Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2604094
14 Jul 19
Često ne mogu dočekati da naveče ugasim svjetlo u sobi da bi se mogao isplakati, a da niko ne zna...
2398
59
38
share
odobravam
osuđujem

#2603889
14 Jul 19
Kad ne izlazim u grad osećam se skroz super... Gledam filmove, serije, imam posao, još jedan radim od kuće, volim i video igre, imam hobije, sviram više instrumenata, obožavam muziku i sve super, svaki dan ispunjen. Ali kad izađem u grad i vidim zaljubljene parove, ravnoteža u mom svetu se potpuno sruši i očajnički hoću i ja nekoga. I to me drži jedno 10 dana a onda opet ne izlazim i ravnoteža se vrati. Tako punih 10 godina. Šta je ovde iluzija?
2353
99
44
share
odobravam
osuđujem

#2604029
14 Jul 19
Baka i deda mi često spominju da sam ružna i da se nikad neću udat. Ne osjećam se ružno, samo tužno.
1919
421
44
share
odobravam
osuđujem

#2604370
14 Jul 19
Nikada neću prežaliti svoju dugu, bujnu i predivnu kosu. Zbog prevelikog stresa mi je šakama opadala svakodnevno, toliko da sam je jedan dan skroz skratila na bob, ljudima sam rekla da želim promenu, a ustvari je realnost drugačija. Sada se molim Bogu da će sve biti u redu, i da će se regenerisati.Napustila sam stresan posao, toksične ljude oko sebe eliminisala, promenila ishranu..
2829
55
47
share
odobravam
osuđujem

#2603947
14 Jul 19
Radim u jednom butiku muške garderobe u Novom Sadu, svašta sam doživela ali ovu scenu još nisam videla. Ulazi neki momak, niži rastom, jako mršav, da proba pantalone. Inače, butik je takav da posedujemo samo slim-fit modele. Koje god pantalone da je probao, njemu se ona stvar toliko ocrtavala da je to bilo presmešno. Znači, uz nogavicu, pa do pola butine bukvalno. Primetio i on to, kaže ne zna šta da radi, sve mu deluju preusko. A ja onako zbunjena i začuđena, pokažem na sebi rukom gde gde mu je problematični deo. On se jadan zacrveneo kao paprika, promrmljao nešto i izleteo napolje. Ubila me sramota posle i mislim da sam malo neprofesionalno reagovala…
1836
423
68
share
odobravam
osuđujem

#2603996
14 Jul 19
Šutim već 5 godina. Zaljubljen sam u dugogodišnju prijateljicu. Znamo se skoro cijeli život i ispočetka sam mislio da će da prođe, ali ne prolazi. Radim kao policajac i svašta sam se nagledao za par godina rada, ali svaku njenu vezu sam najteže preživio. 5 godina se suzdržavam, da ništa ne kažem, držim na distanci svoje osjećaje, uspijem da sakrijem potrebu da je zagrlim, ne dajem joj nikakve znakove da želim nešto više, ali mislim da me pogled odaje. U posljednje vrijeme se družimo više nego inače, provodimo vrijeme sami i vidim u njenom pogledu da je nešto drugačije. Večeras sam joj odlučio sve da kažem, pa nek bude kako bude. 
3959
123
81
share
odobravam
osuđujem

#2604168
14 Jul 19
Nervira me što sam stalno bio dobar u školi, takmičenja u osnovnoj i srednjoj. Sada iako sam izgubio godinu završavam elektrotehnički fakultet i teško mi je pronaći posao kod nas, moram ići van, učiti jezik, raditi isprva teže poslove itd, a sve ove godine gledam po fb i instagramu kako cure iz moje osnovne i srednje koje nisu znale kad je počeo koji svjetski rat, nisu znale da je Azija kontinent, a sve su se udale sa 18-19 godina, neškolovane, polupismene, ne rade ništa i uživaju po Kanarskim otocima, Tajlandu... A ti uči dok ti od stresa kosa sa glave ne otpadne.
2213
156
47
share
odobravam
osuđujem

#2603902
14 Jul 19
Nikada nisam imala nekoga sa kim bih mogla iskreno da razgovaram o tome kako se osecćam. Često kada mi je teško, sednem na krevet i zamišljam da se obraćam psihoterapeutu. Možda je ludo, ali meni bude mnogo lakše. 
2433
34
33
share
odobravam
osuđujem

#2604136
14 Jul 19
31 mi je godina, nikad nisam osjetio iskrenu očinsku ljubav. Mnogo me zaboli kad vidim svoje prijatelje kakav odnos imaju sa svojim očevima, pričaju, zezaju se, izlaze zajedno, roštiljaju zajedno, sprdaju se. Ja od svog oca dobijem pruženu ruku samo za neki praznik, nikad zagljaj, nikad lijepa riječ, ohrabrenje, motivacija. Radim kod njega, i to svaki dan po 10-12 sati dnevno bez slobodnog dana, i ako imam slobodno to bude nedeljom 2-3 sata, i opet u većini slučajeva ne valjam, galama svaki dan.Kad se smije i kad je raspoložen, tad svi moramo da se smijemo, kad je nervozan,tad svi trebamo da šutimo i ne progovaramo, i tako evo godinama. Kad mi je pukao film od svega toga, od robovlasničkog života kod sopstvenog oca, kad sam mu dao do znanja da ne želim vise to da trpim, želim da idem, da se osamostalim,da živim život kako ja želim,sad hoće da izgladi odnos sa mnom. Što je još gore, ne trpim samo ja to, već svi u kući na žalost. Da znam da ću biti ovakav otac, nikad neću imati djecu...
1326
48
21
share
odobravam
osuđujem

#2603978
14 Jul 19
Najmladja sam od četvoro dece i tek sada shvatam koliko moja porodica nije vodila računa o meni. Kad god se negde išlo, zbog mesta u automobilu, ja bi ostajala sama kod kuće, pa čak i kad sam bila u drugom osnovne (a vratili bi se kasno nocu). Kada sam morala negde da odem a nisam znala put, uglavnom bi pitala prolaznike, jer niko nije hteo da me vodi. I gomila sličnih situacija... Pa to nije normalno, ne znam šta da mislim o tome.
2220
123
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva