Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Radim u jednoj ćevabdžinici već 10tak mjeseci. Često nam dolazi jedna gospođa koja uvijek broji ćevape. Ponekad, namijerno stavim 1 ili 2 više ćevapa. Na pitanje : " Da li je sve bilo uredu? " kaže da jeste. Nikada nije rekla da je bilo na tanjiru više od naručenog. Danas sam umjesto deset stavio devet ćevapa, nehotice, zaista nisam imao namjeru da oštetim gospođu. Rekla mi je da ako se ovo ponovi više neće dolaziti. Dodatno sam joj upakovao jedan ćevap, ne što je ona tražila, nego da bi moja savjest bila čista. Nije se naljutila, zgrabila ga je kao da joj je posljednji. 
335
16
10
share
odobravam
osuđujem

Čula sam od rođaka, koji je završio istoriju, da je bio pozvan u školu na razgovor prije diplomiranja. Postavljeno mu je pitanje u kojoj je stranci. Kad je odgovorio da nije ni u jednoj, rekli su mu da im je takav sumnjiv i da ga ne mogu primiti. I on je rekao da ni ne želi da radi kod njih. Trenutno sam student i budući profesor. Jako me je ovo pogodilo, na ivici sam da zaplačem i jako se bojim za svoju budućnost i kako ću naći posao. A posao u školi je moj posao iz snova. 
258
20
15
share
odobravam
osuđujem

Zgodna je i mnogo lepa, poželjna u društvu, ali prošla me je zaljubljenost nakon toliko svada i njenog nedostatka marenja. 
275
13
10
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam sa devojkom 2 godine, nedavno smo saznali da smo kao rod, njena i moja čukun baba su rođene sestre što je 5 koleno, da li je brak dozvoljen ili ne
219
43
47
share
odobravam
osuđujem

U 2021-oj sam odlučila poraditi na svom karakteru. Prodajem dosta stvari preko Facebooka i većina potencijalnih kupaca se ne drži dogovora, pitaju za nenormalno nisku cijenu ili čak pitaju da im osobno dostavim jaketu od 8 eura u grad udaljen 30-ak km. Normalno takvim debilima nebi ni odgovorila na poruku a sada svu tu komunikaciju koristim kao test i mogućnost rada na sebi. Mislim da će mi ovo jako pomoći u osobnom i poslovnom životu. Puno je lakše poluditi i izvrijeđati ljude koji to zaslužuju nego pregristi jezik i ostati smiren. 
241
21
4
share
odobravam
osuđujem

Bila sam ljubavnica 2 godine čoveku 25 godina starijem od sebe. Razveo se zbog mene, venčali smo se i mislila sam da je to to. Volela sam ga do koske. I hop, iznenada pre 3 meseca upoznam dečka moje godište, skroz mi je pamet zavrteo! Pao je i poljubac i mislim da ću se razvesti. 
90
454
40
share
odobravam
osuđujem

Osjecam se sretno jedino kad sam pijana
181
135
13
share
odobravam
osuđujem

Majka i otac i dalje misle da se šalim kad kažem da ne želim da budem u braku. Gledajući njih i dobar deo parova oko sebe shvatio sam da ne želim to i da nisam osoba za brak. Oni se non stop čačkaju, svađaju oko gluposti, otac kontroliše sve finansije, majka se ništa ne pita i opet je nezadovoljan sa njom... Najcrnje od svega što je on nju prevario a ona mu oprostila. Drugi primer je moja dobra prijateljica iz detinjstva, udala se sa 19, rodila dete i sve im je bilo super u početku, čuli smo se posle dužeg vremena i saznam da je muž umlatio od batina. Brat od strica (28 godina) saznao da ga vara žena sa kojom je bio od svoje 20 godine zajedno. Neka hvala meni to stvarno ne treba u životu, drago mi je što znam šta ne želim. 
359
35
34
share
odobravam
osuđujem

Radim na javnom mjestu, i često se dogodi da nekom ostane novčanik, koji spremim i vratim kad dođu po njega... Prošli put kad se dogodilo, došla gospođa nakon sat vremena i drsko pita gdje joj je novčanik, ja kažem spremio ga da ga netko ne pokupi, a ona opet drsko uzvrati daj mi moj novčanik, i gleda jel sve tu, i ode... Pa ni hvala, da kaže... Da sam znao reakciju ne bi ga ni dobila natrag. 
424
6
3
share
odobravam
osuđujem

U životu nisam bila zaljubljena. I onda se pojavi on. Mislila sam da će me proći ali ne prolazi. Znam da nikada neće biti moj ali konačno sam dosegla onaj nedodirljivi osjećaj koji imaju samo zaljubljeni. Miloše hvala ti... želim te još uvijek
257
25
4
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva