Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#2963864
18 Jan 21
Volim da se probudim ranije, naložim vatru i napravim palačinke mami i sestri.
2211
60
30
share
odobravam
osuđujem

#2963502
18 Jan 21
Imam prijateljicu koja je stalno u šemi s jednim dečkom. Imaju oboje 25 godina. To traje već 5 godina, par mjeseci su zajedno pa par nisu. Ona to pripisuje tome da je on jos djetinjast i nije se spreman "skrasiti". Bolesno je zaljubljena u njega i ne vidi nikoga osim njega. Međutim ja kao objektivna osoba sa strane vidim da se on njoj samo javlja kad mu treba znate već šta. Također, za ovaj doček je bila presretna šta ju je pozvao da slave skupa (do sad nikad nisu), ali ne vidi da je to učinio samo zato jer nema drugih boljih opcija kao do sad. Mnogo mi je krivo radi svega a ne usudim se da joj kažem šta mislim jer vjerujem da bi se ljutila pa se vodim onim nisu moja posla. Baš ima kako se kaže roze naočale na sebi i stvarno je slijepa i ništa ne vidi kako je zapravo. Meni je ovo sve pretužno i boli me gledati s obzirom da nismo više djeca, mislim ne trebate da se ženite ili šta već ali malo ozbiljnosti i dostojanstva ljudi.
706
56
45
share
odobravam
osuđujem

#2963049
17 Jan 21
U ponedeljak mi je bio prvi radni dan. I video sam da šef preti, vređa i galami na svoje radnike i vikao je kako smo glupi, nesposobni i lenji. Bez opravdanja. Ja sam se odmah u utorak suprotstavio jer niko NE SME DA VIČE NA MENE. A tek niko NE SME DA Mi PSUJE PORODICU. Jesam pogrešio ali sam i došao na obuku. I naravno odmah hoće da se bije ja mu se smajao u facu i rekao slobodno ali da je pi*ka i da neće smeti. I dobijem otkaz. Jer se pi*ka iznenadila da će se neko smeti obračunati sa njim i naravno kukavica mi je sredio otkaz kod direktora. Sada su roditelji ljuti na mene jer sam nezahvalan ali uopšte ne želim da radim u takvim uslovima nigde i ni za kakve pare. Direktor je tatin prijatelj i zvao ga je i rekao mu je da sam bio previše bezobrazan i da sam zato dobio otkaz. Ali ne želi da priča licem u lice. Jer laže. Želim normalan posao. Da li tražim previše? Ovo ovde pišem jer će moja majka pročitati komentare. Pa će valjda shvatiti šta im ovako pričam.
3649
132
85
share
odobravam
osuđujem

#2963684
17 Jan 21
Shvatio sam da treba da se uozbiljim kad sam video da sestričina od 12 god igra istu igricu na kompu kao i ja.
796
44
22
share
odobravam
osuđujem

#2963706
17 Jan 21
Lik s kojim sam spavala jednu noć mi je slučajno našao kvrgu i spasio život na vreme. Vidite, vodka može dovesti do čuda!
1784
178
36
share
odobravam
osuđujem

#2963862
17 Jan 21
Ne razumem potrebu za slikanjem gomile brendiranih kesa u shopingu i shareovanjem istih na društvene mreže. Kompleksi su čudo.
1695
62
28
share
odobravam
osuđujem

#2963876
17 Jan 21
U zadnje vreme devojke mi se čine mnogo lepše nego inače. Nikako nisam mogao da zaključim zašto. Nije proleće, nije ni leto. Onda sam shvatio da je to zbog toga što uglavnom sve nose maske a mene jako odbijaju nepravilni nosevi, pa im ovako oči dođu do izražaja.
491
1081
46
share
odobravam
osuđujem

#2963872
17 Jan 21
Ceo život sam imala problema sa kilažom i pre 3 godine odlučim da je dosta i da ću sve promeniti, krenem u teretanu i počnem jesti zdravo! Isprva mi je išlo dobro, radila sam redovno kardio, mrtva dizanja i trening s težinom tijela, jela manje i zdravije,bila u deficitu kalorija i nakon 4 meseca 10 kg manje. Pošto sam imala nenormalnu motivaciju nastavim jačim tempom uz fitnes trenera izgubim još 10 kg i dovedem telo skoro do savršenstva, ali pored kilograma sam još nešto izgubila, a to je menstruacija. Ti treninzi su mome tijelu toliko naštetili da su pretrage potvrdile da mi se kortizol, tjs hormon stresa utrostručio a samim tim mi doslovno uništio štitnu žlezdu. Nakon terapija od skoro godinu i po, vratila mi se menstruacija ali i dalje imam ogromne probleme sa štitnom žlezdom i hormonima, pijem tonu lekova i idalje imam problema sa kilažom.
658
77
39
share
odobravam
osuđujem

#2963850
17 Jan 21
Tad smo imali trogodišnjeg sina i oboje smo radili. Kad bih došla s posla, ja sam bila ta koja je sve radila i brinula oko djeteta. On je išao te vamo te tamo te pusti događaji, druženja, proslave.. Ponašao se kao da nema našeg sina. Na slavi kod njegovih roditelja svekrva me pita da što ne bi rodila još koje jer nismo mladi (za nju) dobili prvo. Kulturno sam joj odgovorila da ću imati drugo dijete samo kad njezin sin shvati da prvo nisam rodila samo sebi. Začepila je jer ju je očito bilo sramota. Nakon nekog vremena, mom mužu je očito došlo iz guzice u glavu pa je obećao biti bolji otac. Iskreno ne znam jel svekrva imala utjecaja. Uz sina, danas imamo i dvogodišnju kćer. Svaki izlazak na piće s njegovim društvom, trening, šetnju moj suprug provodi s našom kćeri. Ona je 'tatina princeza'. Ništa mi nije jasno. Jel bio nezreo kad je dobio prvo dijete ili je istinito ono da su očevi vezani uz kćeri..
1330
54
27
share
odobravam
osuđujem

#2963831
17 Jan 21
Kako me nerviraju ‘poznanice drugarice’ na instagramu kad me redovno taguju na nekoj objavi za nagradnu igru, torbe ili odeće kad kažu taguj 3 drugarice, ovako mi se nikad ni ne jave, ja bih samo mogla tagovati bliske drugarice, odakle im smelost...
663
110
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva