Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2396357
22 Apr 18
Što su mi roditelji stariji, to ja sve više pomičem granice što je to smatram starim. Nekad kao dijete sam ljude preko 40 zvala baba i djed. Nije mi bilo jasno kako se moze reć "umro mlad", a imao 60 godina... A sad je druga priča jer nažalost, moji roditelji stare.
2783
49
10
share
odobravam
osuđujem

#2396172
22 Apr 18
Ja sam mislila da nismo imali puno dok sam odrastala. Moj sadašnji dečko nije imao ni toalet u kući u kojoj su živjeli. Mrzim se kad vidim koliko sam ja bila nezahvalna cijelo vrijeme.
2253
113
19
share
odobravam
osuđujem

#2396350
22 Apr 18
Baka Slavicu sam sam jedva zadržao da se ne skotrlja niz stepenice, komšiju Radeta sam odvojio od table sa osiguračima kada ga je uhvatilo strujno kolo, čika Milana sam nosio na leđima od osmog sprata do ulaza u zgradu kada je imao infarkt, a Hitna Pomoć nije mogla gore zbog lifta. Teta Slađi sam skinuo mačku sa drveta, a komšiji koji drži pekaru preko puta sam dozvolio da na mojoj terasi instalira kameru za video nadzor koji gleda ravno u njegovu pekaru. Ja sam inače nezaposlen pa tako imam malo više slobodnog vremena i volim da pomažem ljudima u mojoj zgradi i oko nje. Svi ovi nabrojani ljudi su se sakupili i uplatili mi letovanje ove godine, a ja evo plačem već pola sata od sreće i ne mogu da verujem da su to uradili. Imam 27 godina i nikada nisam bio na morskoj plaži, jedva čekam da odem.
8464
79
90
share
odobravam
osuđujem

#2396201
22 Apr 18
Ne volim da smetam ljudima i imam komplex manje vrednosti. Čim mi neko stavi do znanja da mu nisam bitna ili sl. odmah tu vezu napustim i nikad više ne pokušam ni zdravo sa tom osobom. Jedino sa njim nisam takva. Jedino sa njim ne dam na sebe i pametno procenjujem. I zato mi nisu ni bitni drugi ljudi, jer imam nekoga ko mi je bitan.
2089
78
11
share
odobravam
osuđujem

#2396136
22 Apr 18
Veliki led tv nam se pokvario i taman kad sam ga izneo, sapleo sam se i pao preko njega. Jbg.
2022
70
18
share
odobravam
osuđujem

#2396085
22 Apr 18
Životna želja mi je da jednog dana ugasim sve mreže i profile i da odem u netaknutu prirodu da živim , ne mogu ja podnijeti život s brigama o računima , o poslu , o otkazima , o djeci ...grad me guši ... Hocu da budem slodoban kao Tarzan ! : ))
2287
244
52
share
odobravam
osuđujem

#2396312
22 Apr 18
Od malena sam naučena da ne budem rasipnica, ranije zbog slabije finansijske situacije, danas više to doživljavam kao čuvanje resursa, iz više razloga. Jako me nervira jer moj momak ne vodi računa i naljuti se kad mu skrenem pažnju da prištedi. Danas je oprao košulju za posao i sušio je na električnom radijatoru iako je u stanu preko 25 stepeni, a imao je 3 dana da je opere i osuši. Pre će baciti neke namirnice nego ustati da ubaci u frižider. O mašini i paljenju noću da ne pričam, zaboravljanju šporeta, bacanju hrane...
1801
266
47
share
odobravam
osuđujem

#2396215
22 Apr 18
Žao mi je što dve drugarice iz srednje škole stalno idu na kafe i uvek mi kažu da će me zvati i onda ih vidim u gradu ili objave sliku na društvenim mrežama. Hvala.
2117
88
24
share
odobravam
osuđujem

#2396334
22 Apr 18
Ranije sam uvek ja bio taj koji je teglio i nosio sve u vezi. Bio sam oženjen i razveo se, dok smo bili zajedno izdržavao sam ženu dok je tražila posao, podržavao moralno i finansijski njene poslovne i privatne ideje i želje. Kada smo se razvodili, iako sam sam sve stekao i rizikovao (dok je ona bila protiv mojih poslovnih poduhvata), uzela je koliko je mogla, uz reči: "budi srećan što neću sve da ti uzmem!" Posle sam sreo i zaljubio se u još par budala, u praktičnom ili emotivnom smislu, npr jedna je pričala kako hoće našu decu i kako je zaljubljena a kres*la se sa nekim italijanom. Jednog dana kad mi je puk'o film i rekao sam sebi: "dosta! neću više žene sa problemima". Od tada sve koje sam upoznao bile su situirane, samostalne i jake žene. Devojka sa kojom živim trenutno izgleda kao manekenka, ima dobar posao koji i voli, kuva, pere, sprema sa osmehom, odlično se slažemo - vrlo sam zadovoljan.
2456
255
42
share
odobravam
osuđujem

#2396035
22 Apr 18
Još od 16. Godine sam sakupljao trofeje (slike, ljubavna pisma, poklone, privatne, donji veš itd.) kada sam napunio 18 god. Ostavio sam samo donji veš devojaka sa kojima sam spavao, male tangice, obične, cvetne, čipkaste, pocepane zubima ili čitave. Došlo je do toga da sam imao jednu ogromnu fioku punu ženskih gaća na dnu ormara, koja se ne primećuje jer izgleda kao sastavni deo tog plakara, ormara šta li je već, tako da sam zaboravio na to. Sada imam 26 godina i pre 3 godine sam upoznao svoju sadasnju suprugu koju izuzetno volim i cenim, nikad je ne bi prevario, a inače je izuzetno ljubomorna. Sve u svemu, pre neki dan smo praznili ormar jer kupujemo novi... Ne mogu da vam opišem blam koji osećam sada kada sam joj rekao da sam u mladosti voleo da nosim ženske gaće jer su udobne! Provalila je o čemu se radi, ali ne priznajem ni po koju cenu, ostavila bi me momentalno kada bi znala sa koliko sam devojaka bio... Bolje da misli da sam čudnu fazu u mlađim godinama! ;D
836
1620
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva