Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ljudi ja sam počeo da se smejem na sahranama a nemam pojma zbog čega ... samo od jednom dobijem napad smeha a inače imam veoma zarazan smeh i desilo mi se jednom da sam na sahrani nasmejao sve 😐😂
735
273
31
share
odobravam
osuđujem

Na prepunoj plaži uočim jednu zgodnu devojku u toplesu. Dobijem instant erekciju toliko jaku da sam tog trenutka mogao da bušim rupe za naftu. Kako mi ''alat'' nije baš mali nisam imao šanse da izađem iz vode, a da se ne primeti ma kako da ga premeštao i nameštao. Pokušavao sam da mislim na neke grozne stvari, ali bez uspeha i na kraju rešim da brzo istrčim iz vode i samo se bacim na peškir. Kako ja istrčim iz vode tako mi se šorc povuče jer je mokar i težak i ogoli mi i ''ponos'' i sevne bulja pa slika sve redom. Prvi red na plaži padne u trans od smeha, a ja crven kao rak što od sunca što od stida gledam da se što pre pokupim i pobegnem. U onoj žurbi dva puta mi ispadne peškir, vetar mi oduva majicu... Zadnjih nekoliko dana letovanja sam samo izlazio uveče.
1208
78
52
share
odobravam
osuđujem

Volim ljude koje kada ja slučajno zakačim oni se izvine. Onda se i ja izvinim sa osmehom od uva do uva.
1122
32
11
share
odobravam
osuđujem

Mene su za maskenbal čitavu umotali u toalet papir, i tako sam išla kroz grad hahaha kad se samo setim... 🙈
846
31
12
share
odobravam
osuđujem

Momak s kojim sam bila 2 ipo godine je posle kraćeg raskida našao novu devojku. Sve bi to bilo okej da on i dalje ne živi u mom stanu, jer sam mu omogućila još 2 meseca boravka zbog ispitnog roka, i da mi je sve odmah priznao. Ironija je što je njega udarilo na ego jer sam otišla u međuvremenu na svadbu na kojoj sam se "ludo provodila" i nisam mu poslala ni poruku, a on par dana pre toga reč nije progovorio sa mnom. I onda kažu možeš nekome da verujes. Ja sam želela da ispadnem korektna i ne ubrzavam ga oko selidbe, da bi on našao drugu i još me ubeđivao kako se između nas ništa nije promenilo, sve je okej, i dalje me voli, a ja se kao debil primila na to i ponadala pomirenju. Bravo Nemanja, uspeo si u životu, hvala najlepše!
932
79
30
share
odobravam
osuđujem

Najviše mi smeta moj glas. Ne prati moj karakter i to me izluđuje. Mnogo sam ozbiljan po prirodi, ali glas komičara mi uvijek srozava ugled. Ne znam da li postoji mogućnost da se to promjeni, ali to je moja kočnica u prilaženju djevojkama. Znači nemam problem prići, ali čim se sjetim kako zvučim odustanem.
728
68
28
share
odobravam
osuđujem

Glava mi puca, muž ode po tabletu i muž popije tu tabletu :) toliko sam se tome smijala da me je prošla glavobolja.
1234
43
16
share
odobravam
osuđujem

Ja sam onaj lik iz Hrvatske koji je na pitanje voditelja "Šta slušaš?", rekao "Draganu Mirković i tursku muziku". Ne, nije me blam. 😀
1077
62
30
share
odobravam
osuđujem

Ne umem da učim. Jednostavno sedim i čitam i ništa mi ne ulazi u glavu. Posle mnogo vremena i čitanja nešto nekako (ne znam ni sama kako) zapamtim. Možda fakultet i nije za svakoga, a sa druge strane ne mogu da prihvatim da bi ja bila neko ko ima samo srednju školu pa se ipak trudim nekako. Pojma nemam šta me snašlo, samo znam da imam užasne glavobolje od ove tenzije i nervoze pred prijemni ispit.
885
47
19
share
odobravam
osuđujem

Volela sam svog dečka nenormalno. Ali neće mene niko zaje*avati !
2051
48
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva