Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jedan minut ćutanja za sve nas koji se okružimo grickalicama kad sednemo da gledamo TV i onda moramo da pojačamo ton jer ništa ne čujemo od sopstvenog krckanja i žvakanja.
2040
93
7
share
odobravam
osuđujem

Ćale mi je u mobilnom upisan kao Otac Tvoritelj Majka kao Gde si Mlađi burazer kao Drugi gong (ne pitajte zašto) Starija sestra kao Apokalipsa Mlađa sestra kao Apokalipsa 2.0 Devojka kao Waifu Ja nisam normalan.
1304
258
32
share
odobravam
osuđujem

Oženio sam Belmu a volim Selmu .!!!!!!
285
1827
8
share
odobravam
osuđujem

Rođena majka me iskorišćava. Za poslednjih mesec dana izvukla je da joj kupim prsten veliki srebrni, dva max faktor karmina, max faktor puder, kremu i mleko za lice, naocare za vid, rolku tuniku, i nekih suplemenata u vrednosti oko 100eu(siberian helth) i jos neke stvari za kuću. Koristi moje parfeme nosi moju garderobu. Malopre kad sam joj kupila i donela šampon za nju (da ne bi trošila moj collistar) uvredila se i rekla ja sam tebi kupovala šampone do 20te godine. A za sestru koja studira mi je iskukala 23000 din. Obe uzimaju moju garderobu kao da je njihova. Pri tom sam samohrana majka a ona ima 64 godine.
354
1224
41
share
odobravam
osuđujem

Volim sećanje na svoje detinjstvo, sunčani dani, tatino nasmejano lice i mamin topao zagrljaj. I dan danas volim da sam njihova maza i beskrajno sam im zahvalna na takvom detinjstvu!❤❤❤
1838
33
2
share
odobravam
osuđujem

U novčaniku imam više tableta za bolove i papira nego novca...
1771
49
13
share
odobravam
osuđujem

Bivša najbolja drugarica moje ćerke, devojka kojoj je moja ćerkla ukrala dečka nakon 12 godina prijateljstva. Prošlo je 6 godina kako ne pričaju, a ta devojka je donirala bubreg mojoj ćerki. Ne znam kako je saznala za lupus i što hitnije moguću transplantaciju, ali eto. Obavila je sva testiranja, ispalo da se tipovi podudaraju, obavljeno je sve i sve je prošlo kako treba. Ona me je zamolila da ne pričam svojoj ćerki ko je bio donator, a ja nisam sigurna da li treba tako postupiti. Osećaću se loše ako pogazim svoju reč, ali osećaću se loše i ako ne kažem ćerki ko joj je spasio život.
1984
72
27
share
odobravam
osuđujem

U svojoj glavi živim drugi život. Legnem, opustim se i razmišljam, potpuno se udubim u tu priču. Osudite slobodno, ali meni je lepo da bar u mašti mogu da pobegnem od ružne svakodnevnice.
2195
45
21
share
odobravam
osuđujem

Nikola, zlatni, idealizovani Nikola... Nisam skidala pogled sa tebe čitave 4 godine provedene u toj gimnaziji, a ti ni priliku da pružiš. Kao hipnotisana bih zurila u tebe, a ti mi bezobrazno uzvraćao i davao prostor za nadu. Prošlo je otad 4 godine i više, nisam te videla više od godinu dana, daleko si, al i dalje pomislim nekad na tebe, kako si, da li ti treba nešto, iako nikad ništa imali nismo. Prokleta platonska ljubav izgleda nema kraja.
1154
270
36
share
odobravam
osuđujem

Ne zovemo nikog na venčanje jer smo shvatili da je to veliko opterećenje i nama i ljudima koji dolaze i našoj porodici. Prosto deluje da su bitniji i restoran i poklon i odeća i muzika, od same činjenice da sam našla osobu pored koje ću da provedem ostatak života. I baš nas briga za ceo svet i njihova mišljenja. Ne želim ni pare ni poklone ni veliku balsku haljinu- želim samo njega!
2453
94
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva