Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ništa me ne nervira više nego kad mi neko nakon što mu ispričam moje probleme kaže: Ma biće to dobro ili ne nerviraj se. Vau, svi moji problemi i moja nervoza su magično nestali.
660
116
29
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala, i kad bi me neko iznervirao, uzela bi moju balavu cuclu i stavila mu u usta...
290
316
2
share
odobravam
osuđujem

Devojka ne želi da se ljubi sa mnom jer grickam nokte. Razmišljam da raskinem.
139
754
21
share
odobravam
osuđujem

Još kao mala sam pratila serije/filmove, evo i dan danas se pitam kako kada naiđe neka tužna scena mogu onako da se isplaču.
457
33
13
share
odobravam
osuđujem

Baš me zanima kakvi su ljudi koji napišu ovde lepa sam, pametna, zgodna, duhovita ambiciozna itd.
795
45
35
share
odobravam
osuđujem

Probudila sam se sa jastukom na glavi, a na jastuku je ležala moja mačka. Ako ovo nije bio pokušaj ubistva ja ne znam...
1087
34
18
share
odobravam
osuđujem

Mislim da je blagoslov nemati mnogo novca. Ne znam nijednu bogatu osobu koja nije postala alava, nezasita parama, čak donekle nesrećna, koja nije nesvesno počela da procenjuje ljude po novcu, i da istovremeno više nema saosećaj za ljude koji su u nemaštini... Pričaju priče da novac ne menja ništa, jednostavno ne vide sebe.
332
580
38
share
odobravam
osuđujem

Moram priznati da sam mutav da shvatim da li djevojka želi nešto sa mnom ili ne. Jednostavno mi to moraš reći ili nema od toga ništa. To čitanje misli ne ide.
715
43
58
share
odobravam
osuđujem

Već preko tri meseca radim iz home officea zbog korone. Da budem iskren, ne radim ništa. Samo jedem, spavam i izlazim, ali ipak primam platu. Bukvalno sam zaboravio kako se radi. Bojim se da, ako se budem vratio na radno mesto, ću dobiti otkaz.
652
94
8
share
odobravam
osuđujem

#2906605
10h
Šest meseci sam čekao da izađem na piće sa bivšom devojkom, kada je konačno do toga došlo, još mesec dana smo svaki dan ostajali do kasno u noć šetajući Beogradom, i konačno smo se smuvali 11.09. Ja sam ostavio ceo život i svu svoju porodicu, pa čak i obaveze u provinciji, da bih bio blizu nje i i viđao se sa njom, inače studiram i radim, često sam se osećao usamljeno, ali opet bih sve isto, samo da nju gledam pored sebe, svađali smo se na kraju dosta, nijednom ružnu reč joj nisam rekao, samo sam hteo da mi da barem 2% sebe, međutim kada navikneš ljude na takav tretman, samo za to i znaju, posle određenog vremena smo raskinuli, nikada nisam prestao da je volim, nikada nisam posle nje mogao da budem u vezi, jer nijedna nije ona, nije da nisam pokušao, pamet kaže jedno, srce drugo. Ona sada ima momka već godinu i nešto, i na slikama deluje srećna, a ja i dalje sanjam o njoj i nama, i čekam da vreme izbriše sve i nastavim život dalje jer ona se nije trudila nikada da budemo zajedno.
172
577
31
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva