Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Našla sam način cure kako da proverite muškarce. Napravila sam lažni profil sa slikama se*si cure i sada proveravam svakog momka s kojim počnem konverzaciju. Svaki od njih je počeo dopisivanje ne znajući da sam ja a meni se kunu u ljubav. Tražli slike i čak dogovorili mesto sastanka. Sve sam odbila mislim ja ne sa lažnog. Čak sam i dečka izgubila sada bivšeg kada sam videla kakve bljutovine piše i govori da nema curu a ne znajući da se ja krijem iza toga. Proverite na vreme.
833
136
51
share
odobravam
osuđujem

Volim i znam da kuvam, ali ljudi moji, što bih ja volela da moj dečko/muž zna lepo da kuva pa da me ponekad obraduje.
928
19
25
share
odobravam
osuđujem

Definitivno sam glup čovek! Ako živiš u Beogradu, ti si beograđanin, u Novom Sadu novosađanin, ali mozgam na svim dijalektima bivše Jugoslavije kako zvati devojku ili momka iz Vladičinog Hana i nikako da dođem do rešenja!!!
785
40
95
share
odobravam
osuđujem

Devojke procenjujem po obrvama, a momke po frizuri i iskreno u 90% slučajeva procene su mi tačne.
751
157
50
share
odobravam
osuđujem

Mene bi bilo sramota lopova, kada bi došli u stan da me pokradu. Mislim da bi mi čak dali koji dinar.
979
55
16
share
odobravam
osuđujem

Upravo sam prošla ispod jedne terase i pogodila me nečija pljuvačka po sred cela. Sjajan početak dana.
930
98
20
share
odobravam
osuđujem

Lično tvrdim da će svaki muškarac prevariti ženu/devojku ukoliko mu se ukaže dobra prilika, a da zna da njegova žena/devojka neće saznati
870
1154
130
share
odobravam
osuđujem

Moja bivša devojka s kojom sam bio dugo u vezi ima baš specifično ime. Nisam upoznao više nijednu koja se tako zove. I onda ja nađem novu devojku, oslovim je imenom bivše, i slažem da mi se tako zove keruša. Evo, već četiri meseca ni ona sama ne zna kako se zove kad moja devojka dođe kod mene.
795
247
32
share
odobravam
osuđujem

Živim u inostranstvu i tu sam se upoznala i združila sa dve devojke iz Hrvatske. Idemo nas tri u život, subota veče, skockale se, ma sve na mestu. Pored nas neki likovi, svi neki stranci. Prvo smo, seljanke, iskomentarisale sve moguće i nemoguće, a onda okrenule milion i jednu, totalno glupu, neadekvatnu temu: od hemoroida i tvrde stolice , preko plakanja i varanja do jednoroga u bojama duge, da bi se ismotanisale sa poluispušenom nargilom. Na kraju lik, Bosanac , koji je jasno mogao da čuje sve ovo prethodno, na čistom našem jeziku nudi pomoć...oj bivša Jugoslavijo ima te svuda .
1202
75
37
share
odobravam
osuđujem

Nijedan jednokratni brijač ne koristim samo jednom.
1834
46
21
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva