Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2844273
10h
Punim 29 godina i još uvek sam sama. Svakim danom počinjem da se osećam sve manje vrednom zbog toga. Svi oko mene imaju nekoga i ja sam srećna zbog njih, ali ne mogu a da se ne zapitam, šta to nije u redu sa mnom, preispitujem se svaki dan. Radim pošten posao, živim sama, putujem, družim se, komunikativna sam, nasmejana. Prilaze mi momci i prihvatam pozive, pokušavam, ali ne vredi. Mesec-dva i to je to. Veza prosto ne može da mi potraje. A ljudi, ja bih sve na svetu dala da imam kome doći u stan, u zagrljaj. Toliko ljubavi u meni, a nemam koga da volim. Šta nije u redu sa mnom?!
1146
60
38
share
odobravam
osuđujem

#2844532
10h
Veterinar sam na selu. Jutros sam sanjao da je krava otelila tri jagnjeta, živa naravno. Mislim da je vreme za neki odmor, dok ne budem sanjao da jagnje oteli kravu.  
1319
34
5
share
odobravam
osuđujem

#2844300
10h
Slala sam svoje gole slike momku. Nikad to prije nisam radila, nit ikad išta imala s momkom. Nagovarao me je na to dugo vremena... Kasnije kad smo se posvadali te moje slike je podjelio s drugarom, a ovaj je naravno pokazivao drugima... I dosta momaka iz mog mjesta je to vidilo, nekoliko čak i ima. Bila sam naivna razumijem, ali bojim se da se za to neće zaboraviti, jer ljudi o meni nikad ništa nisu loše čuli. Stvarno nisam takva djevojka, ali ispala sam glupa znam to. Svaku noć plačem, i voljela bi vratiti vrijeme nazad. Ne želim da se o meni loše govori, kako da imadnem normalnog, dobrog dečka ako čuje takve gluposti o meni... Te ako se to još više proširi.
900
245
64
share
odobravam
osuđujem

#2844240
11h
Između mene i mog muža je 18 godina razlike. Upoznali smo se kada sam ja imala 20 i tada je on za mene bio oličenje ozbiljnog, ostvarenog i zrelog muškarca. Sada, kada imam 43, shvatam šta su mislili svi oni koji su govorili da će ta razlika biti sve veći problem kako budemo bili stariji. Ja se dalje osećam mlado, želim da živim, da izlazim s njim, da putujemo sada kada su nam deca odrasla, da vodimo ljubav, odemo negde na ručak, večeru. A on se ponaša kao pravi penzioner. Samo bi ležao i gledao tv, mrzi ga da izađe iz kuće, kaže to je gubljenje vremena, nema više snage ni volje za seksom, samo kuka kako je umoran, kako ga boli ovo, boli ga ono. Kad vidim kako su kolege mojih godina pune života, kako uživaju sa svojim ženama i moje koleginice sa muževima koji su naše godište, bude mi baš krivo. Koliko sam kao mlada izbegavala svoje vršnjake i tražile starije, tako bi mi dobro sada došao neki mojih godina.  
946
200
52
share
odobravam
osuđujem

#2844167
11h
Prije 20 godina sam se kratko spetljala s najboljim prijateljem. Raskinuli smo i od tada ne razgovaramo niti se vidimo. Našu ljubavnu vezu sam davno zaboravila, ali mi to prijateljstvo nedostaje svaki dan. Nadam se da mu je život dobar i da ja njemu ne nedostajem. 
991
69
9
share
odobravam
osuđujem

#2844327
11h
Kad sam bila mala, mislila sam da se na traumatologiji liječe traume. 
1016
37
25
share
odobravam
osuđujem

#2844149
12h
Prvi put sam imala jak strah kada sam došla na polaganje za vozačku. Nekako, kao da sam se izgubila načisto, kao da nisam bila ja. Nisam se ni potrudila da razmišljam pozitivno, da se smirim. Kada sam krenula, nisam ni ubacila u prvu, ma strašno još na početku. 21-og polažem ponovo. Nisam 2, do 3 meseca sela u auto, ali sam radila na sebi, jer inače već godinu dana se bavim radom na sebi. Pozitivno razmišljanje i vera u Boga će mi pomoći da sada rasturim. Sve se dešava sa razlogom. Ono mi je bila lekcija da ne stresiram sebe i da imam veru u Boga, jer sam ja pričala još tada proćiću ali nisam verovala, to mi je okaz što sam se stresirala. Nije jaka stvar, ali želim što pre da se rešim toga, zato sam tako i reagovala. Što je najžećse, svesna sam da znam da vozim i zadnji čas pre prvog polaganja sam prošla bez greški, zato sebi ne dozvoljavam gluposti više.  
656
257
25
share
odobravam
osuđujem

#2844348
12h
Bio sam sa djevojkom u izlasku, hodali smo nekoliko mjeseci i kako smo i ja i ona popili kaže ona stani moram da piškim. Otišla je ispod tobogana obavila šta je trebala i vratila se. Otpratio sam je kući a kad sam se vraćao(kuća joj je 5 minuta od parka) učinilo mi se da vidim nešto ispod tobogana. Približio sam se i vidio da je govno, a onda sam ju ostavio.
388
1693
74
share
odobravam
osuđujem

#2844351
12h
Zaljubljen sam u jednu devojku već duže vreme. Prosto je toliko volim, ali u nekim trenutcima stvarno ne mogu da izdržim. Kupim joj po nekad nešto, čisto da bi ona provalila da mi se sviđa, međutim ništa od toga... Takođe veliki problem predstavlja moja ljubomora, jer je ona stalno sa nekim drugim likom. Prosto nemam mu*a da joj kažem i to je to...
404
605
22
share
odobravam
osuđujem

#2844436
13h
Nemojte da sumnjičavost i prethodna loša iskustva iz vašeg života otjeraju osobu kojoj je iskreno stalo do vas, samo zato što ste prethodno bili u vezama sa idiotima.
1120
48
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva