Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sedi u autobusu jedan deda pored mene, drži tablet u ruci i čita novine preko interneta. I odjednom onako sočno poliže prst i preko ekrana nastavi da lista, zaboravivši da novine nisu u štampanoj formi :)
791
33
14
share
odobravam
osuđujem

Danas je mojoj drugarici iz razreda izašao verenik iz zatvora, takva ludnica u školi, svi smo srećni :""D (srednja škola je u pitanju)
268
1080
92
share
odobravam
osuđujem

Sa 34 godine sam saznao da me žena vara, vidim da joj se živi sa mnom i varanje joj je stvar pohlepe, ja je volim, zadovoljavam kako sexom tako i svime materijalnim i duhovnim što nam treba za normalan život, poklanjam joj vrijeme, ljubav, novac izlaske, putovanja, ima slobodu mišljenja i svega što moderna žena treba da ima. Uspješan sam poslovan čovjek, arhitekta i mogu da nam priuštim dostojanstven, da ne kažem luksuzan život. Ona zna da krije vješto, a ja se trudim da ne primjećujem, jer sam našao curu 13 mlađu od mene, koja zna o čemu se radi, i spremna je da se vjenča sa mnom odmah kad šutnem ženu.Tajno sređujem pravne stvari oko imovine, jer hoću da je šokiram tako kad na vrata dovedem novu ženu, a nju bez ičega šutnem na ulicu. Uz argumente naravno. Mislim da je trebala samo da kaže da joj se ne živi sa mnom, da se rastanemo kao ljudi, podijelimo imovinu i svako svojim putem, ovako će samo zbog prevare ostati materijalno na nuli.Racionalno gledajući ne zaslužuje ništa bolje.
970
198
57
share
odobravam
osuđujem

Ljudi moji, vama moram priznati šta mi se desilo. Išao sam sa srednjom školom na ekskurziju u Prag i naravno, razmišljao sam samo da se provedem i budem nasmejan, ali desio se jedan problem u meni. U istom autobusu je bila devojka koju sam voleo godinama i nikada nisam mogao da budem sa njom, nikada me nije doživljavala, a i nije znala koliko sam patio za njom. Ona je u dve godine dugoj vezi i iskreno je zaljubljena, voli svoga dečka i presrećna je sa njim. Jedno veče oko 3 ujutro smo popili svi zajedno i dogovorili se da idemo lutati malo gradom. Išla je i ona, nas dvoje smo počeli pričati, odma sam osetio da su mi se sve emocije vratile, zapričali smo se i odvojili od grupe. Vratili smo se u hotel oko 7 ujutro, ništa nije bilo, ali mi je to bila najlepša noć u životu. Vratili smo se, prošlo je to putovanje i sve je po starom, imamo kontakt, ali kad je sretnem, ne mogu opisati emocije u meni, dlanovi se znoje, srce kuca sto na sat. Volim je najviše.
744
75
15
share
odobravam
osuđujem

Dugo smo izlazili. On dobije ponudu da ide u inostranstvo i tamo otpočne doktorske studije. Ja taj dan saznam da sam trudna. Nema tih reči koje mi nije uputio- da ga ja namerno kočim, ko zna čije je dete. Poudila sam test očinstva, ako želi da prizna dete, ako ne, nikom ništa. Samo da ne bude da sam krila od njega. Test potvrdio da je on otac, on me optužio da sam to namestila i otišao. Nijednom svojoj devojčici ružnu reč za oca rekla nisam. Nakon 18god on kuca na vrata. Došao, nema nigde nikog, imao povredu nakon koje ne može da ima decu, moli za oproštaj. Ona se samo ustala, ispratila ga van i zamolila da nas ne uznemirava više. Kaže da ne želi nikom da bude poslednja šansa, jer da ga nije snašlo to što jeste, ne bi je se nikada setio...
1455
34
28
share
odobravam
osuđujem

Imam 20 godina, mislim da polako ludim, zahvaljujući svojoj majci koja je prihvatila da njena bratanica pošto studira u našem gradu da boravi kod nas. Ta likuša njoj ,,iscedi'' svaki dinar iz novčanika, iako moji imaju dosta love, meni kad treba sitnica neka od 150 dinara tad je 'nemam ni za leba' iako zna da nije tako, a njoj krijući od mene daje novac, kupuje garderobu, i svašta nešto. Danas sam prepukla je mi je svega dosta, napravila sam haos, ali ista priča ista se pesma i sad peva. Postala sam sentimantalna, čak plačem i bezveze, zatvaram se u sobu, gubim u prostoru, a posledica toga je ono na početku navedeno. Ne znam šta da radim više. Pokušala sam i lepim razgovorom, i vikom. Poludeću.
649
39
17
share
odobravam
osuđujem

#2174887
15h
Što se komunikacije telefonom tiče, poruke su mi od reč, dve, a pozivi od pola sata i duže.
1732
78
17
share
odobravam
osuđujem

#2175172
15h
Ironično mi je što se moje drugarice ljute kada pričam o dečku dok one po čitav dan pričaju o tome kako istog nemaju i o momcima koji im se javljaju. Drage djevojke ako vam je zanimljivije da se jadate nego da čujete nešto fino, preispitajte sebe.
1871
307
51
share
odobravam
osuđujem

#2175195
16h
Ne mogu da objasnim mami da vitaminski kompleks iz apoteke, dekstroza u prahu i proteini u prahu koje koristim za treninge nisu steroidi i da mi neće stati srce od toga :) I kad god sam nervozan, ili ljut ona kaže ''Pa podivljo je od onih droga što pije''.....
2447
127
70
share
odobravam
osuđujem

#2175130
16h
Na medeni mjesec sa nama je išla i svekrva, pod izgovorom da ne može sama. Svaku je večer ulazila par puta u našu sobu. Na istom sam saznala i da će preseliti k nama, opet jer ne može sama. Tih 10 dana "medenog mjeseca" sam izlazila sama, obilazila grad u kom smo bili i uživala u njegovim ljepotama. U međuvremenu se dogovorila s mamom da me čeka na aerodromu kad se vratimo. Kad smo sletili vratila sam mu prsten, uz riječi "Slobodnu sad mamu zaprosi s njim" i otišla. On ostao izneneđen, nije vidio problem i ni danas mu nije jasno zašto sam to uradila. Danas, nakon uspješnog razvoda, mislim da sam jedina žena koja je i nakon braka ostala nevina.
6797
122
147
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva