Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ja sam ona osoba koja je uvek tu za sve. Koja nikad prijatelje nije ostavila na cedilu. Ali mene oni jesu. Mnogo puta. Bila sam glupa dugo vremena. Shvatila sam da nemam nikog. Jer svi oni mene vole ali svi imaju neke druge ljude sa kojima me zamenjuju u svemu. Tome je došao kraj. Šutnuću iz svog života sve one koji su me dugo vremena zavlačili i koristili.
2233
41
10
share
odobravam
osuđujem

Dešava mi se da od sreće i uzbuđenja zaboravim šta se zaista desilo.
1752
26
8
share
odobravam
osuđujem

Raskinula sam sa jednim dečkom vezu koja nije nešto mnogo ni trajala. Posle te veze nisam više bila ni sa kime, imala sam neke probleme pa mi veza baš i nije bila prioritet. U zadnje vreme stalno sanjam tog bivšeg dečka. Ne znam šta je sa mnom, stalno sanjam da na neki način želim da sam sa njim ponovo u vezi.
1186
55
16
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam sa najdivnijim dečkom na svijetu, govorim mu da ga volim, ali ja sam zapravo zaljubljena u drugog i to u dečka kojem sam prije godinu dana bila kombinacija za jednu noć, koji me uopće ne poznaje. Ne znam kako da se izvučem iz ove situacije.
438
1871
30
share
odobravam
osuđujem

Svoju djecu nisam učila da se ulizuju, laktaju i umiljavaju šefovima! Možda zbog toga i ne mogu ostati dugo na jednom poslu. Nije mi krivo zbog tog jer znam da su pošteni i dobri ljudi, a znam da će neko jednom prave vrijednosti prepoznati.
1892
86
20
share
odobravam
osuđujem

#2153723
10h
Nakon teške duge veze,upoznala sam divnog dečka u kog sam se odmah zaljubila. Počeli smo da se zabavljamo nedelju dana posle mog raskida. Prelep je, divno se ophodi prema meni, a seks je fenomenalan. Zajedno smo oko 2 meseca. Zaljubila sam se kao nikad u životu, i stvarno uživam, ali sinoć smo se posvađali oko neke gluposti, i počeli smo da razmatramo dublje našu vezu. On želi da se venčamo i živimo zajedno, za nekih godinu dana, i pošto ja to još uvek ne želim dovodi u pitanje budućnost ove veze. Jednostavno mi treba više vremena da upoznam nekog, i da ostvarim neke svoje ciljeve, a plašim se da će da me ostavi zbog toga. Osećam se glupo zbog tog straha od ostavljanja, ali istina je da sam nenormalno zaljubljena.
1135
276
46
share
odobravam
osuđujem

#2153899
10h
Nekad tako u priči sa prijateljima kažem kako nisam baš zainteresovana da jednog dana postanem roditelj i uglavnom se čude i to im nekako ne ulazi u glavu ali nemamo svi ista shvatanja. Ja samo ne želim da jednog dana dođem u situaciju da budem ona vrsta roditelja kakvi su bili moji. Razvedeni, delom zainteresovani za brata i mene a delom nas ocrnjivali koliko su mogli, vređali i povređivali (i to otvoreno) i prosto nikada nisam imala tu neku dobru figuru roditelja na koji bi ja trebalo da se ugledam i ponašam jednog dana. Jednostavno, ne želim jednog dana da budem roditelj koji će svakodnevno da povređuje svoje dete.
1277
61
31
share
odobravam
osuđujem

#2153751
10h
Nervira me kad neko kaže "Jao, kako ti je lep parfem" i krene da me miriše. Onako, nabije se na 10 cm od mene. Ja se odmaknem, i obično usledi čudna faca. Ko ne zna šta je, neka prouči koncept ličnog prostora.
1530
296
17
share
odobravam
osuđujem

#2153058
11h
Iz Niša sam i ne znam nijednu osobu koja priča onako po dijalektu, kao što misle ljudi sa severa da se ovde govori.
1593
94
80
share
odobravam
osuđujem

#2153454
11h
Moj drug(40) oženio devojku(32) koja ima dete iz prvog braka(6) i doveo ih kod sebe u inostranstvo. Posle godinu ipo dana zajedničkog života nju i dete po sudskoj poternici izruče natrag jer ona nije obavestila bivšeg muža o preseljenju deteta a bivši je imao pravo da viđa dete jednom sedmično. Za to vreme dok su živeli zajedno moj drug nije smeo da pisne ni da izađe iz stana osim na posao. Nisam mogao da ga prepoznam. Kuća poso -Poso kuća. Njen otac i majka su za tih godinu ipo dana dolazili tri puta i bili po dva meseca u jednosobnom stanu. A ona se nervirala zbog poternice i jela, jela, gojila se. Epilog: Ona čeka da sud odluči kada će moći da joj se vrati pasoš, zove ga po 5 puta dnevno histeriše pravi mu ljubomorne scene gde je bio šta radi... a mladoženja se čudi svojoj gluposti šta je napravio i kako da se izvadi. Oboje su pojeli ***** Samo ne znam ko je veće. On što je mislio da se sredi ili ona što je mislila da on ima pare!!!
1376
116
35
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva