Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ovog leta bukvalno sam imao viška na računu da odem na letovanje i to skoro bilo gde bilo je dovoljno i za višenedeljne aranžmane u Južnoj Americi ili Australiji. Rekao sam sebi j**eš ta s**nja i pomodarstva dao sam mojima da kupe novi traktor i proveo 2 nedelje godišnjeg u Kosjeriću.
1165
91
12
share
odobravam
osuđujem

Sama sam u stanu sa novorođenčetom, a muž je otišao na momačko veče u striptiz klub, ne znam šta treba da osećam....
257
873
34
share
odobravam
osuđujem

Deda kada je preminuo nam je stigao telegram, tako pogubljen sam pitao sestru ko nam je čestitao. Svi su me pogledali popreko, a baba je prasnula u smeh.. 😳
845
54
9
share
odobravam
osuđujem

Raskinula sam sa dečkom zato što više ne osećam ništa prema njemu. Svaki dan plačem jer znam da je on prava osoba za mene i jer bih volela da povratim sve emocije. Ali ne umem.
869
121
35
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako nijednom od ovih repera koji su "prodali rep" i počeli da snimaju autotune komercijalu ne padne na pamet da sad kad su stekli popularnost snime ponovo neki rep. Baš bi bilo osveženje.
855
40
20
share
odobravam
osuđujem

Ne pijem hladna pića, ne jedem sladoled. Napolju 33 stepena a ja prehlađena, kijam, kašljem i imam temperaturu...
881
63
34
share
odobravam
osuđujem

Muž i ja smo prošle godine bili na moru u Crnoj Gori. Ušli smo u jedan restoran, konobar je došao i pitao nas šta želimo da poručimo, tu smo se mi nešto dogovarali i moj muž mu kaže šta želimo, a on nas mrtav hladan pogleda i kaže 'izvinite ja vas ne razumem' moj muž opet ponovi, a dečko kaže 'moram da zovem prevodioca ne vredi'. Mi zanemeli Već opasno besni, dolazi prevodioc i kao 'izvolite', a mom mužu već prekipelo i pogleda u konobara i kaže 'samo mu prevedi da puši k****'. Tada i nikad više.
1247
143
54
share
odobravam
osuđujem

Čuvam sestrino dete maltene od rođenja. Ona i muž su u inostranstvu, imaju dobre poslove i nisu mogli sa bebom tamo pa sam im ja došao kao kec na desetku jer sam još uvek momak, nemam stalnu devojku, nezaposlen sam i imam vremena na pretek. Nisam imao pojma sa bebama, guglao sam, sakupljao sam udate bivše devojke i drugarice da mi pokazuju šta i kako od hranjenja do povijanja. Mali već ima tri godine, zna ko su mu mama i tata, ali je užasno vezan za mene kao i ja za njega. Sestra i njen muž su mu sredili papire da ga vode i bože zdravlje putuje sa njima sledećeg meseca. Srce mi se cepa jer ne znam kako ću bez njega, protekle tri godine je on bio ceo moj život i pazio sam ga kao da sam mu otac, a ne ujak. Plačem konstantno i ne mogu da se smirim.
2027
43
35
share
odobravam
osuđujem

Nakon sto se okupam, kupatilo pretvorim u saunu. Niko od mojih ne može bar pola sata posle da uđe u njega koliko im bude vruće.
1051
68
13
share
odobravam
osuđujem

Ne volin kupanje, more i bazene. Imam traumu iz djetinjstva kad mi je mlađa sestra dok smo bile na moru glumila da se utapa. Krenula sam se derat i zvat ljude u pomoć i ona je samo ljepo stala na kamen i počela se smijat. Zbog toga ne volim plivanje i bojim se opustit u vodi jer mi je to trauma iz djetinjstva.
774
184
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva