dobro ili loše. 
252
179
34
share
odobravam
osuđujem

#2963895
13h
Budva, juli 2018, skoro 37° Ja sam na plaži ispod suncobrana i dve ležaljke. Ona preplanula od sunca sa dugom kosom i jako lepo izvajanog tela.. Prilazi i pita na Srpskom jeziku dali je slobodna druga ležaljka? Naravno Ja sam na Nemačkom rekao,, Si ist frei,, ona me pogleda i reče da ne razume. Moj smeh i izvinjenje da mogu i na Srpskom.. Dr. i reko svoje ime, a ona izgovori svoje i reče buduća Vaša koleginica.. u julu ove godine diplomira u BG.. jako sam radostan jer ću moći da joj pomognem da dobije posao u CH... čak je i Nemački dobro savladala. Buduća dr. JKm
167
644
44
share
odobravam
osuđujem

#2963974
13h
Ova godina mi je definitvno najgora.. Nije preterano razlog zbog korone i ostalih gluposti, nego što mi je u ovoj godini najviše ljudi u porodici umrlo, moj deda, moja baba, moja prababa, moj 2 deda, i još 2 ljudi.. Uginuo mi je i pas, i morsko prase, a papagaj odleteo.. Želim samo da ova godina bude dobra.. Ukupno nas je 45 (Celaa familija) A uskoro će nas biti 50, naravno ne živimo svi u istoj kući, ali ukupno nas je toliko :) Ujna je trudna i nosi četvorke, i rodila je pre 8mj devojčicu.. Porodica se proširuje, a one koji su otišli nećemo nikad zaboraviti.. Pritom smo nabavili novog papagaja, 2 mačke, 2 zeca morsko prase i 4 psa :) 2021 je mnogo lepša od 2020.. Neka prime svi moje saučešće koji su izgubili člana, život je kratak da bi se bavili problemima, plakali i ostalo.. Glavu gore, nikad dole i idemo dalje. 
404
62
15
share
odobravam
osuđujem

#2963923
13h
Pre 6 godina, u Kragujevcu, bila sam sa prijateljicom u kafiću, izašle smo na par minuta ispred kafića na svež vazduh. Iza mene se stvara dečko sa koferom, izvinjava se, kaže kako sam lepa i pita da mu sutra budem pratilja na svadbi kod najboljeg prijatelja. Nismo se smuvali, ali smo postali divni prijatelji. Celog života me prate čudne situacije i divne ljude upoznajem. Volim to.
730
28
11
share
odobravam
osuđujem

#2963826
14h
Dugovi smo od srednje škole, od prvog dana kad sam je upoznao zaljubio sam se u nju, ali nisam imao hrabrosti da joj to priznam. Prošlo je dosta vremena, nekoliko godina kasnije ja njoj kažem sve šta osećam prema njoj i na moje oduševljenje ona meni kaže da isto to oseća prema meni, i da se plašila da mi to prizna, da me ne izgubi kao prijatelja. Popili smo malo više, i odmah prvo veče smo imali sex, na njenu inicijativu. Ja nikad srećniji, jer devojka u koju sam zaljubljen, želi sve to sa mmom. Sutra dan ona meni kaže da je sinoć pomešala alkohol i lekove i da se ničega ne seća. Ja joj ispričam sve do detalja i ona mene okrivi da sam je iskoristio, i da ne želi više da čuje za mene. Prošlo je godinu dana, nisam je video od tada, tražio sam je, zvao, ali uzalud, ja za nju jednostavno ne postojim. Svaki dan mislim na nju, i svaki dan molim Boga da je sretnem negde. Sve bih na svetu dao da mogu bar još jednom da je zagrlim i poljubim... 
339
88
35
share
odobravam
osuđujem

#2963972
14h
Da li vam nekada dođe da se zahvalite što ste živi. Stojite i samo pomislite živ sam dišem, sve oko mene je mračno i sivo ali sam živ. 
774
28
24
share
odobravam
osuđujem

#2964019
14h
Imam neobična osećanja prema jednoj devojci. Nekad mi se čini kao da je više od prijateljstva, a nekad da je volim kao sestru. Kad mi priča o drugim momcima ponekad sam ljubomoran. Takođe i sa njene strane je isto, nekad izgledamo kao zaljubljeni golupčići, a nekad kao brat i sestra. Ne znam šta da radim, znam da je volim, ali ni ja nisam siguran u kom smislu... 
414
29
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva